2015. december 19.

Anne L. Green

Sziasztok! Mivel újraindult a könyves blog és idő is engedi éppen ideje ennek a posztnak az egyik kedvenc magyar író nőmről. Bizony ám magyar. Mikor először bukkantam a nevére akárcsak a kedvenc maffia sorozatom író nőjénél Borsánál is most is azt hittem az író nő külföldi. De mint kiderült nem és az is, hogy igencsak tudunk mert ilyen remek íróink vannak.

Szóval rábukkantam Anne első könyvére ami A remény hajnala címet viseli. KATT és meg is leshetitek az író nő molyos oldalát.
Egyszóval ráakadtam a könyvre aminek már a fülszövege nagyon tetszett és kölcsön is kaptam. Erről annyit, hogy amint kiolvastam tudtam, hogy majd ebből bizony be kell szereznem egy saját példányt is.

Mielőtt tovább mennék aki gondolja itt olvashat a könyvről ÉRTÉKELÉST hátha még nem olvasta és kedvet kap hozzá. (ezt garantálom). Szóval az elejétől a végéig imádtam a könyvet és közben meg is tudtam, hogy az író nő magyar. Majd szerencsére nemsokkal később pont megjelent egy másik könyve:




A sötétség fogságában címmel. Ennek terveztem feljutni a bemutatójára de sajnos nem sikerült. A könyvet viszont sikerült a bemutatóval egy időben beszerezni. Mondanom se kell szerintem, hogy pikk pakk kiolvastam és értékeltem. És ha lehet még jobban imádtam mint az elsőt. Még akkor este kaptam egy levelet az író nőtől mivel én voltam az első aki értékelte a könyvét. Ahogy olvastam neki és nekem is nagyon sokat jelentett a levél. Egy rendkívüli embert ismertem meg azóta a személyében aki csodás dolgot adott ki a kezéből ezzel a két könyvvel. Le a kalappal előtte csak gratulálni tudok neki és bátran ajánlani mindenkinek aki egy jót akar olvasni.

Egyébként A sötétség fogságában könyvről is olvashattok ÉRTÉKELÉST

Ezekben az értékelésekben mindent leírtam a könyvekről itt csak ismételném magam. Röviden annyit, hogy imádtam őket és új kedvenc írót avattam. :)

Visszatérve a beszélgetéseinkre Anne L. Greennel egy még fantasztikusabb dolgot is kaptam tőle. A már említett második rész megvolt nekem az elsőt pedig dedikáltan kaptam meg tőle egy szintén aláírt könyvjelzővel és levéllel. El se tudom mondani mennyire örültem neki mikor költözködés közben megkaptam :) de csak most tudom megmutatni, de itt van:

Még egyszer nagyon szépen köszönöm ezeket és az élményt is amit a történeteid adnak. Aki netán még nem olvasta őket szépen lehet pótolni. Csalódni nem fogtok :)

Jöjjenek is a képek:

Együtt a két könyv <3













A remény hajnala dedikálva :)
























És a könyvjelző :)




És a kiadó és az író nő facebook oldalára kikerült egy egy képes idézet az értékelésemből :)))) fentebb az adott könyvnél láthatjátok :) Köszönöm még egyszer drága Anne :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése