2019. október 3.

Új szerzemények + Dedikált Vi Keeland könyvek!

Ezek a szépségek jöttek velem haza ma!

Az Álomgyár kiadó így közeledve az év vége felé sem áll meg. Sőt! Gőzerővel jönnek ki a fantasztikusabbnál fantasztikusabb könyvek.

A héten jelent meg Ella Maise írónő legújabb könyve. A szerzőtől az Imádlak, Jason Thorn és az Akarlak, Adam Connor című könyveket olvashattuk eddig. Nekem hatalmas kedvencek a szerző írásai. Ráadásul ezúttal is csodás borítótt kapott az írónő könyve ami az Első pillantás címet kapta. Az Alexander és Maya sorozat első részeként.

A másik könyv pedig szintén egy nagyon szeretett írónő új regénye. Ő nem más mint Sylvia Day. Eszméletlen szép köntösbe bújt az új története a Mr.Frost a megtört szerető.

Mindkét könyvet kíváncsian várom. Végre visszatérve az olvasáshoz és reményeim szerint ide is, hamarosan róluk is érkeznek a vélemények.

Ezeket a mesés könyveket ezúttal is nagyon szépen köszönöm a legszuperebb munkahelynek, az Álomgyár kiadónak! 


Valamint a következőket főként. Tegnap volt ugyanis Budapesten Vi Keeland írónő dedikálása. Sajnos nem sikerült elmenni, de így is boldogság van mert a drága kolleganőim intézték a dedikálást. Az eddig megjelent könyvei a szerzőnek, dedikálva. Nagyon szépen köszönöm lányok! :)

Imádom Vi könyveit, szóval boldogság van. Ráasádul holnap hozzánk is megérkezik a tegnap a dedikáláson megjelent két új könyve a szerzőnek. A Csak szex és A megbízó.

Szóval aki szintén szeretné beszerezni őket akkor irány az Álomgyár könyvesboltok. Várunk titeket sok szeretettel továbbra is Budapesten, Szegeden és Debrecenben. Valamint hamarosan már Miskolcon és Szekszárdon is :)

Egy szó mint száz: Remek hetünk van, csodás új könyvekkel. Nem is lehetne jobb sztorikkal visszatérni az olvasáshoz és a blogoláshoz. :)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése