2016. október 29.

Megjelenések

Sziasztok! Így estére a holnapi értékelések előtt érkezik egy nagyon jóó kis poszt ismét megjelenésekről. Mert úgy tűnik azokból mostanság nincs hiány. Aminek én nagyon örülök, bár a pénztárcám talán már nem annyira.

Na de jöjjenek.

Elsőnek egy KMK-s könyv. Egy sorozat mégpedig a Szerelem csillagjegyében sorozat harmadik része. Az első két részt az első részből megismert páros Evie és Leo történetét mesélte el. A harmadikban amit hoztam most nektek egy újabb páros következik. A történethez pedig mivel nem most olvastam de úgy rémlik az előző részek valamelyikének a végén van egy kis előzetes.

A fülszöveg alapján rémlett a dolog és már abból tudtam, hogy nagyon kíváncsian várom a történetet.

Grace Hamilton az a lány, akinek mindig van egy terve. Pontosan tudja, merre tart az élete, és büszke magára, amiért mindig célt ér. Még sohasem lépte át a határokat, nem foglalkozott a saját vágyaival, és azzal sem, hogy kinek akar ennyire megfelelni. 

Ám egyszer csak találkozott Vele… 

Carson Stinger semmilyen szabályt nem tart be, csakis a sajátját. A felnőtt szórakoztatóiparban dolgozva mit sem törődik vele, hogy mit gondolnak róla mások. Egyik napról a másikra él, cél és terv nélkül. Tudja, mit akarnak tőle a nők, és azt hiszi, csupán ennyit is tud nyújtani nekik. 

Ám egyszer csak találkozott Vele… 

Miután a sors arra kényszerítette őket, hogy összezárva töltsenek el néhány órát, mindketten megváltoznak. Ám két olyan ember számára, akiknek találkozniuk sem lett volna szabad, lehetetlen felülemelkedni a teljesen különböző valóságuk határain. 

Legalábbis egyelőre…


Szóval ez mindenképpen egy nagyon várós könyv, na de jöjjön így estére egy másik fantasztikus hír.


Egy olyan hír ami aztán rendesen feldobta az estémet. Ugyanis legutóbb nem éppen jó híreket kaptunk erről a sorozatról.

Ez pedig nem más mint a Gyönyörű rohadék sorozat. Jó régen jelent meg nálunk az első rész Gyönyörű rohadék címmel a második pedig Gyönyörű idegen lett. Én mind a kettőt imádtam és szerintem még sokan szerettük a sorozatot amihez szerintem már években mérjük, hogy kapjunk új részt. És úgy tűnik végre eljött az idő.

Ugyanis itt van nekünk egy megjelenési dátum ami remélem így lesz, valamint egy jó kis borító ami persze passzol a sorozat eddigi részeihez és egy remek kis fülszöveg. :) szóval nagyon örülgetünk :)

Egy bombázó könyvmoly. Egy javíthatatlan nőcsábász. És egy botrányos kémiaóra, ami nem iskolába való.
Mikor Hanna Bergstromot megfeddi az életvitele fölött őrködő bátyja, amiért a társasági életet hanyagolva kizárólag az egyetemi tanulmányainak él, Hanna elhatározza, hogy végrehajtja a ráosztott feladatot: eljár szórakozni, barátokat szerez, és belevág a pasizásba is. És ki tudná jobban megtanítani őt a csábítás trükkjeire, mint a bátyja legjobb barátja, a szívtipró Will Sumner, aki amellett, hogy jól menő kockázatitőke-befektető, megrögzött playboy is?
Will számára a kockázat életforma, de a Hanna-projekttel kapcsolatban mégis meglehetősen szkeptikus míg egy vad éjszakán az ártatlanul csábító tanítványa ágyba csalja őt és megtanítja a nőkkel kapcsolatban egy-két olyan dologra, amit sohasem fog elfelejteni. Most, hogy Hanna is felfedezte nőiességének erejét, Willen van a sor, hogy bebizonyítsa: ő az a férfi, akit Hanna mindig is keresett.
A Gyönyörű játékos tehát ha minden igaz akkor érkezik: 2016. november 30.
Igaz még így is igencsak van mit behoznunk itthon ami a sorozatot illeti de ez kezdetnek már egy jó hír. Reméljük csak, hogyha ez megjelenik a továbbiakra nem kell ismét éveket várni.

3 megjegyzés:

  1. Szuper híreket hoztál. Köszönöm! Nagyon várós a Gyönyörű sorozat!!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy örülgetünk neki :) bizony. Azt várom nagyon. Így, hogy ennyit kellett várni rá. és ugyanolyan jónak ígérkezik mint az első két rész. De a Mia Sheridan könyv is ezzel a fülszöveggel nagyon várós lesz nálam :)

      Törlés
  2. Egyetértek! A Mia Sheridan is igen csak igéretes!

    VálaszTörlés