2018. június 10.

Megvan az új Nalini!

Bizony! A Könyvhét legjobban várt könyve nálam egyértelműen ő lett.

A Könyvmolyképzőtől régóta várjuk és végre megjelent! És gyönyörű lett! Azt hiszem egyetlen könyvre sem kellett ilyen sokat várni! Nem is volt kérdés, hogy mivel kezdem az olvasást!

Ez a fantasztikus világ amit Nalini alkotott még mindig elbűvöl. Annak idején mikor rászoktam az olvasásra az elsők között volt ez a sorozat hála a tesómnak <3



Az angyalok lezuhannak az égből, ismeretlen erő taszítja őket vesztükbe. A vámpírok megbetegszenek, halhatatlanságuk sem védi őket a képtelen kórtól.

A vámpírvadász Elena Deveraux és társa, Raphael arkangyal a várost tépázó pusztítás forrását keresik, hogy elejét vegyék az értelmetlen haláleseteknek, és felkészülhessenek egy ellenséges arkangyal most már bizonyosan közelgő támadására.



Azóta imádom ezt az angyalos sorozatot. Elenát, Ralhaelt na és persze azt aki még Raphaelt is lekörözi nálam Dmitrit :) Na meg minden szereplőjét a sorozatnak. Bámulatos ahogy az írónő megalkotta és írja ezt a sorozatot.

És hihetetlenül jó ismét elveszni ebben a világban. Ráadásul ennyi idő után. Annyira jó ismét olvasni róluk. Na és egy nem mindennapi részt kapunk ismét. Angyalháború. Már a címből is sejthető, hogy nem egy leányálom és sétagalopp lesz ez a rész. De az tuti, hogy ezúttal sem csalódunk az írónőben. Ismét hozza a formáját pedig szerencsére még nagyon az elején járok. De már most, még mindig imádom!

Ki van még így ezzel?

Na és a könyv? Annyira örültem, hogy a kiadó meghagyta a borítón a már megszokott stílust és így tökéletesen passzol a sorozat eddigi részeihez:


Hát nem szépek így egyben? Igaz van még mit behoznunk. Ugyanis külföldön már 11 része van a sorozatnak. Már csak azt remélem, hogy a továbbiakra nem kell ilyen sokat várni. Te jó ég főleg a 10.részre :D Az ugyanis egy olyan szereplő története aki azt hiszem Dmitri mellé kerülhetne nálam a kedvenceim listáján. Méreg sztorija :) 

Szóval hajrá nekünk! Ezt pedig köszönjük a kiadónak! De be is fejeztem mert irány vissza olvasni a kedvenc angyalainkról, vámpírjainkról és vadászainkról! 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése