2014. december 26.

Jodi Ellen Malpas - Kell a férfi

A birtok, ahol a szenvedélyes szerelmi viszony kezdődött, most – Ava és Jesse életének legfontosabb napján – vendégektől nyüzsög. A lány már beletörődött, hogy sosem szelídítheti meg a Jesse-ben lakozó vadságot, de már nem is akarja. Szerelmük mély és kapcsolatuk szilárd, de mikor a lány már kezdené azt hinni, hogy végre sikerült a visszafogott felszín mögé hatolnia, újabb kérdések merülnek fel, s Avában ott motoszkál a kétely: Jesse Ward talán mégsem az, akinek hitte. Túl jól ért hozzá, hogyan röpítse Avát még az eksztázison is túlra… és taszítsa a kétségbeesés legmélyebb bugyraiba. Itt az idő, hogy a férfi színt valljon…






Abszolút ötös akárcsak az eddigiek. Az első rész jó volt, a második még jobban tetszett ezt pedig egyenesen imádtam.

Maga az egész történet, ahogy az író nő alakította ezt a nem mindennapi kapcsolatot. Hiszen már a fülszövegből megtudhattuk, hogy Ava és Jesse az esküvőjükre készülnek. Ez már azért sem mindennapi hiszen a pár, vagyis Ava kifejti – hiszen az ő szemszögéből olvashatjuk a történetet –, hogy még fél éve sem ismerik egymást és már itt tartanak.

Mi tagadás mivel a sorozat záró kötete ez kíváncsi voltam, ugyanakkor tartottam is kicsit, hogy ezt a nem mindennapi kapcsolatot, hogyan alakítja, zárja le az író nő. Persze talán annyira mégsem újdonság, hiszen nap mint nap az ilyen történeteket olvasni azért mégis szerencsére szerintem legalábbis tudott újat mutatni a történet, mind pedig a szereplők kapcsolata.

Ami hát valljuk be nem mindennapi főleg nem Jesse karaktere miatt. Aki neoratikus és írányításmániás akárcsak az elődei a hasonló könyvekben, ugyanakkor szerintem ő az aki abszolút felülmúlja a többieket.

De azért szerencsére úgy alakította az író nő Ava karakterét, hogy azért őt sem kell félteni, és ez tetszett. Hogy azért tudott kiállni magáért és az emberének igenis nemet mondani, ami azért Jesse Ward esetében nem éppen könnyű, és Avának nem is mindig jött össze.

És már csak ez miatt nagyon tetszett a kapcsolatuk, ahogy a férfi ragaszkodik, szereti és óvja ezt a nőt. Az utóbbit néha, na jó sokszor túlzásba vége bár mint kiderül majd mindennek oka van.

Imádtam a közös pillanataikat, ahogy húzták egymás agyát, még a veszekedéseket is amikből hol így hol úgy jöttek ki.

Az egész történetet ahogy megírta az író nő, merész, hiszen a párunk ezzel a záró résszel és ilyen rövid együtt lét után ilyen szenvedélyes kapcsolatot szerelmét éljen és ilyen szinten fejest ugorjanak a dolgokba. De tetszett, és ahogy ez az egész hatott a karaktereikre, és a kapcsolatukra.

Voltak jó és rossz pillanatok, amikor imádtuk a szerelmeseket, igaz én egy kicsit hanyagoltam volna azt a sok khmmm részt megmondom őszintén én azokat már átlapoztam. Ami a rosszat illeti, a bonyodalom sem hiányozhatott, végül fény derült mindenre. Legalábbis ami Jesse életét illeti. Meg kell mondjam egy bizonyos ember kiléte és ami kiderült nem lepett meg, de maga az amit kitalált az író nő annál inkább. De így már mindent tudva főleg erről a férfiról és az életéről érthető, hogy miért olyan amilyen és csak még inkább imádom őt.

Egy remek véget kapott a történet, ahol minden a helyére került hozzáteszem nem kis ijedtség után amit okozott az író nő mielőtt a helyére tette a dolgokat.

Amit külön imádtam és mindenképp említést érdemel az epilógus. Aki olvasta, vagy eztán fogja tudja mire gondolok. HA eddig imádtam Jesset ez az utolsó rész után akkor az epilógus után még inkább beleszerettem. És külön meglepetés is volt így olvasni.

Minden a helyére kerülve, egy igencsak érdekesen induló kapcsolat ez a két ember között akik ilyen rövid idő alatt ennyi mindenen mentek keresztül együtt, akik így imádják és szeretik egymást. Egy remek befejezéssel a végén miután minden sötétségre, titokra fény derült, hogy ilyen vége lehessen a történetnek, Ava és Jesse történetének. Amivel nekem egy újabb kedvenc befejezett trilógiám lett.
 





Értékelés:          
 

2 megjegyzés:

  1. Szia! Kaphatok spoilert ebből a kötetből? Minden érdekel... Köszi ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia. Akkor mindenképp olvasd el. Nagyon jó sorozat én legalábbis nagyon szerettem szóval megéri :)

      Törlés