2023. április 20.

Várjuk együtt az új Carrie Cooper regényt! - Üdv, újra valóság! - 3.állomás - IDÉZETEK

Sziasztok! 

Csak úgy repül az idő. Egyre közeledünk a könyv megjelenéséhez. 💜

Addig is itt a turné 3.hete. Jöjjenek az idézetek. :) 

Szerintem ezek is magukért fognak beszélni. Jó szemezgetést, hangolódást! 



„Bármit ​is gondolsz, ez a könyv annál sokkal több. Új szín, új tartalom, és mégis ugyanúgy fénylik, mint az írónő többi könyve.” – Papp Csilla írónő

Neked mit jelent a szerelem?

A szerelem sokszor elmúlik, máskor átalakulva örök lánggal ég, és van, hogy viszonzatlanul darabokra töri a szívünket.

Evey Harmon is megtapasztalja a szerelem sokféle árnyalatát, mélységét, magasságát, és ebben a felbolydult lelkiállapotban még nehezebb megőriznie Dominickal való viszonyának titkát. Amíg saját érzelmeivel igyekszik megbirkózni, az élet megállíthatatlanul folyik körülötte: a szülei kapcsolata válaszút elé kerül, a munkahelyén továbbra sem szabadul a múlt árnyaitól, magának tett ígéretéhez híven pedig próbálja elmélyíteni a barátságát Allisonékkal. Tommyval továbbra is rendíthetetlen sziklaként állnak egymás mellett, ám egyszer csak váratlan fordulatot vesz a kapcsolatuk…

A folytonos változások közepette csupán egyetlen dolog állandó: Dominic irányába táplált kiolthatatlan szerelme.

Hogyan alakul Evey, Dominic és Tommy különleges és titkokkal övezett kapcsolata? Kapnak esélyt egymástól, illetve a sorstól arra, hogy elsimítsák a jelen és a múlt döntéseinek hullámait?

Carrie Cooper, az Aranykönyv-díjra jelölt írónő visszarepít minket Los Angeles napsütötte városába, ahol a szívnek az észérvek sem tudnak parancsolni. De ahogy Evey is vallja, a világ egyensúlyra törekszik, a tetteink jó és rossz következményeit nem kerülhetjük el. Hiszen semmi sem történik ok nélkül.


„Megpengeti a lélek és a szív húrjait!” – Kitablar blog

„Egy történet, amit mindenkinek át kell élnie!” – Lizzyke írásai blog


 Ha fájdalmas úton is jutsz hozzá, ha veszteség is ér, olyan tapasztalatokkal gazdagodhatsz, amiből rengeteget tanulhatsz magadról. 

--------------

Vannak dolgok, amik csak úgy megtörténnek, és bármennyire is fáj, kizárólag elvesznek belőled, de semmit nem adnak cserébe. 

--------------

- Bármilyen gondok is nehezednek rád, bogaram, tudod, a testedet óvni és táplálni kell, hiszen a lelked nehéz súlyát cipeli. 

--------------

Soha nem futamodott meg a problémák elől, mindig beleállt a konfliktusokba, kiállt magáért, erre most rejtőzködik, és menekül. Hát nem! Elhatározta, hogy mostantól nem hagyja magát. Nem lesz ijedt, ugrásra kész nyúl, ahogy Nathan fogalmazott! Nem fogja hagyni, hogy a teste és a szíve átvegye az irányítást az esze fölött! 

-------------

A tegnap és a holnap realitása között meghúzódó éjjel, a titkokat őrző és mindent elfedő sötétségével elhallgattatta a zavaró kérdéseket, a kínzó válaszokat, és teremtett egy átmeneti valóságot, ahová nem ért el sem a tegnap csalódása, sem a másnap kétsége. 

-------------

- Egy hazugságban megnyugodni nem becsapás? 

- Talán az. Ám ha nem lepleződik le, a megnyugtató áligazság válik a valóságoddá, amitől sokkal boldogabb leszel. 

------------

Evey alapvetően nem rajongott a Valentin-napért[…] magányosoknak kínszenvedés ez a nap, mert még harsányabban üvölti ilyenkor az arcodba a világ: egyedül vagy!

-----------

Minden lépéseteket tőle teszitek függővé, ami nem normális. Ahelyett, hogy elé állnátok, a lelki békéjét féltve megadóan szétrebbentek. Miért óvjátok úgy, mint egy gyereket? Felnőtt férfi, fel fogja dolgozni, hogyha összejöttök.

-----------------

- Ezzel a módszerrel garantálom, hogy nem engedsz közel magadhoz egyetlen hímnemű lényt sem.

- Ne csigázz! Mi ez a nagy trükk?

Allison közelebb hajolt, és az eddigieknél is halkabban súgta oda Evey-nek:

- Tilos a szőrtelenítés! - jelentette be jelentőségteljes pillantással. - Nincs az a pénz, hogy levetkőzz egy férfi előtt, ha tudod, hogy a ruhád alatt mindenhol Csubakka-szőr lapul - vigyorgott elégedetten a szőkeség.

---------------

Szinte biztosra vette, hogy a Dominic által keltett varázs rá gyakorolt hatása az arcára van írva.

--------------

Háborgó lelkével küzdve meredt Dominicra, amikor a férfi ránézett. Egymásba olvadt a tekintetük, és az azonnal megteremtett, láthatatlan, mégis kézzelfogható kapcsolat kettejük köztt csak tovább fokozta Evey-ben a kétségbeesést.

-------------

Hogy lehet a szív lüktetésének tompa zaja ennyivel hangosabb az ész harsogó érveinél?

-------------

Akkor és ott eszébe sem jutott a távolságtartás, egyszerűen hagyta magát sodorni az árral.

-------------

Az eszével tudta, hogy tiltakoznia kéne, de jelen állapotában egyetlen sejtje sem akarta megállítani.

-------------

Szerette volna itt és most megállítani az idő rendíthetetlen mozgását, és ebben a csodás, boldog, tökéletes állapotban maradni.

--------------

Pontosan ott volt, ahol lenni akart.

---------------

A szűnni nem akaró szerelem visszarángatta volna a férfihoz, a tényekkel és problémákkal teli valóság pedig mihamarabb az ajtón kívül akarta tudni.

--------------

Ez nem mehet így tovább, minél előbb végérvényesen véget kell vetnem ennek a reménytelen szerelemnek és helyzetnek!

---------------

- Már egy ideje feltűnt, hogy van köztetek valami..... hogy is mondjam.....szikrázás. Bár jobban illene rátok a robbanó petárda kifejezés.

-------------

Szárnyakat kaptam tőled, kinyíltam, magabiztosabb lettem, mintha a kettőnk szenvedélyes szövetsége mindennel szemben ellenállóbbá tett volna.

--------------

Életemben nem éreztem ilyet senki iránt, soha nem szerettem ilyen ösztönösen, tisztán és elvakultan senkit, mint téged, és pontosan tudom, hogy nem is fogok többé.



KATT IDE , ha kedvet kaptatok. 
Beszerezhetitek az első részt, ha még nem olvastátok. Vagy akkor is, ha azt már igen és elő szeretnétek rendelni a folytatást. 💜

Vagy gyertek el hozzánk az Álomgyár könyvesboltokba. 

Oldalt a menüben pedig egy külön menüt is találtok a turnénak. Ahol a korábbi és az ezutáni állomásokat is megleshetitek. :) Valamint alatta az első, a Viszlát, józan ész! turnéja is megtalálható. 

Sőt Carrie Cooper - Lili Green sorozatához is találtok egy ilyet. 😊

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése