2018. november 5.

Új szerzemény: Reményszimfónia

Mai új szerzemény:

Ez a szépség <3 Sienna Cole írónő most megjelent Reményszimfóniája. Róla érkezik hamarosan a következő értékelés. Ti olvastátok már? :)

Nagyon köszönöm az Álomgyár kiadónak és az írónőnek! 



Zene és szerelem Bécs szívében
Patrick Byrne, a nagyreményű zongorista-zeneszerző sötét múltja elől menekülve Bécsben próbál új életet kezdeni. Egyetlen dolog hajtja: hogy befejezze és színpadra állítsa élete fő művét, ám eközben nemcsak a lehetetlen feltételekkel, de saját démonaival is meg kell küzdenie.
Carla Kimmel tehetős üzletember férjével érkezik Bécsbe. Egy művészeti alapítvány vezetőjeként felajánlja Patricknek a támogatását, de cserébe ő is kér valamit: zongoraleckéket szeretne venni a zseniális művésztől.
Közös munkájuk során nemcsak Patrick küzdelmei állítanak eléjük akadályokat, de Carla rég eltemetett titkai is felszínre kerülnek. Vajon a zene képes rá, hogy begyógyítsa a sebeket? Van-e remény két összetört szív számára, hogy újra megtalálják a boldogságot?
Sienna Cole, az Aranykönyv-díjra jelölt Négyszáz nap szabadság és a páratlanul izgalmas Lefelé a folyón szerzője új, drámai, romantikus regényében is az emberi lélek legsötétebb mélységeibe tesz lebilincselő utazást.


Ne feledjétek még van egy pici idő a játékból ahol akár a Reményszimfóniát is meg lehet nyerni :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése