2019. október 15.

Új szerzemények

Ezek a szépségek jöttek velem haza. Az Álomgyár kiadó újdonságait vasárnap délután mutatták be az írónők. Nagyon vártam őket.

Köszönöm őket az Álomgyár kiadónak és az a lányoknak! És gratulálok nektek! ♥

A következőkben ők kerülnek nálam sorra.

Csupa jót hallok és amolyan kötelező olvasmány nálunk a cégnél Sienna Cole új regénye. Aminek engem is nagyon megfogott mind a külseje mind pedig az izgalmakat ígérő fülszövege. Szóval hajrá nekem :)

A gonosz köztünk jár

San Francisco monoton hétköznapjai felbolydulnak, amikor egy fiatal nő megcsonkított holttestére bukkannak a Csendes-óceán partján. Az első halottat hamarosan még több követi, és Mike Marshall nyomozó számára világossá válik, hogy egy sorozatgyilkos szedi áldozatait a város környékén. Amikor azonban belekezd az ügy felderítésébe, még sejtelme sincs arról, hogy kivel vagy mivel áll szemben. A gyilkos több lépéssel jár a nyomozócsapat előtt, és tökéletesen eltűntet maga után minden bizonyítékot.

Amikor az FBI profilozója, Wade Nelson különleges ügynök is bekapcsolódik a nyomozásba, váratlan és megdöbbentő fordulatok következnek be: kiderül, hogy a gyilkosságok térben és időben is jóval messzebbre nyúlnak a vártnál.

Talán mindeddig téves úton jártak? Talán nem is a megfelelő gyilkost követték? Vajon a hosszadalmas kihallgatások során már találkoztak a valódi tettessel, majd tovább üldözték a „Ködember” névre keresztelt fantomot?

Egy sokrétű és minden ízében kegyetlen játszma veszi kezdetét, ami tíz évvel ezelőtt kezdődött egy véletlen találkozással. Mike Marshall ismét szembesül azzal, hogy semmi sem az, aminek látszik, és a gonoszt ott kell keresnie, ahol a legkevésbé számít rá.

Sienna Cole a Lefelé a folyón című pszichológiai dráma és az iskolai erőszak témáját körüljáró Elmejáték után egy újabb lélekfacsaró és sokkoló rejtély megfejtésére invitálja az olvasót.

A köd után: MEGRENDELEM



Itt lesz még R.Kelényi Angelika Riva nővérek sorozatának következő kötete, A lánynevelde 1.része. Valami meseszép lett ez a könyv. A korábbi részek, mint minden regénye az írónőnek hatalmas kedvencek így alig várom, hogy ismét elindulhassak Rómába a kedvenc szereplő párosommal ♥

Szerelmi ​titkok és bűntények – Róma, 1865

Öt évvel a Sant'Ambrogio zárdában történtek után…
Katharina hercegnő támogatásával Blanca, azaz új nevén Christina Rivera a húgaival együtt egy lányiskolát hoz létre reménytelen sorsú gyerekeknek és fiatal nőknek.
A Sorores nevet viselő iskola árvák, meggyalázottak, kitaszítottak menedéke lesz. A bentlakásos intézetben a tanulók kiváló oktatásban részesülnek, de nem csak tudományt, művészeteket és finom modort tanítanak nekik…
Marco Fiore, barátja, Valentini atya unszolására magánnyomozó irodát nyit, és az évek során egyre több sikeres bűnügyet old meg. Egy nap bekopogtat hozzá egy kétségbeesett nő, és a segítségét kéri eltűnt férje ügyében. A gazdag férfi hírhedt szoknyavadász, de a felesége szerint soha nem hagyná el szó nélkül. Az asszony biztos benne, hogy meghalt vagy elrabolták.
A nyomok egy mulatóba vezetnek, melynek titkos termeiben rejtélyes szeánszokat tartanak.
Ugyanebben az időben Christina egy vérző, félholtra vert fiatal nőt talál az iskolája kapujában, aki védelmet kér tőle…
A Sorores lányai segítenek neki, de vajon megérdemli-e a támogatásukat?
És van-e köze az eltűnt férfi, és a meggyötört lány esetének egymáshoz?
Marco és Christina újra együtt nyomoz, és nem csak a két bűntény szálai fonódnak össze…
R. Kelényi Angelika Terézanyu-díjas, többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt írónő ezúttal is a 19. századi Rómába viszi olvasóit. A Riva nővérek-sorozat harmadik részében ismét egy megbotránkoztató bűnügyet tár fel a két főszereplő segítségével. Ahogy az írónőtől már megszokhattuk, a regényt átszövik a titkok, gyilkosságok, a kaland, a szenvedély és a romantika.


A lánynevelde 1. : MEGRENDELEM



És itt van még nem utolsó sorban Baráth Viki Igazság sorozatának befejező része. Na jó itt töredelmesen bevallom, hogy a drága írónőt ismerve nem kicsit félek :D De nagyon vártam, ő is csodás külsőt kapott.


FÉKEZHETETLEN INDULATOK A TÁRGYALÓTEREMBEN
Hannah élete legnehezebb ügyével néz szembe, amikor egyik pillanatról a másikra a saját jövője lesz a tét. Egy napsütéses reggelen minden összedőlni látszik, és ő az egyetlen, aki ezt megakadályozhatja. Munkája már eggyé vált a magánéletével, nem szabadulhat a döntései súlya alól. Most mindent kockára kell tennie. Nem menekülhet tovább a múltjában elkövetett hibái elől. Vagy mégis?
Te mit tennél, ha az életedről kiderülne, minden csak hazugság volt? Harcolnál a szerelemért még akkor is, amikor már te magad sem vagy biztos az érzéseidben? Meddig mennél el, hogy megvédd a saját családodat?
A többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt Baráth Viktória nagy sikerű Igazság-trilógiájának befejező része olyan meglepetéseket tartogat, melyekre az olvasó nem is számít.



Az igazság ára: MEGRENDELEM



Alig várom, hogy olvashassam ezeket a szépségeket. Ahogy kivégzem őket jönnek az értékelések. Addig is kaptok ti is egy kis ízelítőt a regényekhez fülszöveg formájában.
Aki még nem szerezte be őket hátha kedvet kap :) Ha megtetszett valamelyik akkor rendelési link is van. Vagy várunk titeket az Álomgyár könvesboltokban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése