2023. február 3.

**Rövid értelés** Rachel Van Dyken: Cheater's ​Regret – A visszavágó (Különös kalandok 2.)


Még ​egy esély az elveszített lánnyal. Pont ezt írta fel az orvos.

Austin Rogers családi boldogságról szőtt álmait többek között az jelentette, hogy élete szerelmével Netflix-darálásba és hot dog falatozásba feledkezik. De aztán megcsalták. És szakítottak vele – mintha az egész az ő hibája lett volna. Hogy megőrizze büszkeségét és visszaszerezze a józan eszét, úgy dönt, bosszút áll. Rendkívül kielégítő érzés a volt pasija bukásának tervezgetése – de vele csókolózni is.

Thatch Holloway a rezidensi éveit épp csak maga mögött hagyó plasztikai sebész. Tudja, hogy tönkretette a legjobb dolgot, ami valaha történt vele. De nem minden hűtlen ugyanolyan. Ezt a zűrzavaros helyzetet saját magának köszönheti – ez igaz –, de megvolt a maga jó oka a történtekre, és újra megtenné mindezt, hogy megóvja Austint.

Még nem tette magát túl a nőn. És a nő sem tette túl magát a férfin.

Austin lezárásra vágyik, de mivel Thatch nem hajlandó ezt megadni neki, a saját kezébe veszi a dolgokat. Repkednek a szikrák, ahogy kénytelenek együtt dolgozni. De Thatch sem fél cserébe piszkos módon játszani. És még mindig titkol valamit – valamit, ami nemcsak Austin sorsát döntheti romba, hanem a második esélyüket is, hogy megtalálják az örökkön örökkét…

Dobd fel vele a napod!


Én elolvastam a sorozat első részét, amiért odáig voltam meg vissza. Lucas és Avery sztoriját imádtam! 💗

Pedig az se volt az a hűha, világrengető újdonság. Maga az alap sztori. Mégis a stílus, a szálak keverése, ahogy megvolt írva, kettejük karaktere különlegessé tette. Egy sztorivá amit imádok. Amit bármikor szívesen olvasnék újra. 

Erre már nem tudnám rá mondani, hogy újra elolvasnám. Egynek jó volt. 

Nem mondom, hogy ez nem lett jó, mert az lett. De mégse volt az a nagy Hűha amit vártam. Olyan egynek elment. 

Pedig szimpatikusak voltak a szereplők is, igaz néha őrültek. Az egymással háborúzó exek. Lehetett jókat nevetni velük. Szenvedély és szerelmes pillanatok. Családi drámák.

Egy sztori, amit végig körbe lengett egy titok, ami miatt Tatch elhagytad Austint. Sok mindenre gondoltam eleinte, mikor még kevesebb infó volt csepegtetve, de egy idő után sejthető lett mi lesz ez. Akkor már nem volt akkora durranás.

Mégis azért közben érdekes volt így végigkövetni a kapcsolatukat. Mindkettőjük szemszögéből. Főleg azt "látni", hogy Tatch mennyire odáig volt, szerette Austint. Mégis próbálta távol tartani magát tőle. Aztán persze a sztorinak hála ez hol összejött, hol nem. 

Összességében egy kis jó kis sztori volt. Lehetett volna még jobb, egyedibb. Tetszett, de nem sikerült letaszítania a trónról A hűtlent.  

Próbáljátok meg ti is! Lehet valakinek az Imádom regény lesz. 🙂


Értékelés: 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése