2016. augusztus 26.

Újabb újdonságok

Sziasztok!

Úgy tűnik az ősz nem lesz kíméletes a pénztárcámhoz :D lehet, hogy máséhoz sem ugyanis 3 újabb remek megjelenéssel jövök:

Egy újabb könyv érkezik ismét a Művelt Nép Kiadótól. Mégpedig ismét egy új Jodi Ellen Malpas könyv. Láttam, hogy tervezik kiadni és megkaptuk a magyar borítót. Ami nagyon tetszik pláne mert az eredeti is ez. Már ez megfogott. Igaz az Egy éjszaka sorozatának első része nem annyira jött be nekem, de remélem ennek a könyvnek nemcsak a borítója fog tetszeni. És, hogy hamarosan fülszöveg is társul hozzá.

Addig is jöjjön a borító:


Az érintésed felszabadít, a csókod megköt.
Három fivér, egy nagy hatalmú család. Connor Donovan mindössze 27 éves, amikor átveszi a cég irányítását. Lara Bertrand céltudatos nő, aki eléri, amit akar. A fiatal milliárdos erőt sugárzó grafitszürke szemei, és forró éjszakákat sejtető hangja azonban leveszi a lábáról. Lara tudja, a két család nemcsak üzleti vetélytárs, de generációkra visszamenőleg gyűlöli egymást. Mégis, hogy megmentse apja cégét a biztos csődtől, sorsdöntő lépésre szánja el magát, és felajánlkozik a Donovan-fiúnak. 
A kíváncsiságod űz hozzám. Mitől félsz? Attól, amit most kérni fogsz tőlem. 
Connor nem csak az üzleti életben, de az ágyban is domináns. Felelősséget vállal, a korlátlan hatalomért cserébe. Nem feleséget keres, nem is szerelmet, hanem játszótársat, de a játék néha véresen komolyra fordul…
Sierra Cartwright bestseller sorozatában mesterien vezeti olvasóit a hatalmi játszmák világába, ahol a test is üzlet, ha az érdek úgy kívánja. Texas sosem volt még ilyen forró.


Ez a könyv pedig a Libritől érkezik. Nemtudom miért de nekem valamiért picit Hardwired feelingem van ettől a könyvtől.. Ami szintén Libris és ahhoz képest azt is mennyire sztárolták hát nekem nem tetszett. Semmi érdekes nem volt benne. Remélem ezzel más lesz a helyzet., Fülszöveg már van hozzá abból ítélve nem tűnik rossznak. A borító is tetszik. Igaz ebben a kategóriában nemtudom lehet e még újat mutatni, hát meglátjuk ezeket a könyveket. 

A harmadik könyv pedig ő: 

Óva intettek Tristan Cole-tól. Azt mondták, kegyetlen, jéghideg, durva. Elítélték a múltja miatt. Ha csak ránéztek, egy szörnyeteget láttak, akinek bűnhődnie kell. Én tehetetlennek és dühösnek láttam, mert bennem is hasonló erők dolgoztak. Üresek voltunk. A múlt sebei a földre húztak minket, pedig mi lebegni szerettünk volna. Ő mennydörgés volt, én villámfény – soha nem volt még ilyen tökéletes vihar. Tristan csókja haragos volt, és szomorú. Bocsánatkérő és gyötrelmes. Nyers és valódi. Mint az enyém.
Lizzie és Tristan torokszorító szerelmi története éppúgy szól veszteségről és újrakezdésről, mint a bennünk rejlő démonok legyőzéséről. Brittainy C. Cherry Az vagy nekem sorozata már milliók szívéhez talált utat. Engedd be te is!

A történet itt is nagyon jól hangzik, noha a borítója ezzel a nagyon szőrős pasival nekem annyira nem fekszik.... Remélem a történet tényleg jó lesz. És ez is Libri kiadótól érkezik majd. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése