2024. szeptember 20.

Louise Bay - Dr. ​Vágyálom (Csábító doktorok 1.)

     📚 Könyvajánló 📚

Lázban égek, és szerintem ő az orvosság.

Lemondtam a férfiakról, hogy az álommunkámra koncentrálhassak, amelyet hétfőn kezdek. De a legjobb barátnőm rábeszél egy utolsó nagy kalandra: egy vakrandira.

Csak azért megyek bele, mert a srác utána Afrikába utazik. Orvosként fog ott dolgozni.

Ez életem legjobb randija. Dr. Afrika megnevettet és teljesen levesz a lábamról. Annyira, hogy az ágyában kötünk ki, amit egyáltalán nem bánok, hiszen ez csak egy egyéjszakás kaland.

Hétfő reggel lelkes és izgatott vagyok egészen addig, amíg meg nem látom őt. Az új munkahelyemen. Mint kiderül, szombat esti randipartnerem nem az, akinek kiadta magát. Csupán a testvére helyett ugrott be. Most pedig ugyanabban a kórházban dolgozunk. Egymással.

Azt említettem már, hogy ő az új főnököm?

Azonnal a sürgősségire kell mennem. Ki kell gyógyítaniuk abból, hogy belehabarodtam a felettesembe!

A USA Today bestsellerszerző Louise Bay sorozatában jóképű doktorok csavarják el az olvasók fejét. Az első kötetben Jacob és Sutton szenvedélytől túlfűtött kapcsolatáról olvashatunk.


Köszönöm a példányt az Álomgyár kiadónak! 💜


Egy nem kis kavarodással indul ez a kaland. Ami engem teljesen levett a lábamról. Igen tudom, egy romantikus, erotikus történet, ráadásul maga a sztori sem ígér első fülszöveg olvasásra egy eget rengető újdonságot. Mégis: WOW! Nekem tuti, hogy top kedvencek között lesz az idén. 

Ahogy a szerző megírta ezt, hát szerelem! Imádtam! 

Eleve nagy kedvencem a Londoni nagymenők sorozata is. De immár lehet kicsit előrébb kerültek a listámon a szexi dokik. Hűha! 😚🔥

Maga a sztori nem akkora újdonság, de azért mégis tudta a szerző úgy fonni a szálakat, hogy abszolút újként hasson és rendkívül szórakoztató is legyen. Természetesen volt mondanivalója is. Ráadásul még mindig olyan bámulatosan jól ír az írónő, hogy azzal vett meg igazán. 

Remekül megalkotott karaktereket hozott el. Akiket rögtön megkedveltem, megszerettem. 

Számomra lehengerlően, érzékletesen adott vissza minden érzelmet. Igazán szenvedélyesre és tüzesre sikerült a sztori. Pont tökéletes mennyiségben. Hogy egyáltalán ne legyen túlzó. Ezt pedig úgy adta át, hogy az olvasó képes legyen teljes mértékben átérezni. Esküszöm én is irultam, pirultam sokszor. Akárcsak a hősnő, Sutton. 

Volt egy kis Grace klinika feelingem is néha. Azt is imádom, szóval nem volt kérdés, hogy nekem ez a része is bejött. A tiltott kapcsolatos történetek is a gyengéim. 

Tiltott volt Sutton és Jacob románca. Hiszen a férfi már híres orvos. Még ismertebb a neves orvos szülei és a családja által. Sutton pedig nagyon a pálya elején van és bizonyítani szeretne. Abszolút megvan benne minden, ami egy jó orvosnak kell. Mégis neki még van mit letennie az asztalra. Ezt pedig nem azzal akarja elérni, hogy a lényegében főnökével fekszik le. 

Pedig erre halad a helyzet. Hiszen ők ketten egy kis gubancnak hála megismerkedtek. Sutton elment egy randira, ahol nem Jacobbal, hanem a testvérével kellett volna találkoznia. Ő nem ért volna oda, így Jacob ment el helyette. Ebből később galiba lett, de ott, akkor egy elképesztő jó első randiról olvashattunk. Én már akkor beleszerettem ebbe a párosba. 

Különböző életet élnek, másfelé haladnak, mégis hihetetlen jól kijöttek egymással. Már első alkalommal megvolt köztük a szikra. Mégsem voltak bizonytalanok vagy idegesen a másik társaságában. Ment a poénkodás, nevetés. Azonnal egy hullámhosszra kerültek. Nagyon jó volt ezt olvasni. Hogy ilyen jól indult a kapcsolatuk, a románcuk. 

Aztán még inkább szerettem, mikor jött a tiltott rész. Akarjuk egymást, de nem lehet című műsor. Tudjuk ugye azért, hogy ennek általában mi a vége. Hogy mégis engednek előbb vagy utóbb a kettejük közti vonzásnak. Akkor aztán felperzseltek mindent. 

Jacob részéről remek családi pillanatokba kukkanthattunk be. Ezekben részt vett Sutton is. Minden értelemben ráfért a boldogság, szeretet, szerelem. Remekelt a munkájában. Egy igazán okos, erős fiatal nő. Rögtön megszerettem. Természetesen Jacobot is. 

A kettejük párosát pedig egyenesen imádtam! 

Várható volt maga a bonyodalom is a sztoriban, mégis úgy olvastam, hogy ez fel sem tűnt. Szimplán sodort magával a történet. Ami igazán elragadó volt. Humoros, szenvedélyes, komoly témákkal is tűzdelve. Lehet sokan egy tucat erotikus regénynek gondolnák, de az írónő annyira szépen és jól írta meg, mutatta be a szereplőit, adott vissza minden érzelmet, hogy az igazán bámulatos volt.

Remekül szórakoztam az olvasása közben. Idei top kedvenc. Alig várom, hogy a sorozat következő részeit is! 


Addig is, ha egy szuper szórakoztató és tüzes regényre vágytok, akkor ezt vegyétek kézbe. Járjatok utána, hogyan is született meg Dr.Vágyálom. Imádtam! 💜



Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni, akkor várunk Titeket az Álomgyár könyvesboltokban vagy Online.      

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése