2022. szeptember 23.

Várjuk együtt az új Carrie Cooper regényt! - 5 állomásos turné


Mit szólnátok ha ezt a pár hetet ami hátra van a könyv megjelenéséig együtt várnánk ki? 

Nekem már volt szerencsém olvasni ezt a csodás regényt! Annyit elárulhatok már most róla, hogy ezúttal is egy utánozhatatlan C.C. történet. Ámulatba ejtő lett! Alig várom, hogy Ti is, mindenki elolvashassa! Sőt! Hogy én is újra, könyv formában is a kezembe vehessem! 😍💖

De addig is, elméletileg november 2. lesz ez a fantasztikus nap. Amikor is megjelenik a könyv. Addig érkezik majd minden héten valami újdonság, érdesség a könyvről. Hogy ti is belepillanthassatok és várjuk együtt! 

Ez a várakozó, nevezzük turnénak 5 alkalomból fog állni. 

Indulás: 2022. október 5. Szerda

Természetesen érkezik az értékelésem a könyvről. Lesznek idézetek, képek, érdekességek egyenesen Carrie Cooper írónőtől. Valamint az ötödik és utolsó állomáson, a megjelenés napján, felfog kerülni egy játék. Ebben, egy az írónő által dedikált példányt nyerhettek meg a könyvből. :) 

Amihez annyit elárulok, hogy az egyik feltétel az lesz, hogy a turné mind a négy, ez előtti posztjához kell kommentelni ide a BLOGRA!! Jöhet majd bármi ami Carrie Cooper és természetsen az új könyv. Fülszöveg alapján ti is elmondhatjátok a véleményeteket, mire számítotok, hogy tetszenek az idézetek, mire tippeltek a képek alapján és ilyesmik. Szóval érdemes már az elsőnél figyelni. De erről postosan a 5.alkalommal részletesen is jövök majd. 😉

Addig is a menetrend: 😍

1) Október 5: Értékelés a regényről     KATT

2) Október 12: Képek    KATT

3) Október 19: Idézetek   KATT

4) Október 26: Érdekességek Carrie Cooper-től + RÉSZLET      KATT

5) November 2: JÁTÉK    KATT


Ez lesz tehát a következő hetekben amíg együtt várakozunk. 

Tartsatok velünk! Higyjétek el, megéri! Aki szereti a szerző eddigi regényeit, ezúttal sem fog csalódni! Sőt! Az írőnó ismét felülmúlta önmagát! Ha pedig még nem olvastatok tőle, akkor novemberig érdemes pótolni. Mert az eddigi regényei is.... 😍 Aki jár a blogra tudja, hogy én már rongyosra olvastam őket. Tegyetek így ti is! 

Közben pedig hétről hétre várunk titeket itt az írónővel! 

Addig is egy kis kedvcsináló: 


Carrie Cooper - Viszlát, ​józan ész! (Nem csak egy szerelmes történet 1.)

„Az írónő ebben a számára új műfajban is elképesztőt alkotott.” – Lizzyke írásai blog


Voltál már szerelmes?

A legtöbben erre a kérdésre igennel felelnének. Akadnak, akik már többször átélték, néhányan pedig csupán egyszer tapasztalták meg ezt a különleges lángolást. Ez a könyv is erről a mindent elsöprő érzésről szól, ám nem csak egy szerelmes történet…

Evey Harmon belsőépítésznek készül, és utolsó éves egyetemistaként az átlagos fiatalok mindennapjait éli. Évfolyamtársával és egyben legjobb barátjával, Tommy Palmerrel hónapok óta dolgoznak egy pályázaton, ám a leadás előtt egy nappal veszni látszik addigi munkájuk. Utolsó esélyként Tommy a bátyját, Dominicot hívja segítségül, akinek létezéséről Evey mit sem tudott.

Sok mindent elárul a két testvér kapcsolatáról, hogy Tommy a négy év alatt egyszer sem említette, hogy van egy testvére, ám bátyjával való távolságtartó és feszült magatartása egyértelművé teszi, hogy a két ember kapcsolata rengeteg, mélyen gyökerező sérüléssel terhelt. Evey, ismerve Tommy nehézségekkel teli fiatalkorát, remek ötletnek tartja, hogy a két fivér ismét közel kerüljön egymáshoz. Azonban egy homokszemnél jóval nagyobb kő kerül a gépezetbe: maga számára is érthetetlen módon Evey elkezd vonzódni Dominichoz…

Mit rejt a két testvér múltja? Képesek lesznek a megbocsájtásra? Ha igen, vajon végleg összezúzhatja a kettejük között épülő hidat Evey vonzalma Dominichoz?

Mennyire határozzák meg az életünket, döntéseinket a családtól kapott, belénk rögzült minták? El tudjuk ezeket elengedni, vagy mindig követjük a tanult sémákat?

Az Aranykönyv-díjra jelölt Carrie Cooper ezúttal a romantikus műfaj keretein belül varázsolja el sajátos stílusával az olvasókat, és mutatja be, hogy egy szerelem bizony képes a feje tetejére állítani a világot!


Előjegyezni pedig a képre kattintva tudjátok, akár a sorozat mindkét részét: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése