2015. december 6.

Helló ismét!

Sziasztok! Sok minden és hosszú idő után ismét üdv itt. Végül csak itt kötök ki az írást teljesen abbahagyom régen jól ment de már igencsak eröltettem annak pedig semmi értelme. Elég sok minden történt az utóbbi időben így a másik nagy szenvedélyemnek a könyveknek sem tudtam annyi időt szentelni mint szerettem volna és a december kereskedelemben dolgozóként húzós lesz de ahogy időm engedi csak az olvasással akarok foglalkozni. Ismét jobbnál jobb könyvekről jönnek majd vélemények ha lesz aki benéz :)

Végre túl vagyok a költözködésen is: én és a könyveim beköltöztünk :)

jönnek az ünnepeket is a jó kis könyvek szóval :) igaz a mostani karácsony nem lesz olyan könyvekben gazdag mint az eddigiek mert májusba Rómába megyek a barátnőmmel de azért csak lesz valami... :)

A RK csoportos lányoknak pedig írtam egy fejezet történetet a régi RS idők emlékére a mostani eseményekkel fűszerezve azt is felteszem majd ide, hogy csak ezen a blogon leszek elérhető. Ahogy kedv és idő lesz arra az egyre néha fogok írni. Főleg a magam szórakoztatására mert hiányoztak és örültem, hogy a csajoknak is tetszett :) de főleg könyveké a főszerep. Olvasni pedig sokan szeretünk szóval remélem azért is benéztek majd. Puszi :) 


UI: Holnap jön is egy könyves bejegyzés az Idei év számomra legjobb könyvéről :)

2 megjegyzés:

  1. Szia :)
    hűűű mennyi könyv *.* én várom a cikkeidet :)
    Minden jót, puszi :*

    VálaszTörlés
  2. Szia. Hát vannak imádom is őket. Köszönöm előre is és üdv itt :) puszi: lizzyke

    VálaszTörlés