2015. február 28.

Beszerzések

És ennek a pokolian hosszú és fárasztó hétnek is megvolt a jutalma. Kettőt rendeltem belőle mert, hogy a kolléganőmnek is kellett és hát mivel még hétfőn megjelent péntekig pedig még se híre se hamva gondoltam Líránál utána járok. A városba menet már a viliről láttam a kirakatban, hogy van és ha összekészítve még nem is volt a rendelésem meg is kaptam a két példányt amit oda rendeltem. Hát nagy volt az öröm így sikerült kibírni a pénteki napot csak ami elvileg szabad lett volna mégis melós volt. De ezzel a tudattal ment is.

Így szerintem most ismét nem fogom kibírni és nekiesek nemsokára. Egy kis pihinek mindenképp jól jön pláne, hogy nagyon szerettem az első részt.

Az író nő ugye itthon már ismert nálunk a befejezett Stark trilógiáról és pedig már a második sorozata Vágy címmel. Az első rész a Kínzó vágy, amiről egy kis értékelést olvashattok itt:








http://lizzy-olvasokuckoja.blogspot.hu/2014/11/julie-kenner-kinzo-vagy.html



Ez pedig már a saját példány a második részből :)

Ugyanakkor ha már képek akkor ha valaki Beavatott trilógia rajongó és például Szürke (énimádom) akkor Mozimánia. Amiben a filmekről is, valamint 2 giga plakát az említett két filmről:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése