2019. január 28.

Ella Maise - Akarlak, Adam Connor


Kérdezheted persze, hogy ki a fene az az Adam Connor. Ez a nemrégiben elvált Oscar-díjas filmszínész mostanában költözött be a szomszédunkba a kisfiával. Ő a legdögösebb lélegzetelállító szuperhím és egyben a legmegáltalkodottabb agyafúrt gazember, akivel valaha is találkoztam.
Teljesen őszintén kérdezem, te talán nem kukucskáltál volna át a kerítés fölött, hogy egy gyors pillantást vethess rá, remélhetőleg, amikor meztelen? Nem olvadtál volna el a boldogságtól, ahogy edzés közben bámulod, miközben az ötéves kisfia beszél hozzá? Említsem talán meg ezeken felül a hasizmát, a nadrágjában azt a hatalmas duzzanatot vagy a lenyűgöző izmos karját? Szóval azt mondod, hogy te nem leskelődnél utána? Hát persze…
Nekem természetesen eszembe se jutott, hogy betörjek hozzá, vagy magánlaksértést kövessek el, igazából az járt az eszemben, hogy felajánlom neki, hogy a fejét a vállamra – vagy talán a cicimre – hajtva sírhassa ki magát (a válása miatt), ám ehelyett az a gazember egy apró kis félreértés után elintézte, hogy rács mögé kerüljek. Bizony, börtönbe! Arra számítottam, hogy a köszönetét az orgazmusok végtelen áradatával fejezi ki, nem pedig, hogy börtönbe kerülök miatta!

Ezt követően már nem azt terveztem, hogy meglovagoljam és boldoggá tegyem, hanem azt, hogyan fojtsam meg. Na, de mi van akkor, ha a testem nem csupán megremegett, amikor Adam olyan édes kis aljasságokat suttogott a fülembe? Ezért senki nem tehet szemrehányást nekem. Egyébként is, mikor csókolózott utoljára ez a pasi? Ki ne élvezne egy olyan csókot, ami miatt esetleg megáll a szíve?
Csakhogy én akkor sem szerethettem volna bele, ha ő meg a fia volna a világ legcsodálatosabb ajándéka, amiben egy nő részesülhet. Persze egy szóval sem állítom, hogy ennyire szuper. Nem számít, hogy milyen ígéreteket suttog a fülembe, egy átok nem engedi, hogy boldogok legyünk. Bár én nem vagyok egy vártoronyba zárt királykisasszony, akit meg kell menteni – nagyon is képes vagyok arra, hogy egyedül is megmeneküljek –, de valahol a lelkem legmélyén továbbra is azt reméltem, hogy Adam Connor lesz a történetem hőse.



Az írónő Imádlak, Jason Thorn című könyve után nem volt kérdés, hogy mennyire fogom várni ezt is. Ráadásul jóóóóóval előbb megérkezett mint vártuk. Rögtön jött is velem haza. 

Köszönöm az Álomgyár kiadónak! 


Ismét egy eszméletlen ütős borítót kapott ez a könyv is. Ha Jasont imádtam akkor ezt már nem tudom milyen jelzővel tudnám illetni. Az biztos, hogy Adam teljesen elrabolta a szívem! 

Gyönyörű borító. Imádom a lilát így ez még jobban tetszik az első könyvénél is. A pasi pedig abszolút Adam. Szerintem mindenkinek bejön :) Ráadásul egy fantasztikus történetet rejt. 

Romantikus, erotikus, humoros. Megoldásra váró problémákkal. Érzelmek kavalkádja.

Erre is lehetne mondani, hogy a történet sem annyira újdonság már. Mégis az. Az írónő egy fantasztikus sztorit hozott el nekünk. Olyan csavarokkal és részekkel amire nem számítottunk. Bámulatosan tálalta nekünk Adam és Lucy történetét. Tudja, hogy kell újat mutatni. Hogy hozzon össze egy remek történetet. 

Amit ha a kezébe vesz az olvasó egy másodpercre sem tudja letenni. Mert ezzel a könyvvel én így jártam. Ahogy említettem Jason Thorn fiút is imádtam. De Adam? Őt még jobban. Teljesen beleszerettem a pasiba. 

" Akkor hát ilyen az íze. Meleg. Selymes. Szexi. Veszélyes. Őrjítő. " 

Tetszett, hogy ezúttal is olyan a sztori, hogy mind Lucy, mind pedig Adam szemén keresztül láthatjuk a történteket. Kell is, hogy minden tökéletes legyen. 

Lucyt aki már olvasta Jason és Olive történetét annak nem kell bemutatnom. Olive szabad szájú, hebrencs barátnője. Már korábban is szimpatikus volt így örültem, hogy az ő történetét is megkapjuk. 

Egy azonnal megkedvelhető, vicces, aranyos csaj. Ami a szívén az a száján. Igencsak kimondja amit gondol. Néha azért tényleg annyira szó szerint, hogy csak pislogtam. De maradjunk annyiban hogyha nem így lett volna akkor az nem Lucy lenne. Remek barát. Mindenkinél jobban szereti a barátnőjét Olive-ot. És Jasont is. 

Szegény lánynak nem volt könnyű élete. Mondhatjuk, hogy világ életében egyedül volt. Pont ezért igencsak kemény csaj lett. Ritkán enged közel bárkit is. De ha megteszi akkor mindennél jobban szeret. Mondhatjuk, hogy Olive-ék a családja. És ha még nem lenne elég akkor itt van neki a szerelmi bánat is. Ami csak még inkább megerősíti abban, hogy ő aztán nem adja a szívét senkinek, nem fog beleszeretni soha többé senkibe. Ezt most éppen abszolút megtudom érteni. Mégis neki is szüksége van szeretetre, gyengédségre. És ez azért csak nem olyan mint amit a barátaitól kap meg. 

" Bulizzatok, éljetek egy kicsit, szeressetek valakit egy éjszakán át, és aztán lépjetek tovább. "


Így aztán Lucy most még keményebb mint eddig. Csak egy dologra akarja a férfit. Mint a legtöbb pasi csak most éppen a lány ilyen. De összességében egy olyan karaktert kapunk a személyében akit azonnal megkedvelünk. Pont a már említett szabad szájúsága miatt kerül sokszor gázos helyzetekbe. De legtöbbször hihetetlen jókat lehet nevetni miatta. Ugyanakkor tud ő komoly is lenni ha akar. Én nagyon megszerettem és végig szurkoltam neki. 

Kiderül, hogy a mi híres Adam Connor barátunknak vajon sikerül e átjutni Lucy kemény páncélján.... 

Előtte azonban ismerjük meg ezt a szuper férfit is. 

" Iszonyúan sikeres színész lett, huszonhárom évesen megnősült, és látszólag remek apa vált belőle. A teste pedig egyszerűen földöntúli volt........ és ezzel még távolról sem értem az előnyös tulajdonságai felsorolásának a végére. "

Ahogy említettem én teljesen belezúgtam. És nemcsak az miatt ahogy külsőre lefestette nekünk az írónő. Igaz a borítón lévő pasi is hozzájárul ehhez a képhez. Egy irtó szexi, dögös férfit ismerhetünk meg. Híres színész, mindenki imádja és őt akarja. És pont ezek a külső tulajdonságok miatt gondolnánk egy rosszfiúnak, nőcsábásznak. Aki nagykanállal habzsolja az életet, a nőket. És nem. Egy elvált férfi akinek van egy kisfia. Le a kalappal előtte. Bámulatos apuka. Na főként ez volt az ami miatt beleszerettem. Csodásan bánik Aidennel. Olyan édesek ők ketten. Apa és fia. Bármit megtenne érte. Simán kihasználhatná a lehetőségeit. Neki mégis a legfontosabb a fia. És csakis komoly kapcsolatot szeretne. Remek egy fickó. Jó barát. Szuper a munkájában. 

Tényleg a tökéletes álompasi. 

Már messziről amikor nézte érthető volt Lucy csodálata a férfi iránt. Igaz az először a külső adottságoknak szólt. 

" ........soha többé nem fogom egyetlen pasinak sem azt mondani, hogy szeretlek! "

Maradjunk annyiban az írónő nem könnyítette meg a dolgukat. Nem éppen mindennapi és vidám szituáció lett az első találkozásuk. Igencsak keményre sikerült. A férfi nem éppen nyűgözte le immár Lucyt. De igaz ez fordítva is. 

Adam egy bolondos, őrült nőszemélynek látta Lucyt. És Lucy egy nagyképű, mondjuk ki seggfejnek könyvelte el a pasit. Na és akkor ebből legyen akármi is. Mert lesz. Nem csalódunk Ella Maise írónőben ezúttal sem. 


Mikor mindketten konokok, tudják mit akarnak. Kimondják amit gondolnak. Ebből aztán születtek igencsak érdekes, veszekedős pillanatok. Másfelől pedig sokszor eszméletlen jókat lehetett nevetni ezeken. Akkor amikor belelátsz, hogy miket gondolnak a másikról, miket vágnak a másik fejéhez. Eszméletlen egy páros. A komolyság mellett legtöbbször inkább viccesen jöttek le ezek a részek. Inkább Lucy miatt. De mellette Adam is felvette a kesztyűt. Tökéletes páros. 

És ha látszólag úgy áll a helyzet, hogy azt mutatják utálják egymást ez nem éppen van így. Az elejétől ott vannak azok a szikrák. Még ha az istennek se vallanák be. De azért ez időközben változott. Csak úgy perzseltek az oldalak ha ők ketten összeakadtak. Imádtam őket! 

" - Te tényleg a lehető legrosszabbat hozod ki belőlem. Azt hiszem, ki nem állhatlak - ismerte be. 

Micsoda őszinteség. 
- Mivel én sem hiszem, hogy kedvelnélek, ezért emiatt ne fájjon a fejed. 
- Nem fájt a fejem, de azért köszi.
Jézusom, micsoda kis dög! " 


Igaz nekem az erotikus jelenetek a szokottnál is szókimondóbbak lettek néha.... Lehet az már kicsit más irányba szaladt el néha. De javarészt ez is remekül volt megírva. Szenvedély, tűz, vágy, szerelem. Remekül beleszőve a történetbe. 

Ráadásul kettejük mellé itt voltak a jó barátok Jason és Olive. Örültem, hogy ők is jelen voltak. Jó barátok maradtak és lettek. Szuper pillanatok születtek velük is. 

És a kicsi Aiden Connor. Na ő aztán ha nagy lesz még az apját is lekörözi. Egy irtó édes kisember. Annyira aranyos volt, imádtam. Ahogy szereti az apját és Lucyt. 

" - A gyűlölet nagyon érős érzés, Lucy. Azt pedig te is pontosan tudod, hogy mit gondolnak a szerelem és a gyűlölet határvonaláról. Nagyon könnyű az egyikből átcsúszni a másikba. 

Ellenállás nélkül széttette a lábát, aztán a szemembe nézett. 
- Csak álmodozol. 
Rámosolyogtam. 
- Majd meglátjuk. "


Dan is szimpatikus volt, bírtam a pasit. Na Adeline karaktere...... hát én iszonyatosan utáltam. Hihetetlen mikre nem volt képes...... A hideg ráz tőle.... Az tuti, hogy negatív karakterek írásában is remekel a szerző :D 

Voltak itt még titkok is például. Néha csak pislogtam. Aztaaa mindenit. Remekül kitalált és a helyére tett mindent az írónő. Eszméletlen jól megcsinálta. Nagyon jól bemutatta nekünk a karaktereit. Ahogy szőtte Lucy és Adam nem éppen mindennapi kapcsolatát. 



Lucy félt és ezt a nagy szájával leplezte sokszor. Na jó mindig. De jó volt látni, hogy ő is enged az érzelmeknek. Mert aminek meg kell történnie az megtörténik. Adam előtt pedig le a kalappal mert nem hagyta lerázni magát. Igazán kitartó pasi. Bámulatos ahogy tud szeretni. Imádtam! 

" Egyértelmű, hogy ebből a fiúból nagy szívtipró lesz. Pont olyan, mint a seggfej apja. Persze Aidenből nem lesz seggfej, ahhoz túlságosan is cuki. " 

Gyönyörű pillanataik születtek. Akadt szerelem, szenvedély, erotika. Sok vidám pillanat amiken jókat mosolyoghattunk. Eszméletlen jó pillanatok Adam, Lucy és Aiden főszereplésével. Láthattunk miként küzdenek meg az érzelmeikkel, a félelmeikkel, ármánykodással.

Miközben erre arra fény derült menet közben. Utálatos szereplők nehezítették az életüket. Hiszen Adam híresség volt mivel megbirkózniuk. Minden úgy történt ahogy történnie kellett.

Hihetetlen jó leírásaival egy lenyűgöző filmként pergett le előttem a történet. Imádtam amit láttam! Bármennyit tudnék még olvasni róluk. Az biztos, hogy új kedvenc párost avattam! 

Egy szabadszájú lány Lucy aki inkább már ez mögé bújuk. De eközben ő is szenvedélyes és igényli, hogy törődjenek vele, szeressék. Mert ő is ha szeret akkor azt tiszta szívvel teszi. Ahogy Aidennel is. Irtó aranyosak voltak. Egy a lányhoz tartozó átok.... Amiről kiderül sikerül e megtörni... Egy erős lány aki eddig csak magára számíthatott de most már neki is kijár a boldogság. Nagyon kedveltem.

" Cseppet sem hasonlított az apjára. Nem csoda, hogy egy icipicit belezúgtam. A gyerekbe. Nem az apjába. Tökre nem az apjába. " 


Hollywood elvált, dögös pasija Adam. A szuper apuka. Aki szintén sok mindenen ment keresztül. És aki hiába született a jóba mégis a legfontosabbat nem kapta meg. Bámulatos apuka és férfi. Nagyon szerettem és örülök, hogy megismerhettük. 

Régi kedvenc párosunk Jason és Olive. A kis Aiden. Fantasztikus karakterek. A háttereik. Remek történések és ahogy mindezek végigvezet bennünket az írónő. Félelemmel, fájdalommal és reménnyel fűszerezve. Csodás érzésekkel is amiket mi is átélhetünk a szereplőkkel. Mindenből annyi és úgy ahogy kell. Hogy megkapjuk ezt a csodás regényt. 

Egy új tökéletes romantikus, humoros, erotikus történet. Sok más hozzávalóval fűszerezve. Csak ajánlani tudom. Remek kikapcsolódás. 



Értékelés: 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése