2021. január 12.

Teagan Hunter Let's ​Get Textual – Légy merész! (Text 1.)


Egy téves számból többnyire nem is lesz több, pillanatok alatt elfelejted. Nem kezdesz az illetővel se csetelni, se flörtölni. Nem ő az első gondolatod ébredéskor, vagy az utolsó elalvás előtt… És tutira nem beszéled rá, hogy vegyen egy kiskecskét.

Mert az fura lenne.

Zach Hastings és én fülig merülünk a téves hívását követő mizériába, és nem követjük a szabályokat.

Én nem keresek szerelmet, Zach pedig egyértelműen mellétárcsázott, de…

…talán mégis célba talált a szívemben.




Egy újabb KMK-s gyöngyszemre bukkantam. Ami a borító ellenére - ami igen, állati dögös :D - mégis inkább egy erotikus regényt vetít elő. De szerencsére inkább lehet mondani romantikusnak és humorosnak. Na ha valamiből jó sok, akkor a humor az amiből bőven akad a történetben. 

Talán ezért is fogott meg rögtön és tetszett annyira. 

Természetesen azért nem hiányzik a regény hozzávalói közül a szenvedély és az erotika sem, mégis végre egy újabb olyan regény aminek nem minden oldaláról csak ez csöpög. Hanem van története, mondanivalója. Remek szereplőkre van felépítve a sztori. Imádtam!

Itt van nekünk Zach. Aki nem a megszokott, tipikus dögös szépfiú. Persze, ahogy a borítókép és a leírások alapján magunk elé képzelhetjük így is egy igencsak szexi pasit kapunk. Annyi különbséggel, hogy hozzá jön a kocka mivolta. Azért valljuk be ez egy ritka párosítás. Hiszen mi jut először eszünkbe a kocka pasikról? Plusz kilók, szemüveg..... és hasonlók. Nem éppen egy ilyen dögös pasi amilyen valójában Zach. Imádtam őt! Persze a kinézete mellé ott vannak a tulajdonságai is ami miatt rögtön én is odáig voltam érte. Abszolút meg tudtam érteni Delia érzéseit. Egy helyes pasi, aki okos és elbűvölő. Eszméletlen humora van. A beszólásai és okoskodásai. Kész voltam tőle. Ráadásul egy irtó cuki pasi. Az egójával sincs gond, bár ezt inkább a bunkóság helyett szintén mindig poénosan hozza lesz. Egyszóval maga az álompasi. 

Aki véletlenül üzenetváltásba kezd egy ismeretlen lánnyal. Ő lesz, Delia. 

Na mit ne mondjak ezt a csajt sem kell félteni. Azt hiszem elmondhatom, hogy a szerző megalkotta a személyükben a tökéletes párost. 

Delia is igazi humorzsák, egy helyes, szép, fiatal nő. Aki szintén tudja mit akar és általában igyekszik is megszerezni. A sok humor mellett ha kell ő is tud azért komoly lenni. De ha olyan van akkor oda tudja mondani a magáét. Nem véletlen illenek ők ennyire össze. 

Két felnőtt, elvileg komoly ember..... :D  Na jó valljuk be ezek a pillanataik ritkábbak :D de azért a szerző a sok humor és nevetés mellett adott nekik töprengeni valót, bonyodalmat is. Anélkül unalmas is lett volna. 

Mondhatnám, hogy teljesen új a történet. És ez jóformán igaz is. Sok eleme új, vagy legalábbbis még nem sütötték el annyiszor. Akadtak azért már ismerős momentumok is, de abszolút le a kalappal a szerző előtt, mert fel tudta dobni olyan elemekkel amitől egyedi és különleges lett. Egyáltalán nem egy tucat romantikus regény. 

Én amíg olvastam minden percét élveztem és imádtam! 

Már nagyon régen nem szórakoztam ilyen jól egy regényen. Amit ezek ketten le műveltek? Komolyan be kell halni nekik! Eszmétlen egy páros! 

Már az ahogy indul a kapcsolatuk. Egy véletlen üzenet váltás. Aminél picit eleinte féltem, hogy meddig fog tartani, hogy azért ne essen túlzába a szerző. De egyáltalán nem volt gond. Sőt! Amellett, hogy tökéletesen élvezhető volt kettejük folyamatos szócsatája elég hamar sikerült nekik összehozni azt a bizonyos első találkozást is. 

És ha egy párosnál már ilyen jól megvan a kémia még láthatatlanul, írásban is akkor ahogy várható volt egyáltalán nem volt gond a személyes találkozással sem. Sőt! Ott aztán végképp robbant a bomba. A kettejük közti kémiától csak úgy izzottak a lapok. 

Ahogy indult a kapcsolatuk, ahogy szépen fejlődött. Miközben az olvasó végig mosolyogja az oldalakat. Amiről közben átjön a szenvedély, a vágy. Ami szépen szeretet és szerelem lesz. Imádtam ezt olvansi! 

Nem volt túl tolva az erotika. Volt de pont kellő mennyiségben. A bonyodalom része kicsit kiszámítható volt de ez minden másnak hála egyáltalán nem volt le a történet értékéből. 

Egy szuper sztorit kaptam. Tele romantikával és humorral. Nálam a kiskecskék vitték a prímet! Nem gondoltam, hogy ezek ketten tényleg meglépik ezt, főleg Zach. De le a kalappal! Állati jól szórakoztam a társaságukban. Miközben szép lassan mindkettejüket még jobban megismerhettük. Az életüket, az álmaikat, a vágyaikat. Amik végül ugyanarra az útra, egymás irányába terelődtek. 

Nagy kedvencet avattam Zach és Delia párosával és a történetükkel. Csupa mosoly és vidámság. Kellő problémával megspékelve, hogy azért olyan egyszerű se legyen a dolguk. A tökéletes romantikus regény! 

Szerintem bátran próbáljátok be, nem fogtok csalódni! Csak egy nagyon jót szórakozni egy szuper párossal. Nekem abszolút szerelem lett ez a történet! Teli egyedi stílusjegyekkel. Nagyon remélem, hogy mielőbb olvashatok még a szerzőtől és jön a sorozat többi része is!

Addig is hajrá mindenkinek és kalandra fel! Delia és Zach egy nem mindennapi utazásra invitálnak benneteket is! Ne hagyjátok ki! Én remekül mulattam velük! Imádtam őket! 


A végére azért egy kis ízelítő néhány idézet formájában: 


"– A Ranch House? Tényleg egy isten háta mögötti vidéki krimóba hoztál?

 – Először is: nem. Kettő: dehogyis! Nem stílusom a vidéki.

– Pedig biztos szexi lennél munkásfarmerben és cowboycsizmában.

– Ezt hagyd is rögtön abba! A szuperhősös pólóimban ugyanolyan szexi vagyok!

– Naná, különösen a kicsi Groot-os pólódat szeretem – szorítom meg a kezét. – Gyerünk, menjünk már be ebbe a csini tanyaházba! Alig várom, hogy megtudjam, mi vár bent. "   



"Zach megnevettet, könnyűnek és felszabadultnak érzem magam vele, nem függ a fejem fölött a való világ súlya és a diploma utáni világ várakozása.

Tudom, hogy nem ismerem olyan régóta, hiszen még nem is találkoztam vele, de szeretem az érzést, amit kelt bennem. Nem állok rá készen, hogy ezt elengedjem.

Remélem, nem követek el súlyos hibát azzal, hogy találkozom vele. " 



"– Mondj egy okot, miért mondjak igent!

– Mert megengedem, hogy megérintsd a fenekemet?

Felnevetek, ahogy kimondja a szavakat.

– Mi van? Jelezném, hogy csoda jó seggem van, Delia! Meg akarod majd simogatni, és sokszor akarod majd megsimogatni!

Zoe hitetlenkedve bámul rám, mert annyira röhögök, hogy nem is jutok szóhoz, miközben Zach tovább fényezi költői fenekét.

– Sokat edzek, rendesen guggolok, így jóféle hetyke fenekem van! Nem fogod megbánni, ha igent mondasz! Ha szépen kérsz, még meg is mutatom!

– A fenekeddel megfogtál, Zachary.

– Figyelj csak, Delia…

– Igen?

– A péniszformájú edényfogót is hozd magaddal! "  




" Én: HAHA! Bevallottad! Cukorka tesókat kap!

Én: Mellesleg nagyon szívesen, hogy lebűvölted az ügyfeled BUGYIJÁT! *meghajlás*

Zach: Már elnézést, egykor magam voltam (hangsúlyozottan múlt időben) a bugyibűvölő!

Zach: A főiskolán Bugyimágus Zach-nak hívtak, nem véletlenül ;-) " 



" De ő tudja, ki vagyok. Ismer engem, és a szívem most épp szárnyal. Érzem ezt; a tudatára ébred, azt mondva, hogy szerethetem őt, hogy ő lehet az igazi. "  



" – És még te szóltál be nekem a két táska miatt!

– Mi? Jaj, dehogy, csak az egyik az enyém.

  Értetlenül nézek rá.

– A másik Mályvacukoré.

– A kecskénknek saját bőröndje van?  "



" Én: Nem vagy Marvel-fan?

Zach: X-Men- és Deadpool-rajongó vagyok.

Ért: Sóhaj… Ryan Reynolds. Elkapnám hátulról… elölről… vagy alulról. Ahogy ő szeretné.

Zach: Rakoncátlan kis Delia!

Én: *vállat von* Tolnám, mint a lopott biciklit." 



" Gyakorlatilag idegenek vagyunk, de van ez a vonzás felé. Ő az első ember, akinek üzenek reggelente, és akinek beszélni akarok a napomról. Ő az, akihez fordulok, ha nevetésre van szükségem. " 



"– Egy nap beléd szeretek, Zach – suttogom.

– Azt hiszem, részemről már késő, Delia. " 



Értékelés: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése