2016. január 29.

Nagyon várt könyvek és Mia Sharidan

Sziasztok! Jön bizony egy ilyen poszt. De előtte mint a cím is mutatja pár mondat az említett írónőről. Itthon nemrég jelentek meg a könyvei szám szerint eddig kettő. De azokat olvasva remélem szépen sorban itthon is olvashatjuk őket.

Olvastam az első könyvét a Leo-t ugye amiről írtam és jött utána rögtön a második könyv a Leo esélye ami az első rész fordítottja úgymond mert végtére is ugyanaz csak ezúttal a férfi szemszögéből íródik. Csak erről néhány mondat konkrét értékelést nem akartam a könyvről mert a lényeget az első résznél leírtam. A legtöbb könyvet legalábbis amiket olvastam mindig női szemszögből olvashatunk nagyon ritka a férfi vagy az ami vegyes. Pedig néha nagyon is jó a másik, a pasik fejébe belelátni. A legtöbb történetnél szeretni is szoktam ezt és imádok a pasik fejébe belelátni. Például a nemrég megjelent Oblivionra is célozhatok a Luxen sorozat első részének Daemon verziójára. Na hát azt imádtam. De hát bármit amihez Daemonnak köze van :D de ez a könyv Leo története az ő szemszögéből nem is tudom.....

Jó volt persze ezt a remek történet az ő szemszögéből is elolvasni és ettől is sokat kaphattunk a képhez, hogy ő szemével is lássuk a dolgokat de nemtudom engem most valahogy annyira nem kötött le. Pedig hangsúlyozom az első részt ami női szemszöges volt imádtam. Hát istenem van ilyen.

És itt jön a lényeg. Ami miatt írni akartam az írónőről és a könyveiről és végül is a Leo esélye könyvről amiről mint írtam, hogy engem annyira nem fogott meg. Hogy ennek ellenére mégis volt benne valami amiért imádtam a könyvet. Mégpedig lehet, hogy gáz :D



Szóval az amit imádtam benne az utolsó pár oldala volt a könyvnek. Mégpedig egy kis ízelítő egy első fejezet formájában az írónő következő könyvéből ami a Stinger címet viseli.

És ha ajánlónak ajánlhatom azt az első fejezetet akkor hajrá. Én már abból beleszerettem a történetbe.

Nem árulok el vele semmi olyat ha elmondom, hogy egy Grace nevű joghallgató főszereplőnk lesz. Ezzel még nem is lenne benne semmi érdekes. De a férfi kilétét illetően jön egy kis csavar. Én legalábbis még nem olvastam olyan könyvet amiben az illetőnek ez lett volna a foglalkozása.

Megismerhetjük tehát a Las Vegasba érkező Grace-t aki egy joghallgatói rendezvényre érkezett a bűn városába valamint a majd későbbi partnerét a pornószínész Carsont. Hát ahogy elolvastam ezt a részletet csak lestem. Egy joghallgató és egy pornószínész? Hát mit ne mondjak érdekes párosítás ez már ebből az első fejezetből is kiderül. Már ezt olvasva tudom, hogy imádni fogom és jól is fogok szórakozni rajta. Ugyanakkor nagyon kíváncsi leszek egy ilyen párosból mit hoz ki az írónő. Noha tuti jó lesz mert az eddigi könyveit nagyon szerettem. :)
_________________________________________________________________________________

Tessa és Hardin kapcsolata eddig minden nehézséggel dacolt, de vajon boldogan élnek majd, amíg meg nem halnak?

Miután boldogok leszünk,
az élet már soha többé nem lesz olyan, mint volt.

Tessát és Hardint már elég meglepetés érte. A köztük lévő kötelék erősebb, mint valaha, de az újabb és újabb kihívások alapjaiban rengetik meg a kapcsolatukat, és Hardin áthatolhatatlannak hitt páncélján is rést ütnek. Miközben mindkettejük családjáról megdöbbentő titkok kerülnek napvilágra, egyértelművé válik, hogy nem is különböznek annyira egymástól. Tessa már nem az a kedves, egyszerű, jó kislány, mint amikor megismerte Hardint, és Hardin sem ugyanaz a szívtelen, mogorva fiú, akibe Tessa beleszeretett. Tessa már megérti a Hardinban kavargó sötét érzelmeket, és tudja, hogy csak ő csillapíthatja le, amikor ezek a démonok a felszínre törnek. Hardinnak szüksége van rá. De minél több részlet derül ki Hardin múltjából, ő annál zárkózottabb lesz, el akarja magától taszítani Tessát, és mindenkit, aki közel áll hozzá. Eljön az az idő, amikor Tessa már nem biztos abban, hogy önmaga feláldozása nélkül meg tudja menteni Hardint. Megéri-e a szerelem, hogy feladja érte a saját egyéniségét? Nem akar meghátrálni, de igazából kiért harcol? Hardinért vagy saját magáért?

A következő könyv pedig mint látjátok Anna Todd Miután sorozatának 4.része lesz. Már megvan csak jussak hozzá. Lehet én vagyok az egyetlen - ahogy az eddigi részek véleményeibe beleolvastam - akinek többnyire tetszettek az eddigi részek, de hát van ilyen :D szóval erre is kíváncsi leszek és majd jön róla vélemény :)

Ha még nem hallottál a sorozatról: 

________________________________________________________________________________

Egy másik könyv amit majd nagyon fogok várni mert imádom az írónőt és a könyveit ezt a sorozatot pedig pláne: 

Ő nem más mint a Maddox brothers sorozat :) Nemrégen láthattuk először a legújabb rész borítóját: 
Itthon eddig két rész jelent meg. Trenton és Thomas története. 


Külföldön pedig 4 rész :) Itthon is nagyon várom őket. Bár nem hiszem, hogy nálam a maradék fiúk közül lekörözi valaki Thomast de ki tudja? 

 mellesleg ezek a borítók gyönyörűek :)
________________________________________________________________________________


Valamint a legújabb Temperance Brennan regény került a listámra. Ennél a sorozatnál szám szerint ez a 8.rész lesz. Itthon legalábbis. Ezúttal ismét a Fumax kiadó jóvoltából. 
 Külföldi borítók. Meglátjuk itthon végül melyik lesz vagy mást talál ki a kiadó. Mindenesetre nagyon várom mert nagyon szeretem az írónő könyveit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése