2019. január 13.

Lakatos Levente - Loveclub


A ​LoveClub internetes portál, melyet elsősorban a szenvedély köré építettek. A LoveClub maga a szabadság, felhasználói álnevek mögé rejtőzve kutathatnak új ismerősök, barátok és szerelmek után. A LoveClubon nincsenek tabuk, az érzékiség megfér a nyers szexualitással. Virtuális szórakozóhely, ahol az lehetsz, aki csak akarsz.
Lili minden vágya, hogy újságíró legyen, és kitartásának köszönhetően, a legnagyobb napilap szerkesztője ajánlatot tesz neki: ha záros határidőn belül felkutat egy címlapsztorit, már az iskolaidő alatt is dolgozhat az újságnak. A lány lelkes témakeresésbe kezd, és felfigyel rá, hogy a közelmúltban szokatlanul sok fiatal követett el öngyilkosságot a fővárosban. Meggyőződése, hogy valamilyen új drog, vagy egy szekta áll a tragédiák hátterében.
Izgalom, élvezet és kegyetlen gyilkosságok Budapest legsötétebb zugaiban. Ifjúkori szenvedély, szerelmek, ballépések, útkeresés és elfojtott, ám kitörni készülők vágyak.
A Dr. Lengyel-sorozat első kötetét szigorúan 18 év feletti olvasóknak ajánljuk.





Ahogy azt illik és nálam előfordul egy újabb sorozat aminek az esetében nem az első résszel kezdtem. Lakatos Levente Dr.Lengyel sorozatáról van szó.

Annak idején nekem a Bomlás című könyve volt a legelső amit olvastam tőle és imádtam. Azóta persze a legtöbbet kivégeztem de akadtak még hiányosságok. Nos ezeket pótolom most.

Így az egyik ilyen a már említett Dr.Lengyel sorozata. Aminek a Bomlás a második része volt. Utána elolvastam a következő megjelentet az Aktust. És akkor csak, hogy teljes legyen a kép és haladjak össze meg vissza :D most kivégeztem a Loveclub részét is.

Annyiban már olvasás előtt is biztos voltam, hogy ezt is imádni fogom.

Igaz ez a regénye ahogy a borító is mondja nem éppen egy rózsaszín felhős, csöpögős regény. Itt aztán minden akad de az kevés. Mégis minden pillanatát imádtam. Egy tökéletesen megírt erotikus thriller. Ez a két elem elevenedik meg a regényben.

Remekül megalkotott karakterekkel. Egy olyan történettel ami pokoli kemény, elgondolkodtató, rettegést keltő. Tökéletesen kitalált és a helyére került benne minden. Mindenből tökéletes mennyiség. Az elsőtől az utolsó pillanatig fogva tart a regény és nem ereszt.

Ahogy a többi Dr. Lengyel regényben is megszokhattuk és ahogy említettem ez közel sem egy Szigor, Simlis, vagy egy Barbibébi. Persze azokban a történetekben is előfordul krimi, félelem és a hasonló hozzávalók. De itt az erotikával karöltve csak ezeké a főszerep. Nem egy könnyű témát dolgoz fel mégis igencsak tanulságos.

" Mindenkinek vannak beteges hajlamai. Csak a legtöbben elnyomják. "

Hiszen mondhatjuk, hogy sajnos manapság sosem lehet tudni, bármi előfordulhat. Hihetetlen volt ahogy olvastam a regényt, a történéseket amik sokszor tényleg brutálisak, kegyetlenek. Hogy ezek igenis megtörténnek. Hogy ilyen emberek vannak a világban. Persze az ilyesmik miatt nem retteghetünk mindentől de azért lehetünk óvatosak, sosem tudni.

Levente tökéletes átad mindent a történetben. Ami közben mi is félünk és valamilyen szinte tanít is, hogy mi próbáljunk nyitott szemmel járni. Bár másfelől viszont pont itt van, hogy lehet egy embert sosem ismerhetünk ki igazán. Lehet, hogy valaki mutatja nekünk egy arcát és ez az álarc mögött teljesen más ember lakozik. Sosem lehet tudni. Bármi előfordulhat.


Nem keveset féltem, rettegtem és izgultam a szereplőkkel.

Tetszett, hogy több szereplőn keresztül ismerhettük meg a Loveclub történetet. Egy internetes oldalét amiből manapság kismillió van és ez a regény által megtudhatjuk, hogy milyen veszélyeket is rejthet ez. Eszméletlen jól keverte a lapokat Levente. Sosem tudhatod mi fog történni.

De visszatérve a több szereplős elmesélésre nagyon tetszett. Így kaphattunk csak igazán mindenből. Így lett minden kerek.

Megismerhettük Lilit. Nagyon szimpatikus volt a karaktere, kedveltem őt az első pillanattól kezdve. Bence. Hát ugye pasik... Én úgy összességében ezt így hagyjuk most..... és eleinte ő sem lett a szívem csücske még a tetteivel sem. De mindre választ ad a regény és egész megkedveltem a pasit.

Amit külön imádtam a regényben, hogy ugye végül is itt ismerjük meg Dr. Lengyel Dávidot. Szerettem a másik két részben is őt, igaz kissé furcsa szerzet néha. De mindennek oka van.

Ez abszolút kellett. Itt ismerhettem meg őt igazán. Hogy is került a képbe a kriminálpszichológus. Hogy ismerkedtek meg a nyomozónővel Fényes Laurával. Ahogy említettem nagyon bírtam a pasit. Annak ellenére, hogy érdekes egy férfi néha. A foglalkozása. Nem éppen mindennapi. Nap mint nap gyilkosok és nem éppen ép elméjű emberek fejével gondolkodni. Beleélnie magát a helyzetekbe, hogy mit tenne a gyilkos például..... Nagyon nem könnyű, hihetetlen lelki erő kell ehhez a munkához. De elmondhatjuk, hogy pokolian jó benne.

" (…) az ember igenis legyűrheti – vagy legalább elfojthatja – a démonait. " 

Mint mindenkinek neki is megvan a története. Örültem, hogy megismerhettem őt. Vagyis, hogy jobban megismerhettem. A motivációját, a gondolatait. Pokolian jó a hapsi. Nagy kedvencek az ő történetei. Még akkor is ha neki nem akar kijutni a jóból, a boldogságból. De hátha. Soha ne mond, hogy soha! :)

Ugyanez áll Laurára is. Ismerem őt de ő nála is kellett ez a regény ami megmutatja a kezdeteteket. Továbbra is nagy kedvenc szereplő ő is Dávid mellett. Egy remekül megalkotott karakter, akit rögtön megkedvelsz. Egy remek nő, fantasztikusan jó a munkájában.

A férfival együtt pedig pláne remek páros. Igaz nem éppen nagy barátsággal indul ez a kapcsolat. De remekül ment ez a szál is végig. Ahogy láthattuk az alakulását.


Nemcsak náluk hanem a többiek karakterénél is. A nyomozó társak, a barátok, a családtagok. Tetszett, hogy bizonyos karakterekkel még némi humort is sikerült a történetbe csempészni. Remek lett.

" -Tisztára úgy érzem magam, mint a Gyilkos elmékben-jegyezte meg vigyorogva Farkas. "

És nem utolsó sorban itt van még nekünk a gyilkos. Hiszen ahogy tudjuk ez nem egy csöpögős lány regény.

Tetszett ahogy Levente kitalálta nekünk ezt a szálat. Ahogy a Loveclub köré épült a történet. Bámulatos ahogy végigvitt bennünket a történeten. Amint belepillanthattunk annak a gondolataiba akit a nyomozók mindvégig keresnek.

Sőt! Hát nem kevés meglepetést tartogat a történet. Le a kalappal ismét Levente előtt. Hiszen mint szerintem legtöbbször ha krimit olvasunk - én legalábbis - végig próbálunk rájönni, hogy ki is áll minden mögött? Ki a rossz fiú? Ez esetben igencsak finom voltam a rossz fiú kifejezéssel.

Ugyanis egy brutális gyilkost keresünk. Itt jön vissza az a képbe amit már említettem. Hogy sosem tudhatod.... Lehet, hogy sosem ismerhetsz ki egy embert igazán. És, hogy mennyire brutális ahogy olvasod végig a történetet, hogy mikre nem képesek az emberek. Mit tehetnek egy másik emberrel? És, hogy ilyenek tényleg vannak. Kegyetlen, félelmetes.

" Különleges vagy, élj is úgy! A veszély és a kiismerhetetlen vonzza a nőket. A legtöbb férfi nevetségessé teszi magát, magamutogató módon igyekeznek fitogtatni az erejüket.
Sokkal izgatóbb egy titokzatos idegen, akinek perzsel a tekintete. Találd ki magad, légy ilyen! "

Magad előtt láttad a regény minden pillanatát. Ott lehetünk a nyomozásnál, amikor igenis szembe kell nézni a halállal. Iszonyat kemény sokszor. Mégis hihetetlenül írta meg a szerző. Egy igazi és tökéletesen kigondolt, megírt erotikus thriller.

Amiben azért néha az élet szebb és boldogabb része felé is elnézhetünk. Igaz ritkán. Akad szeretet, szerelem, szenvedély. Ezek is tökéletes hozzávalói a regénynek.

Kegyetlen. Félelemmel, sötétséggel, fájdalommal teli. Ugyanakkor reménnyel is. Bámulatos lett. Kemény de bámulatos. Egy pillanatra sem lehet letenni. Hajt a kíváncsiság, hogy kiderítsd a Loveclub titkát. Hogy mindenre fény derüljön.

És ha elolvassátok a regényt megtudjátok. Higgyétek el megéri. Tökéletes hozzávalóival egy remek regény. Igaz nem a legfrissebb de én most jutottam el ide és gratulálok hozzá Levente!


Izgalmas és fordulatos. Egyszer fent, egyszer lent. Azonnal megkedvelhető karakterekkel. És innen nem hiányozhatnak azok akiket egyáltalán nem kedvel meg az olvasó. Ezzel kapcsolatban nem mondok inkább semmit....... Tessék elolvasni. Az biztos, hogy pokolian sok meglepetést tartogat a történet. Csak pislogtam! De pont ezért lett tökéletes!

Annyit mondok csak, hogy lehet inkább utóbb mint előbb de csak rájöttem mi is lesz itt. De még így is  WOW! Csupa váratlan fordulat és meglepetés. És legtöbbször nem jó értelemben! Kegyetlen és tanulságos. Félelemmel teli, fájdalommal, titkokkal. Olyan csavarokkal amikre nem is gondolsz. Egy újabb tökéletes regény Lakatos Levente tollából!  El kell olvasni!

Hajrá mindenkinek aki esetleg még nem olvasta! Derítsetek fény ti is a Loveclub sötét, mocskos, kegyetlen és fájdalmas titkaira. Szeretettel, szerelemmel és szenvedéllyel megspékelt történetére.

Tökéletes kezdete a sorozatnak! Hajrá mindenkinek!



Értékelés:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése