2019. október 30.

Új szerzemények

Néhány fantasztikus újdonsága jött velem haza az Álomgyár kiadónak :) Nagyon köszönöm ezeket a szépségeket!

Kezdésnek Corinne Michael írónőnek rögtön két új könyve is megjelent. Az egyik a Miénk az éjszaka sorozathoz. A másik pedig egy olyan könyv amit nem egyedül írt. Nagyon szeretem a szerző regényeit szóval kíváncsian várom ezeket is :) 

Ian Chase összetörte a szívem, amikor tizenhét voltam, és az elmúlt tizennyolc évben gyűlöltem őt ezért.
Nem nehéz azzal az éles nyelvével és a selyemfiú életstílusával – amit sajnos kénytelen vagyok folyamatosan figyelni, ugyanis mögöttünk lakik. Minden egyes alkalommal, amikor látom őt kimászni a medencéből – gyakorlatilag meztelenül és túlságosan szexin –, a vérem forrni kezd.
Mindig is szerettem volna utálni őt.
Sosem terveztem úgy, hogy valaha szükségem lesz rá.

***
London Parish a kishúgom legjobb barátnője, és ez cseppet sem akadályozott abban, hogy belezúgjak.
A történetünk elég bonyolult. Az egyetlen közös dolog bennünk, hogy a húgom gyerekeinek a keresztszülei vagyunk. Aztán az életünk egyetlen tragikus pillanat alatt megváltozik.
Most fel kell nevelnünk a gyerekeket, akiket szeretünk; meggyászolni a felfoghatatlan veszteséget; és megküzdeni a vitathatatlan vonzalmunkkal egymás iránt.
Az életem teljesen felfordult, és amire a legkevésbé szükségem van, hogy a régi érzelmeim újra felszínre törjenek.
Mert sosem leszek képes megtartani őt, bármennyire is próbálkozom, hogy közel maradjon.

A New York Times bestsellerszerző Corinne Michaels és a USA Today bestsellerszerző Melanie Harlow közös regénye a második esélyről garantáltan az olvasók legújabb kedvence lesz.



Két szabályom van az életben:
1. Semmiféle párkapcsolat, szerelem meg ilyesmi.
2. Nem bújok ágyba a belsőépítész irodám ügyfeleivel.
Amióta a legutóbbi fickóról kiderült, hogy nős, nem nehéz betartanom a szabályokat.
Legalábbis eddig nem volt nehéz.

Callum Huxley egy nevetségesen szexi angol, és a kapcsolódás köztünk, ami az első pillantással kezdődött, elűzte belőlem az örökké tartó poklot. Szerencsére azonban még az előtt észhez tértem, hogy a hotelszobájában kötöttem volna ki, meztelenül, zihálva, aztán képtelen lettem volna őt elfelejteni.

Azon gondolkozom, talán hülyeség volt azon az éjszakán csak úgy elsétálnom. Elég biztos is, mivel a pályafutásom legfontosabb találkozóján a Dovetail Enterprises ügyvezetőjével nem más vár rám, mint ő. Azt hiszem, ez a szakmai életem legkínosabb pillanata. A kettes számú szabályom megszegése pedig a magánéletem legszenvedélyesebb pillanata.

A bizalom még sosem volt ilyen jó, de a csalódás sem fájt még ennyire soha.

A New York Time bestsellerszerző Corinne Michaels legújabb regénye minden, amire egy romantikus, szexi és vicces történetben vágysz.





A következő könyv megint egy más kategória de mivel újabban imádom az ilyen regényeket erre is kíváncsi leszek. Remek krimi, thriller regényeket hoz el nekünk a kiadó. Külsőre és a fülszöveggel ez a regény is megfogott szóval várom, hogy olvashassam :)


„Feszültséggel teli.” – Karen Hamilton
„Lenyűgöző olvasmány.” – Jane Corry

Akarja az életed… és mindent meg is tesz, hogy megkapja.
Erica mindig is szeretett volna olyan lenni, mint a szomszédja, Faye: gyönyörű, vékony és egy kislány anyukája. De Faye élete egyáltalán nem olyan tökéletes, amilyennek látszik: van egy szörnyű titka, ami lassan, de biztosan tönkreteszi őt is, és mindent, ami kedves a számára.
Amikor Faye lánya, Tamsin eltűnik iskola után, a rendőrség Ericánál kopogtat. De vajon Erica az egyetlen, aki mindig is irigykedve figyelte Faye-t? Vagy talán más fenyegetés is rejtőzik az árnyékban?
Egy nyugtalanító és feszült thriller féltékenységről, kapzsiságról és vágyakozásról a Sunday Times bestsellerszerző Amanda Robson tollából.







Megérkezett Borsa Brown Gyalázat sorozatának befejező része. Igaz nekem még a másodikat is el kell olvasni. Picit előrelátó voltam, jobban mondva nem akartam a falat kaparni amíg megérkezik az utolsó rész ha netán valami brutál függővéges a második rész így megvártam vele a harmadikat :D De nagyon várom,  igaz kissé félve is, hogy milyen vége lesz a  történetnek :) 

Dorothy ​Miller, a sokat elszenvedett amish lány visszakerül a saját közösségébe, Sarasotába, ám már semmi sem olyan, mint volt. Amikor a sok csapás után megkezdheti Rumspringáját, a szabad életet, még nagyobbat fordul vele a világ.
Gregory Hamilton kemény üzletemberként ragaszkodik a terveihez, ám a fellobbanó vágyait ő sem képes kordában tartani.
Samuel Zookot, az amish fiút olyan veszteségek érik, amiket nehezen dolgoz föl. Elveszíti az uralmat a saját élete fölött, miközben az amish maffiában betöltött szerepe egyre csak nő…
Három ember, akik rádöbbennek, hogy sokszor nem irányíthatják saját sorsukat, ugyanakkor mások életét pecsételhetik meg. Három ember, akik rájönnek, hogy józanul dönteni, észnél maradni nem mindig a jó irány. Mert igenis „részegedni kell a szerelemtől”…
A különleges, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikában bővelkedő írásairól ismert Borsa Brown új sorozatában, a Gyalázat-trilógiában ezúttal is egy elzárt közösségbe, az amishok világába enged betekintést. A sorozat befejező kötetében kiderül, hová vezetett Dorothy, Gregory és Samuel különös, olykor fájdalmas, máskor szívmelengető utazása.





Totálisan a rabja lettem Sienna Cole könyveinek. Kivégeztem és imádtam a legújabb, zseniális regényét ami A köd után címet viseli. Hatalmas kedvenc a történet főszereplő nyomozója Mike Marshall. És mit kiderült ő van a korábbi Elmejáték című regényben is a szerzőnek. Eleve tervben volt de ezek után nem hagyhattam ki. Jött velem haza és már olvasom is :) <3 

„Élni ​vagy túlélni”

Tim Ellis látszólag ugyanolyan, mint minden tizenhét éves iskolás srác: szereti a zenét, rajong a videójátékokért, és próbálja megtalálni önmagát. Egy nap azonban állig felfegyverkezve érkezik az iskolába, és brutálisan kivégzi négy osztálytársát. A kiérkező rendőrség kereszttüzében őt is életveszélyes lövés éri, minek következtében kómába esik.

Mike Marshall nyomozó magabiztosan lát neki az egyszerűnek látszó ügynek, azonban hamar fény derül rá, hogy a gyilkosság gyökerei sokkal mélyebbre nyúlnak a vártnál. Ráadásul felbukkan egy koronatanú is, aki a tragédia okozta sokk miatt kihallgathatatlan. Marshall nyomozó szokatlan módszerhez folyamodik: egy, az iskolai lövöldözések lélektanában jártas pszichiáter, dr. Miranda Crane segítségét kéri.

Vajon kik a felelősök abban, hogy a merénylet megtörténhetett? Ártatlanok-e az áldozatok? Van-e remény a gyilkos számára? Mike Marshall és dr. Miranda Crane óriási nyomás alatt dolgozva versenyt fut az idővel, és miközben lépésről lépésre felfejtik a szálakat, olyan megrázó titkokra bukkannak, melyekre még ők sem számítottak.

Sienna Cole, a lehengerlően izgalmas Lefelé a folyón című regény szerzőjének új lélektani thrillerében az emberi elme félelmetes játékaiban merülhetünk el.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése