2016. október 31.

Csak mert sosem elég

És, hogy még jobb legyen az este nézelődök az Álomgyár kiadó fb oldalán és nem véletlenül ők a kedvenc kiadóm :) persze Borsa és Anne miatt.

De úgy tűnik avatok még egy kedvenc írót a lányok mellé.

Ha minden igaz egy első regényes írót mutatott be a kiadó. Lilly Shade :) A bemutatója képeit láttam és a könyvét persze aminek már a borítója nagyon bejövős nekem és ez picit baj is mert egy újabb könyv került a kivi listámra. Sőt szerintem csak nyissanak ki szerdán a boltok :D

Egy ​​tökéletes férfi és egy különleges lány. Vajon mit rejthet a hibátlan álca? 
William, a milliárdos üzletember Seattle-be utazik, hogy megtalálja elhunyt nevelőapja egyetlen vér szerinti gyermekét, akit ténylegesen megillet a férfira hagyott örökség. Miközben piszkos módszereivel a valódi örökös után kutat, összehozza a sors egy dacos, szemtelen, fiatal lánnyal, aki egyedi szépségével azonnal megbabonázza őt. William felrúgva saját szabályait, enged Jessica csábításának. 
Ahogy egyre közelebb kerülnek egymáshoz, William rájön, hogy Jessica nem egy átlagos lány, a múltját sötét titkok rejtik, ami után a férfi hiába nyomoz, folyton zsákutcába fut. 
Merőben eltérő személyiségük, életvitelük és a köztük lévő korkülönbség nehéz döntés elé állítja őket. 
Megéri ennyit szenvedni egy boldog kapcsolat lehetősége miatt? 
Ha fény derül minden titokra, képesek lesznek ugyanúgy nézni egymásra, mint azelőtt? 
Lilly Shade története nemcsak arra bizonyíték, hogy nincsenek véletlenek, de arra is, hogy a sors sem mindig kegyes. A tökéletes nem valódi, és ami annak látszik, csupán álca. Az ilyen álcák pedig a legsötétebb titkokat rejtegetik.

4 megjegyzés:

  1. Felcsigáztad az érdeklődésemet iránta.:)

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!

    Őszintén remélem, hogy tényleg a kedvencek közé kerülhetek majd a könyvemmel együtt! Olvasás után várom a véleményeteket! Szép napot! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia. Szerintem oda kerülsz :) Még nem szóltak, hogy mehetek érte remélem hamar meg lesz mert nagyon várom. Vélemény is mindenképpen. Neked is további szép napot :)

      Törlés