2023. április 5.

Várjuk együtt ismét az új Carrie Cooper regényt! - Üdv, újra valóság! 4 állomásos turné

Sziasztok!



Mit szólnátok ha ezt a pár hetet, ami hátra van a könyv megjelenéséig, ismét együtt várnánk ki? 

Nekem már volt szerencsém olvasni ezt a csodás regényt! Már az első vége után alig vártam! És végre eljött a pillanat! Annyit elárulhatok már most róla, hogy ezúttal is egy utánozhatatlan C.C. történet. Ámulatba ejtő lett! Csodálatos, méltó folytatása lett a Viszlát, józan ész! című regénynek! Alig várom, hogy Ti is, mindenki elolvashassa! Sőt! Hogy én is újra, könyv formában is a kezembe vehessem! 💜💜

De addig is, elméletileg április 27. lesz ez a fantasztikus nap. Amikor is megjelenik a könyv. Addig érkezik majd minden héten valami újdonság, érdesség a könyvről. Hogy ti is belepillanthassatok és várjuk együtt! 

Ez a várakozó, nevezzük turnénak 4 alkalomból fog állni. 


Indulás: 2023. április 6. Csütörtök

Természetesen érkezik az értékelésem is majd a könyvről. Lesznek idézetek, képek, valamint egy kis kedvcsináló részlet a regényől vagy érdekességek.  Az utolsóról még nem döntöttünk. De bármelyik is lesz garantálom, hogy szeretni fogjátok. És Ti is kedvet kaptok a könyvhöz. Az egész sorozathoz! 


1) Április 6: Képek     KATT

2) Április 13: Értékelés    KATT

3) Április 20: Idézetek   KATT

4) Április 27: Részlet     KATT


Ez lesz tehát a következő hetekben amíg együtt várakozunk. 


Tartsatok velünk! Higyjétek el, megéri! Aki szereti a szerző eddigi regényeit, ezúttal sem fog csalódni! Sőt! Az írőnó ismét felülmúlta önmagát! Én annyira imádom, immár mindkét részt! Bámulatos sorozat lett! Ha pedig még nem olvastatok Carrie Cooper regényt, akkor április végéig érdemes pótolni az első rész elolvasását. Meg az eddigi regényeit is.... 😍 Aki jár a blogra tudja, hogy én már rongyosra olvastam őket. Tegyetek így ti is! 

Közben pedig hétről hétre várunk titeket itt az írónővel! 

Nézegessétek az Ő FB oldalát is: Carrie Cooper


Addig is egy kis kedvcsináló: 


Carrie Cooper - Üdv újra, valóság! (Nem csak egy szerelmes történet 2.)

„Egy történet, amit mindenkinek át kell élnie!” – Lizzyke írásai blog


„Bármit is gondolsz, ez a könyv annál sokkal több. Új szín, új tartalom, és mégis ugyanúgy fénylik, mint az írónő többi könyve.” – Papp Csilla írónő


Neked mit jelent a szerelem?

A szerelem sokszor elmúlik, máskor átalakulva örök lánggal ég, és van, hogy viszonzatlanul darabokra töri a szívünket.

Evey Harmon is megtapasztalja a szerelem sokféle árnyalatát, mélységét, magasságát, és ebben a felbolydult lelkiállapotban még nehezebb megőriznie Dominickal való viszonyának titkát. Amíg saját érzelmeivel igyekszik megbirkózni, az élet megállíthatatlanul folyik körülötte: a szülei kapcsolata válaszút elé kerül, a munkahelyén továbbra sem szabadul a múlt árnyaitól, magának tett ígéretéhez híven pedig próbálja elmélyíteni a barátságát Allisonékkal. Tommyval továbbra is rendíthetetlen sziklaként állnak egymás mellett, ám egyszer csak váratlan fordulatot vesz a kapcsolatuk…

A folytonos változások közepette csupán egyetlen dolog állandó: Dominic irányába táplált kiolthatatlan szerelme.

Hogyan alakul Evey, Dominic és Tommy különleges és titkokkal övezett kapcsolata? Kapnak esélyt egymástól, illetve a sorstól arra, hogy elsimítsák a jelen és a múlt döntéseinek hullámait?

Carrie Cooper, az Aranykönyv-díjra jelölt írónő visszarepít minket Los Angeles napsütötte városába, ahol a szívnek az észérvek sem tudnak parancsolni. De ahogy Evey is vallja, a világ egyensúlyra törekszik, a tetteink jó és rossz következményeit nem kerülhetjük el. Hiszen semmi sem történik ok nélkül.


Beszerezni, előjegyezni a könyveket pedig a képre kattintva tudjátok: 


Ha pedig az első rész ilyen turnéjára kíváncsiak vagytok, akkor a blogra lépve a jobb oldalon egy külön menüben megtaláljátok. 

Vagy IDE kattinva. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése