2016. augusztus 24.

Megjelenések

Sziasztok!

Először is bocsánat az elmúlt hetek miatt, hogy ennyire eltűntem de meghalni sem volt időm. Jóformán csak aludni voltam itthon ha netán volt is egy napom itthon akkor képtelen voltam bármire is. De itt vagyok igyekszem visszatérni és hozni amiket ígértem.

Annyi előnye volt, hogy melóban tudtam olvasgatni és míg utaztam be és haza dolgozni. Szóval lesz miről írni :) De addig is jöjjön egy megjelenéses poszt.

Mind a két könyv a nem olyan régi Művelt Nép Kiadótól jön. Nekem ez nagyon Ulpius vagy próbálnak olyanok lenni. Akárki akármit mond sokaknak nem tetszettek anno a könyveik, hogy a Szürke után annyira az erotika vonalra mentek rá de nekem tetszett sok ilyen könyvük igaz akadtak igencsak színvonal alattiak is. És mivel manapság nem kevés ilyen könyvet olvashatunk már igencsak tudjuk, tudom én is, hogy mi a jó és el is várjuk, hogy próbáljon egy egy történet újat mutatni.

Ahogy látom ők is az ilyen könyvekre mennek rá nem véletlenül virít szerintem minden könyvükön az Ulpius logó. Én eddig két könyvet olvastam tőlük amiktől többet vártam. Az annyira sztárolt könyv az Alávetett és az új sorozata Jodi Ellen Malpasnak. Hát én a mai napig szeretem A férfi sorozatát de ez nagyon nem jött be. A történetek és a fordítás sem. Hát ahogy láttam nem vagyunk egyformák. Nekem eddig csalódás volt. De ahogy írtam valószínű, hogy azért mert már kismillió ilyet olvastam és már tényleg ha ilyet olvasok akkor elvárom, hogy jó legyen. Úgy tűnik eddig az én elvárásaim túl nagyok már :D nem jöttem be nekem hát ez van.

Viszont ismét itt van két új könyv amik jönnek hamarosan és amikre kíváncsi leszek. Remélem ezek már tetszeni fognak. Eddig borító és fülszövegek alapján bejövősek szóval reméljük :)

Mindkettőnek a borítója fogott meg először és azokat reklámozták sokáig de végre úgy tűnik fülszöveget is kaphatunk melléjük:



Mason és Logan Kade testvérek, piszkosul gazdagok, öntörvényűek és pont Samantha iskolájába, a Fallen Crest Highba jönnek. Samanthát nem érdekli senki és semmi. A barátai, a csalfa pasija, sőt, még a szülei válása sincs rá hatással, nemhogy a Kade fivérek, most mégis a két sráccal kell élnie. Ez lenne a világ vége? Vagy a változás talán nem is olyan rémes?



Tijan New York Times multi bestseller szerző, hatalmas és elkötelezett rajongótáborral világszerte.




Igaz elcsépeltnek tűnhet a fülszöveg alapján hiszen pont Ulpiustól olvashattunk anno egy igen gyenge sztorit egy csaj két pasi felállással de nagyon tetszik a borító és tényleg remélem, hogy mutat valami újat és tetszeni fog. Kiderül :) 


A másikkal szintén ugyanez a helyzet: 


Nem elég csak a jó szél, hölgyeim. Az árbóc mérete is számít.
Én pedig mindent beleadok. Nekem tényleg megvan MINDEN szükséges felszerelésem: jó külső, agy, komoly vagyon és egy jó nagy f@sz.
Alighanem seggfejnek gondolnak. Annak tűnök, nem igaz? Rohadt szexi vagyok, eszement gazdag, pokolian okos, és akkorával vagyok megáldva, mint egy ló.
De tudják mit? Még nem hallották a történetemet. Talán playboy vagyok, a New York-i pletykalapok annak neveznek. Csakhogy olyan playboy, aki valójában remek fickó. Ezért lettem különleges.
Az egyetlen gond, hogy apám miatt vissza kell vennem egy kicsit. Konzervatív befektetők akarják megvenni a zászlóshajóját a Fifth Avenue-n lévő ékszerboltot , ezért nem csupán kordában kell tartanom a kígyót, hanem elkötelezettnek kell látszanom. Rendben. Ennyit megtehetek apáért. Elvégre neki köszönhetem a családi ékszereket. Szóval megkérem a legjobb barátomat és üzlettársamat, hogy a következő hétre legyen a menyasszonyom. Charlotte benne van a dologban azért mond igent, hogy viselhesse ezt a jókora követ.
Ám hamarosan a nyilvánosság előtti színlelés a hálószobában egyáltalán nem lesz megjátszás, hiszen Charlotte képtelen lesz majd tettetni a lábujjgörbítő, ablak rezegtető orgazmus-sikolyait, miközben új magaslatokba röpítem majd a lepedők között.
De azt nem tudom majd színlelni, hogy érzek iránta valamit
Mi a csudába sodortam magam ezzel a kőkemény dologgal itt?


Lauren Blakely a New York Times bestseller szerzője, több mint 1 millió eladott példánnyal.

Hát mit ne mondjak egy érdekes fülszöveg.... Már csak azért is mert pasi szemszög szóval úgy néz ki, hogy a történet is az ő szemszögéből lesz. (Remélem) jó lenne végre egy ilyen pasi fejébe is belelátni. Egy nem piskóta kis ízelítőt is kaphatunk belőle. De hát mit is várunk a pasiktól? Kb ezt. Maga a történet sem tűnik annak a hű de nagy újdonságnak de mivel már a borító megvett kíváncsi leszek rá. A fülszöveg meg pláne. Hát nem gatyázik a pasi. A vége felé pedig kezdett érdekes lenni a fülszöveg is szóval kíváncsi leszek mi sül ki ebből az egészből. Meglátjuk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése