2024. január 30.

Lauren Asher: The ​Fine Print – Az apró betűs rész (Dreamland Billionaires 1.)

📚 Könyvajánló 📚


Rowan ​már régóta nem hisz a szerelemben – Zahra mégis tökéletesnek látszik. Valódivá válhat a mesés kapcsolat, ami közöttük szövődött?
    
ROWAN

Tündérmesékben utazom: vidámparkokban, produkciós cégekben, ötcsillagos hotelekben. Hatalmas vagyonhoz jutok, ha rájövök, hogyan újítsam meg nagyapám vidámparkját, a Dreamlandet. Elméletben jó ötletnek tűnt felvenni Zahrát, hogy a kreatív ötleteivel segítsen, de aztán megcsókoltam. És álnéven írtam neki üzenetet. Minden a feje tetejére állt, és mire rájöttem, hogy hibáztam, már késő volt. A magamfajtáknak nem jut happy end. A mi végzetünk az, hogy tönkretegyük a saját boldogságunkat.
    
ZAHRA

Részegen kritizáltam a Dreamland legdrágább attrakcióját, úgyhogy biztosra vettem, másnap kirúgnak. Ehelyett Rowan Kane álommunkát ajánlott nekem. Hogy mi ebben a csapda? Nos, a világ legszörnyűbb főnöke: Rowan goromba és elérhetetlen, de a szívemet ez nem érdekelte. Legalábbis addig, amíg rá nem jöttem a titkára. Meg kell mutatnom egy milliárdosnak, hogy a pénz nem old meg mindent. Főképp nem a kettőnk kapcsolatát.

Vajon Rowan képes új esélyt kérni? És Zahra mer még hinni neki? És mindeközben sikerül megújítani a Dreamlandet, azaz teljesíteni a nagyapa végakaratát?

Egy különleges helyszín, egy szerethető szereplőpáros és egy hatalmas siker, ami a TikTokon is hódít.

Tarts a szereplőinkkel egy mesés helyszínre, és láss a tündérmese mögé!


Imádtam ezt a könyvet! 

Pedig el se hiszem, hogy itt-ott hányszor láttam, futottam bele, de mégis mindig tovább lapoztam. Öreg hiba volt. Na de jobb későn, mint soha. Végül csak a kezembe vettem. Valamiért kicsit megtévesztett a borító. Rögtön az alapján ítéltem, ne értétek félre, nem az miatt, hogy ne tetszene vagy ilyesmi. Csupán a tartalmát illetően. Közel sem erre számítottam. Ez a sötét stílus, egy mesebeli kastély a borítón. Előbb gondoltam egy kissé darkosított, disney sztorinak, mint annak amit valójában rejt. 

Egy igazán gyönyörű mesét takar ez a külső. Egy romantikus sztorit. Természetesen kellő szenvedéllyel, erotikával fűszerezve. Szó szerint egy mesében játszódik. 

A Dreamland nevű vidámparkban, kalandparkban. Ahol bárki, a felnőttek is újra lehetnek gyerekek. Játék, varázslat és boldogság. Ennek a helynek a tulajdonosa elhuny és a három unokája örökölheti a vagyonát. Persze csak bizonyos feltételekkel teljesítése után. 

Ebből kifolyólag kerül Rowan átmenetileg a park élére. Kap egy feladatot, egy határidőt és indulhat is a sztori. 

Persze a férfi, mindent akar, csak nem Floridába költözni. Ő Chicago szerelmese. Ráadásul nem éppen jó élmények kötik ehhez a helyhez. Vagyis sok jó emléke van gyermekkorából, de miután a fiúk elvesztették az édesanyjukat, akiket az apjuk rajongásig imádott, mégha ő nem is halt meg sajnos teljesen megváltozott a fiai felé. 

Ezután elég nehéz élete lett a fiúknak. Hárman vannak testvérek. Nem véletlenül lesz ez sorozat. Mindhárom férfi kap egy-egy kötetet, amiben megismerhetjük a történetüket. 

Na de vissza Rowen sztorijához. Ez most róla szól. Maga az ő karaktere sem  igazán mutat újat lényegében. Tipikus könyves álompasi. Ráadásul abból is az a fajta, akiért mi lányok még inkább odáig vagyunk szerintem. Én tuti! Tudjátok az a kemény, mogorva férfi. Akire még ránézni is félnek az emberek. Csak a munkának él. Ráadásul itt nem is igazán szeret lenni, szóval a szokásosnál is morcosabb. Mégis imádtam a pasit! Azonnal. Na jó ehhez nyilván közre játszott az, hogy milyen brutálisan dögös fickóként láttam magam előtt, a szerző leíásainak hála. 

Hasonlóan jött nekem le a női hősnő is. Ő is kissé tipik szereplő. Egy igazán vakmerő, bohókás fiatal nő. Aki ugyanekkor közel sem szívbajos. Őt nem rémíti meg Rowan természete. Sőt! Ő az egyetlen, aki képes a szemébe mondani a frankót. Nagyon bírtam ezt a tulajdonságát. Egy igazán erős nő. Nem mellesleg elképesztően okos. Azonnal szimpatikus lett. 

Az ahogy indult a kettejük kapcsolata. Hát sokszor írtó jókat derültem rajtuk és velük. Pláne, hogy befigyelt a kedvenc momentumom. Hogy nem csak Zarah, hanem Rowan szemszögén keresztül is olvashattam a sztorit! Imádtam mindkettejük kis belső monológjait. Persze akadtak komoly témák a történetben, bonyolult családi és munkakapcsolatok, amikből akadtak a nehézségek, mégis hála a párosunknak sokat lehetett nevetni. Igazán tüzes pillanatok születtek ha ők ketten egy helyiségbe kerülte. Hűha! 🔥 Remekül működött a kémia kettejük között. Se nem volt sok, se nem kevés a romantikus, erotikus részek. Pont amennyi kellett. 

Remekül visszaadta a szerző ennek a mesés helynek a hangulatát. Esküszöm nekem is kedvem támadt egy ilyen parkba elmenni. Ugyanakkor komoly mondanivalója is volt a történetnek. Nagyon szerettem ezt. Azt amit mutatott, amire taníthat. Miközben fantasztikusan szórakozatat. 

Ahogy említettem vicces pillanatok, boldog és nehéz családi pillanatok, munka, szuperül mutatja be egy ilyen hely működését, fejlesztését. Igazán érdekes volt. Ráadásul pont megfelelő mértékben adagolta a szerző, nem volt unalmas, száraz. Jól volt beleszőve a sztoriba. 

Annyira szerettem ezt a regényt! Zarah és Rowan párosát azonnal a szívembe zártam! Ráadásul már adott némi előrejelzést  ez a rész az elkövetkezendő két kötetre. Főleg a következőre, Declan könyvére. Van egy olyan sanda sejtésem, hogy az ő sztoriját is imádni fogom! Pedig annyira tipikus lesz az is. Mégis az írónő annyira szépen és jól ír, tud újdonságot mutatni, hogy a már rongyosra olvasott momentumok is élvezetesek lesznek. Nagyon bejött az írása. Új kedvenc szerzőt és sorozatot avattam! Remélem csak, hogy a kiadó mielőbb elhozza a további részeket is! 😊

Ha egy igazi tündérmesébe szeretnétek csöppenni, már ami a helyszínt illeti, akkor csapjatok le a kötetre. Tanulságos, komoly, ugyanakkor vicces és szórakoztató. Tele szenvedéllyel, egy szép szerelem történetével. Imádtam ebbe a már-már mesébe belecsöppenni. Két ember, akiknek megvannak a maguk terhei. Közben mégis láthatjuk a fejlődésüket. És kiderítherjük milyen véget is ér ez a mese. Higyjétek el, megéri felülni erre a vonatra! Számomra egy lehengerlő utazás volt! 💘



Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor KATT IDE.               

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése