2021. augusztus 19.

Laurelin Paige - A ​szerelem bűvöletében (Más szerepben 2.)


„Megdobogtatta a szívemet, a legelső oldaltól az utolsóig.” – Anna Zaires, New York Times bestsellerszerző

Scott Sebastian egy szélhámos. Megérdemeljük egymást, mert én is az vagyok.

A gazdagok szikrázó világában nekem még sincs helyem. Mindketten lelepleződtünk, ezért inkább menekülnöm kellene. Nem epekedhetek tovább egy olyan férfiért, akinek nem én vagyok a szíve választottja. A Sebastianek elől azonban nincs menekvés. Azt már tudtam, hogy ők uralják ezt a várost. Most kiderül, vajon a saját fiukat is a markukban tudják-e tartani.

A New York Times, Wall Street Journal és USA Today bestsellerszerző, Laurelin Paige új sorozatának záró kötetében tovább bonyolódnak a szálak, hogy kiderüljön, Scott az a férfi, akinek Tess gondolja, vagy az, akinek a világ tartja.


Először is, aki olvasta és szerette a sorozat első részét, azokkal együtt szerintem óriási köszönettel tartozunk a kidónak. Hiszen ezzel az egy hónapnyi eltelt idővel a két rész megjelenése között eleve rekordot döntött. Nem igazán tapasztalható, hogy csupán ilyen röpke idő telik el két rész megjelenése között. 

Én legalábbis imádom őket érte! 

Nagyon köszönjük! Nem utolsó sorban, hogy elhozták nekünk ezt a remek sorozatot! 👏💖

Ami ugye ezzel a résszel le is zárul. Amit picit sajnálok meg nem is. Sajnálom mert ez lett az egyik Nr1. párosom az idén. Scott és Tessa. Másfelöl annyi miatt örülük, hogy vége, hogy megtudhattam milyen véget is szánt Laurelin Paige az új kedvenc szereplő párosomnak. 

Meg kell mondjam ezúttal sem csalódtam a szerzőben! Sőt! Wow! Le a kalappal!

Már az első rész olvasása után is felmerült bennem, hogy ez lehet az az írása a szerzőnek ami letaszíthatja a képzeletbeli dobogóm első fokáról a Fixed sorozatot. És jelentem ezennel sikerült is neki! 


A Más szerepben sorozat immár a 🏆 a Nr.1! Imádom! 

Egy elképesztően fantasztikus, olvasmányos regénysorozatot alkotott az írónő. 

És igen, lehet említettem az első rész értékelésénél, hogy nem feltétlen teljesen új, olyan történetet olvashatunk ami még soha, semmilyen formában nem volt beleszőve egy-egy ilyen romantikus-erotikus regénybe. Mégis ő az a szerző, aki ennek ellenére is élvezhetővé tudja tenni a történetét. Tud vele újat mutatni. Egy olyan történetet hozott el - legalábbis számomra - ami letehetetlen. Minden pillanata fogva tartott. 

Ezért, a második részért pedig egyenesen epekedtem, hogy végre a kezembe kerüljön. Emiatt is imádom a kiadót, hogy azt a kevés, pár hónapot sem kellett várnom ami eltelik egy-egy könyv részei között. Mert éppen hogy csak volt egy hónap. Igaz már nekem az első befejezése után késő lett volna. 😁  Na de egye fene, így kibírtam. És ugyanilyen pillanatok alatt végeztem is vele. 

Akárcsak az első részt, ezt sem tudtam letenni amíg az utolsó betűt is el nem olvastam. Igaz azt nem mondhatom el, hogy azonnal sikerült elengednem Scott-ot és Tess-t. Még most is a gondolataimban keringenek. 

A történetük, hogy mi történt velük. A karakterek személyiségeinek változásai.  Az, hogy minden nehézségével együtt szerintem egy ilyen románcot, szerelmet bárki elfogadna magának. És az is biztos, hogy nálam ez egy többször újraolvasós sorozat lesz!

Na de ne siessünk annyira előre. 

Véget ért ugye, igencsak durva függővéggel az első kötet. És végre kezemben a folytatás. 

Izgalommal, várakozva vetettem bele magam az olvasásba. És nem csalódtam!

Az elején, hogy miként is folytatódott az a meglepetés, vagy miként is robbant az a bomba amit ledobott a szerző az első rész végén?  Itt körülbelül volt egy két momentum ami kiszámítható volt. Persze azért már ismerjük annyira a szerzőt, hogy sejteni lehessen azért lesznek még itt is meglepetések. Hajjjajjj. 

Voltak itt olyan szálak, történések, kapcsolatok, hogy csak pislogtam. Na de kérem szépen így kellett ezt megírni. 

Nem is lőném le a poént, ezt olvasni kell! 😀

Annyit viszont mondhatok - épp egy nagyot sóhajtok - 😍💖, hogy Scott Sebastian... Hát imádom őt! Ahogy jellemeztem anno, egy igazi dögös, szexi alfahím. Mégis humoros, eszméletlen jó beszólásai vannak. Tud érzékeny, gyendég lenni. Szeretni és odafigyelni arra akit szeret. És ezekkel a tulajdonságokkal ilyen férfi létére nem csak bennünket olvasókat lep meg, hanem még saját magát is. 

Hiszen egy ilyen kaliberű férfitól rögtön azt várja az ember lánya, hogy nőcsábász, nagyképű, vagy éppen simán lehet egy arrogáns, mondjuk ki, bunkó alak is. Persze a felsoroltak többsége rá is igaz. 😂 De nála valahogy mindez inkább jó értelemben. Igen, egy nőcsábász. És még így is sajnálom, hogy az ilyen tényleg csak ezekben a tündérmesékben lézetik. Hogy az ilyen férfi mint ő, képes annak hatására ilyenné változni ha megismeri, találkozik a neki való nővel. 

Lehet jellemzőek voltak ezek rá előtte is, de a családja, a felé nyújtott elvárások miatt hideg és közönyös volt ami az érzelmeket, romantikát, kapcsolatokat és szerelmet illeti. Valljuk be, ahogy bemutatta nekünk Lauralin a Sebastian famíliát hát érthető is..... Egek..... 😵 Nem sok épkézláb ember akadt ebben a családban. 


Csupán a nagybátyja Scottnak, Brett és a nagyapja. Na ők, főleg az utóbbi óriási forma lett. Nagyon bírtam őt. Amiatt is ahogy Scott jellemezte az öregurat. Hogy ő volt az aki megtanította őt szeretni. Arra, hogy mit is jelent ez. Mert a saját szüleitől ezt sose sajátította volna el.. Elképesztően jól  lett felépítve Scott személyisége, a háttere. 

Ugyanakkor az első rész után itt láthatjuk igazán, hogy a történések hatására miként is változik ez a férfi. Hogy végre nem akarja egy olyan ember elismerését kivívni, aki meg sem érdemli. Hogy igenis ettől függetlenül is küzd az álmaiért. Azért amit el akar érni. Azt mondom le a kalappal előtte és igazán felnéztem rá érte. Igaz néha rögös volt az út a cél felé de a való élet is ilyen. 

A Sebastian-ek világában pedig pláne. Zsarolás, pénz, hazugságok, színjáték. 

Nem egyszerű világban kell helyt állni a párosunknak. De szerencsére Tess is egy olyan nő Scott mellett aki tudja mit akar. Harcol. Kiáll magáért és azokért akik fontosak neki. Mindenek előtt. Emellett ő is egy rögtön, abszolút szerethető női karakter. 

Erősek, okosak, remek párost alkottak ők ketten. 

És akkor még szóba sem került a kémia.... Ahogy az első könyvben, itt is akadt forróság, szenvedély. Hiába tiltott, mégsem tudtak ellenállni az egymás iránti érzéseiknek. A folyamatos puhatolásnak, hogy kiderítsék, jobban mondva belássák, hogy mi ez ami köztük van.

Amit külön imádtam, egek 💙, hogy ebben a részben végre nem csak Tess, hanem Scott szemszöget is olvashattunk. Húú azok voltak csak az elképesztően izgalmas részek. Végre az ő gondolataiba is bepillantani. Kellett is, hogy így lássuk teljesnek a sztorit. 

Annyira jó volt vele is átélni ezt az egészet. Hogy mesélt magáról, a múltjáról, a jelenéről. Vele együtt töprenghettünk mit is érez, mit akar, mit vár, mit tesz a jövőjéért? Hogy ne abban az életben keljen élnie amibe bele kényszerítenék hanem abban amit ő képes magának felpíteni. De vajon tényleg képes tenni érte?

Sok-sok kérdés, kétely, titkok. Ármány és szenvedés. Könnyek, csalódottság. Boldogság, nevetés, humor. Szenvedély, erotika, gyendégség, szerelem. 

És még sorolhatnám a jellemzőit ennek az igenis lehengerlő regénynek. 

Ami igen, egy erotikus- romantikus történet. Mégis nem egy üres sztori ami csak szexel van tele. Mint sok más hasonló regény. Egy történet ami tanulságos, aminek van mondanivalója. Sok mindenre taníthat meg, ahogy a főhőseinket is. Akik által csodásan kidolgozott szereplőket ismerhetünk és szerethetünk meg. Akiknek hála megkapjuk a két könyves tökéletes kikapcsolódást. 

Egy történet ami tud újat mutatni. Aminek hihetetlen jó a történet vezetése. A cselekménye. Amiben minden megvan ami egy jó olvasmányhoz kell. 

Nem is véletlenül. 

Hiszen Laurelin Paige neve, immár biztosan mondhatom, hogy biztosíték a remek szórakozáshoz. Ha mást nem ezzel a sorozatával biztosan. 


Engem abszolút levett a lábamról. Egy igazi érzelmi kavalkád. Ahol az egyik pillanatban a csillagok között jársz a boldogságtól, majd egy másikban pedig a mélybe zuhansz a bánattól és elkeseredéstől. De vajon hol is köt ki végül Tess és Scott? 

Olvassátok el is ti és megtudjátok! Higgyétek el nem fogtok csalódni! Ezeken a forró napokon tökéletes kikapcsolás ez a regény sorozat. Sőt! Bárhol és bármikor!

Meglepetés, döbbenet, fájdalom. Kérdések amire a válaszokat várjuk. Egy édes kapcsolat alakulása. Ami csupa tűz. Mégis ismét remekül tálalta ezeket az erotiksabb részeket is az írónő. A tőle megszokott módon. Miközben azért itt is igyekezett némi humort, nevetést csempészni a pillanatokba. 

Egyszerűen minden percet imádtam amit ezzel a párossal tölthettem!

Nemcsak velük, hanem még a többiekkel is. Tess barátnője Tey, még mindig egy írtó jó fej, helyes csaj. Nagyon kedveltem őt. Na ezt már közel sem mondhattam el Kendráról..... De azért volt itt is meglepetés. Azért tudott igazi meglepetést, ámulatot is előidézni Laurelin Paige. 

Ahogy az elején mondtam, örültem meg nem is a végének. Örültem, hogy végig követhettem miként is fejlődtek a szereplőink. Miként hozták meg döntéseiket, miként hibáztak éppen. Hogyan alakult a kapcsolatuk a család és a társadalmi nehézségek ellenére. Hogy láthattam milyen sorsot szántak kettejüknek. 


Én semmiben sem csalódtam! Inkább rajongója lettem ennek a történetnek és kettejüknek. Köszönöm szépen az élményt az írónőnek! A kiadónak, hogy elhozta nekünk! 

Csak ajánlani tudom nektek! Minden romantika kedvelőnek! De azoknak is akik nem éppen kedvelik a műfajt. Sajnos az élet nem éppen fenékig tejfel, de ez a történet megmutathatja milyen is lehetne. Hogy talán ezek a csodás dolgok nem csak az ilyen mesékben léteznének. Ezek után lehet képes hinni az ember, hogy mégis van remény.....

Egy csodás, tanulságos történet. Két külön világban élő emberről, akiket aztán egymás útjába vezetett a sors. Egy kukkolós tetőtéri estén...... 😊 🙈

Olvassátok el bátran! Pompás kikapcsolást nyújt! 



És akkor a vége előtt egy-két kedvenc idézetem: 


" Eddig csak az előzetest láttam Scott Sebastianből, de ennyiből is tudtam, hogy imádni fogom a filmet. " 


" Számíts rá, hogy megkapod, de ne számíts többre annál, amit megérdemelsz. Ez volt az igazi Sebastian-mottó. " 


" Ha egyszer megmutattad nekem, hogy többet érdemlek, utána nem kérheted, hogy érjem be kevesebbel. Nem mondhatod, hogy többre kell számítanom, hogy azután azt kérd, hogy törődjek bele ennyibe. " 



Értékelés: 


Ha kedvet kaptatok a sorozathoz akkor rendeljétek meg ITT vagy nézzetek be hozzánk az Álomgyár könyvesboltokba! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése