2020. március 6.

Találkozásom Anne L.Green írónővel és munkássága | BLOGGER HÉT





Nekem 2015 év vége környékén volt szerencsém megismerni Anne L.Green írónőt. Pont amikor megjelent a második regénye, A sötétség fogságában. 

Ezt előzte ugye meg A remény hajnala című története amiről ekkor még nem is hallottam. Csak mivel rabja kezdtem lenni az olvasásnak a neten belefutottam a hírbe, hogy érkezik ez a bizonyos regény, A sötétség fogságában. Megfogott a külseje de főként maga a történet leírása. Fel is került a listámra. 

A kiadó természetesen már akkoriban is tartott könyvbemutatókat. Legnagyobb sajnálatomra arra ahol elsőként mutatták meg és lehetett beszerezni a regényt sajnos nem tudtam elmenni. Viszont annyi boldogságom akadt, hogy pont aznap reggel már itt Szegeden egy könyvesboltban megláttam a könyvet a kirakatban. Nem volt kérdés, vittem is haza. 

Úgy emlékszem arra a napra mintha tegnap lett volna. :)

Nem dolgoztam ami pont kapóra jött mert estem is neki Andew és Chris történetének. Annyira belemerültem, hogy pikk pakk sikerült is kiolvasni. Akkor délután pedig Budapesten megtartották a könyv bemutatóját. Én pedig estére már az értékelését is megírtam és felraktam. 

Aztán még aznap este kaptam egy levelet az írónőtől. A személyes, privát oldaláról írt nekem. Rendesen meglepődtem, nem számítottam rá. Mire hazaért már várta is az értékelésem. Nekem pedig hihetetlenül jó érzés volt, hogy személyesen írt nekem ezt megköszönni. Az szintén, hogy mennyire örült neki és annak, hogy szerettem a regényét. Így kezdődött minden :)

Ezt sosem fogom elfelejteni. Akkoriban kezdtem igazán beleszeretni az olvasásba és Anne L.Green regényei igen nagyban hozzájárultak ehhez a szenvedélyemhez. 

Onnantól pedig nem volt megállás. A következő regényét már személyesen tőle kaptam és mindig hálás leszek érte ahogy a többi könyvéért is. Hogy személyesen mindig tőle kapom őket. Hogy megírja nekünk ezeket lehengerlő sztorikat. A kedves szavakat a találkozásokkor és az üzeneteinkben. Nem csak a kedvenc írónőm hanem egy barátra és már kollégára is leltem a személyében. 

Ahogy említettem elolvastam először ezt a történetét és nem volt megállás. Utána következett A remény hajnala, majd sorban mindig ott voltam az elsők között és vártam az új regényeit. Az összeset nagyon szeretem de nekem mindig a szívem csücske A sötétség fogságában.

A különálló regényeit mindet imádom. A csábító sorozata szintén óriási kedvenc. Most pedig igencsak erősen Andrew és Chris mögé felzárkózott nálam a Bűnös viszony sorozata. ♥

Nagyon köszönöm ezt a sok szép évet. Hogy ismerhetlek drága Erzsó! Ezeket a csodás történeteket és, hogy vagy nekem! 

És jelentem kiolvastam Joyce-t! Csak gratulálni tudok hozzá! Hamarosan jön az értékelés róla :) 

Külön szeretném megköszönni amit ismét kaptam tőled és a Joyce csapdájában című regényedtől. Elég sok nem jó dolog történt mostanság ami még ettől, az olvasás és blogírástól, a két  mentsváramtól is elvette a kedvem.Utáltam így érezni, hogy ezekhez sem volt kedvem. Sok mindenbe belefáradtam. De jött ez a regény és ismét visszaadta a kedvem az olvasáshoz, az íráshoz és mindenhez! Szóval hatalmas gratula neked ezért a zseniális regényért és én köszönöm neked! Minden pillanatát egy élmény volt olvasni és jelentem hála neked visszakaptam azt amit imádtam! Köszönöm! Jár a puszi és a hatalmas ölelés ha találkozunk! 
♥ ♥


Ti pedig olvassatok Anne L. Green regényeket!

Egy nagyszerű embert és írót ismerhettem, ismerhettünk meg a személyében.

Tessék tehát ezekből a fantasztikus regényekből olvasni. Romantikus, csupa izgalom és kaland regényeket kezdett el írni Anne. Ami történetről történetre egyre többet ad nekünk olvasóknak. Minden regénye egyre jobb és jobb. Minden története újat mutat nekünk és elvarázsol bennünket. 

A legtöbb önálló regény, mégis akad amik valamilyen szinten összekapcsólódnak. Az biztos, hogy ez is mutatja, hogy milyen remekül képes keverni a szálakat az írónő. Itt van nekünk a 3 részes Csábító sorozata, amit szintén követett egy hozzá kapcsolható duológia a Bűnös viszony. 

Nyugodtan mondhatom, hogy le a kalappal Anne L.Green előtt! Hogy ennyi regény után is mindig képes újat hozni, meglepni, megsiratni, megnevettetni és még kismillió érzést kiváltani belőlem ha olvasom a regényeit. Ezért is imádok bármit amit ír nekünk. Mert tudom, hogy sosem fogok csalódni benne. Sőt! Mindig elvarázsol a történeteivel. 

Olvassatok ti is a regényeiből, higgyétek el nem fogjátok megbánni. :) 



Ha Te is szeretnél többet megtudni az írónőről!


Kulisszatitkokhoz:



Kíváncsi lettél? Rendeld meg a Bűnös viszony sorozatot, hogy választ kapj a kérdésekre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése