2019. február 26.

Könyvbemutató: Szekeres Judit & Palotás Petra

Ismét volt egy fantasztikus könyvbemutató.

Ahogy már mondtam nektek és tudjátok ezúttal is két írónő csodás könyvét mutatták be vasárnap az Álomgyár könyvesboltban Budapesten.



Megjelent Palotás Petra második könyve az Álomgyár kiadónál. A Szárnyaszegett pillangók első része. Valami gyönyörű lett a borító. És ahogy elkezdtem a történet is csodás lesz amit rejt :)  Még nem volt szerencsém Petrát ismerni de ezt vasárnap bepótoltuk. Egy nagyon kedves, közvetlen nőt ismerhetünk meg a személyében. Akinek mindenkihez van egy kedves szava. Én is köszönöm és nagyon örülök, hogy személyesen is megismerhettelek.

Köszönöm a fotót, a dedikálást! Gratulálok a könyvhöz :) Én már el is kezdtem.



A másik szintén csodás könyv amit már olvasni is volt szerencsém: Szekeres Judit Zuhanás a fellegekbe című regénye. Csak ajánlani tudom mindenkinek. De az értékeléseknél bővebben is olvashattok róla. Judittal már találkoztam de örülök, hogy ismét sikerült. Nagyon vártam ráadásul ezúttal a könyvbemutatóján. Nála is elmondhatom mindazt amit Petránál. Örülök, hogy sikerült ismét találkoznunk és beszélgetnünk is. Neki is köszönöm szépen a könyvet, a fotót, a dedikálást.




Két csodás írónő, a gyönyörű és fantasztikus új könyveik. Köszönöm szépen őket! A kedves szavakat és fogadtatást. Örülök, hogy megismerhettelek titeket. Gratulálok a könyvekhez! Ismét szuper délután volt.

Találkozni a kedvenc íróinkkal, barátokkal, kollégákkal. Mindig remekül érzi magát az ember ezeken az eseményeken. Köszönjük a kiadónak! Én köszönöm nekik is a könyveket!

Hát nem gyönyörűek?






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése