2016. május 30.

Megjelenés hírek

Sziasztok!
Visszatértem úgy tűnik. Pénteken jöttem haza azóta csak meló meg egy kis alvás most van végre egy kis időm pótolni a dolgokat. Egy csomó mindent akarok ide is hozni ahogy időm engedi jönnek.

Kezdésnek érkezzen egy megjelenéses poszt a hamarosan érkező jobbnál jobb könyvekről.

Elsőként érkezzen egy újdonság a KMK-tól. Az első része is tetszett noha ahhoz képest mennyire vártam nem voltam lehidalva tőle. Mégis várom a folytatást ami ígéretesnek érkezik már a fülszöveg alapján. És a Könyvhétre érkezik is.



Mal Ericson, a világhírű Stage Dive rockbanda dobosa villámgyorsan rendbe akarja tenni az életét – egy rövid időre legalábbis. Úgy gondolja, a látszathoz az is éppen elég lesz, ha egy igazi jókislánnyal kezd mutatkozni. Nem úgy tervezte, hogy ez az átmeneti helyzet állandóvá válik, és nem sejthette, hogy éppen így találja meg az igazit.

Anne Rollins álmában sem gondolta volna, hogy megismerkedik majd a rock egyik istenével, akinek a posztereivel tinédzserkorában ki volt plakátolva a szobája – és különösen nem ilyen körülmények között. Anne ugyanis anyagilag nem áll valami jól. Illetve nagyon nem. Ugyanakkor érzi, hogy ha pénzért cserébe úgy tesz, mintha a vad partiarc dobos csaja lenne, annak semmiképpen nem lehet jó vége. És teljesen mindegy, hogy mennyire szexis pasi Mal. Vagy mégsem?






A következő nagyon város könyv a Maddox fiúk következő része a Maximtól. Ezúttal  Taylort ismerhetjük meg jobban. A borító ismét imádós és biztos a történetet is nagyon fogom szeretni noha nálam Thomas sztoriját egyik testvért sem űberelheti. Csak megpróbálni lehet :D :) És ő is a Könyvhétre érkezik.




Falyn Fairchild, a következő kolorádói kormányzó lánya mindent képes hátrahagyni. Már megtette ezt a kocsijával, a tanulmányaival, és még a szüleivel is. Megtörten tér vissza szülővárosába, és pincérkedést vállalva a Bucksaw Kávézóban. Falyn minden műszak után félretesz egy kevés pénzt, és reméli, hogy hamarosan összegyűlik annyi, hogy vehessen egy repülőjegyet, és eljusson az egyetlen helyre, ahol igazán megbocsátást nyerhet, a régmúlt bűneiért: Eakinsba, Illinoisba.
Taylor Maddox abban a pillanatban megérezte, hogy Falyn bajban van, amint leült egy asztalhoz a kávézóban. Taylor csábító, megszegi az ígéreteit, és még akkor is káprázatos, amikor piszok borítja be – minden megvan benne, ami Falyn szerint egy rámenős, szexi tűzoltóban is. Falynt nem vonzza az, hogy egy legyen a srác hódításai közül, ám egy Maddox fiúnak egy ellenálló lány a tökéletes kihívás. 




Úgy tűnik végre érkeznek a jó kis könyvek a KMK-tól. Itt egy újabb. Már a borító is tetszetős, fülszöveggel együtt meg pláne.

Az olimpiai válogatóra készülő, tizenkilenc éves Kinsley Bryantnek úgy hiányzik Liam Wilder, mint púp a hátára, hiszen fontos lenne, hogy semmi ne vonja el a figyelmét a felkészülésről. Az Amerika kedvenc rosszfiújaként számon tartott Liam profi futballista, és minden megvan benne ahhoz, hogy a lányok szó nélkül ledobják magukról a textilt.
*Észbontóan jóképű – kipipálva.*Olyan hátsó, amellyel képes összeroppantani egy parmezán sajtot (méghozzá a drágábbik fajtát) – kipipálva 
*Annyi magabiztosság, amennyivel képes lenne kiiktatni a Föld gravitációs vonzását – duplán kipipálva.
Ráadásul Kinsleynek szigorúan tilos Liamhez közelednie, aki maga a tiltott gyümölcs. Az edzője ezt világosan az értésére adta. („Próbáljatok csak meg közel kerülni Wilderhez a focipályán kívül, és olyan gyorsan repültök a csapatból, hogy időtök sem lesz megszámolni a tetoválásait!”) De Kinsley számára ettől csak még vonzóbbá válik a fiú. Sőt, mivel Kinsley már számba vette a látható helyeken lévő tetoválásokat, nem végez félmunkát, ha már belefogott. A saját szabályai szerint próbál közelebb kerülni Liamhez, aki elhatározza, hogy megismerteti a lánnyal a „csapatszellem” egy teljesen más értelmezését.
És jöjjön a végére a két legjobb hír amire megérte hazajönni.
Anno Ulpiusnál volt kedvenc sorozat Georgia Cates  A fájdalom szépsége sorozat. Ami pont a legjobbkor marad abba mielőtt megjelent volna a trilógia harmadik része. Nem olyan régen ugye annyit már megtudtunk, hogy ezt is a Könyvmolyképző vette át.  Ha nagyon pontosat nem is de ha minden jól megy (remélem :D ) akkor ősszel érkezik. 
És a másik nagyon jó hír a már sokat emlegetett (bocsi) kedvenc sorozatomról Nalini Angyali vadászáról érkezik. Annyit tudunk egy ideje, hogy ennyi idő után végre az Egmont után ismét lett kiadója a sorozatnak és, hogy érkezik a várva várt hatodik rész is magyarul. Nos úgy tűnik ha eddig nem imádtunk most még jobban imádjuk a Könyvmolyképzőt mert ők vették át :) 
Szóval úgy tűnik akadnak még itt jó könyvek csak győzzük őket kivárni :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése