2019. szeptember 16.

Érkezik A főnök 2!!!!

Azt hiszem elmondhatjuk, hogy erre a napra vártunk azóta, hogy megjelent A főnök. Hogy kapjunk hozzá folytatást. Nagyon sokat nyúztuk érte az írónőt és a kiadót és íme:



Érkezik A főnök 2!!!!! OMG!

Egyszerűen imádom ezt a sztorit! Na jó azt a bizonyos Ryan fiút főként! ♥  Tudjuk milyen véget ért a történet és azóta vágyunk a folytatásra. Hogy vajon mi történhetne még? Hogyan lehetne tényleg vége? Baráth Viktória írónő választ ad a kérdéseinkre.

Februárban ugyanis érkezik a mindenki álltal imádott és nagyon várt folytatása A főnöknek! WOW!!! Még mindig alig hiszem el!!! Eszméletlenül várom! Szerintem mondhatjuk, hogy hatalmas álmunkat váltja ezzel valóra az írónő! Köszönjük!

Állati szuper lett a borító is! Tökéletesen illik az első részhez, mégis új és gyönyörű! Gratulálok! Esküszöm soha nem lesz február :D

Íme tehát A fönök 2. ♥    Nagyon köszönjük Viki! ♥ ♥ ♥


Ana ​Moreno élete darabjaira hullott. Miután mindent és mindenkit elvesztett, aki számára fontos volt, az otthonát is kénytelen elhagyni. Az albuquerque-i alvilág királynője immár csak egy kis tijuanai kocsma tulajdonosa. Jóval szerényebben él, de ebben a nehéz helyzetben is megtalálta a boldogságot: új barátokat szerzett, jótékonykodik, és úgy tűnik, a magánéleti gondjai is megoldódni látszanak. Azonban egy nap betoppan hozzá egy rég nem látott ismerős. Ana csak úgy szabadulhat meg a múltja sötét foltjaitól, ha elfogadja a férfi ajánlatát. Ehhez viszont kockára kell tennie a saját életét.

Begyógyulhatnak valaha a fájó sebeink? Jóvátehetjük a múltban elkövetett bűneinket? Képesek vagyunk megbocsátani a megbocsáthatatlant? Hogyan léphetünk ki egy olyan világból, ami egykor a részünké vált?

A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt Baráth Viktória A főnök című regényének folytatásában Mexikóba kalauzol minket, ahol a jót és a rosszat csak egy vékony vonal választja el. Ezt a határt pedig nagyon könnyű átlépni.

Várható megjelenés: 2020.február 20. 
(Ez a nap már most piros betűs ünnep! :) 


Rendeld elő te is KATT

Na ki várja még nagyon? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése