2024. március 13.

T. L. Swan - A Miles fivérek

📚 Könyvajánló 📚



A szédítő

Egy Londonból New Yorkba tartó repülőjáraton felraktak az első osztályra. Az étel, a kiszolgálás és a pezsgő kifogástalan volt. A mellettem ülő kék szemű férfi pedig még ennél is jobb. Intelligens volt és kifinomult. Beszélgettünk és nevettünk, aztán történt valami különleges. A sors átvette az irányítást, az utat váratlanul megszakították, és a gépnek másik városban kellett landolnia, ahol egy éjszakát vesztegelt.
Újratervezés. Volt egy őrülten szenvedélyes éjszakánk Bostonban. Egy ilyen éjszakát egyetlen nő sem felejthet el. Mindez tizenkét hónapja történt, és azóta semmit nem hallottam róla. New Yorkba költöztem, új állásom lett álmaim munkahelyén, a Miles Mediánál. El tudjátok képzelni, mennyire meglepődtem, amikor a cégvezető irodájába lépve a hatalmas mahagóni íróasztal mögül egy ismerős, pajkos szempár nézett vissza rám? Egy emlékezetes éjszaka, amely nem tud puszta emlék maradni. TL Swan perzselően érzéki és botrányos romantikus regénye.


Ismét egy értékelés keretein belül mesélek nektek egy sorozatról. Ezúttal a Miles fivérek kerülnek sorra. Az első kötet, A szédítő Jay történetét mutatja be. 

Már a fülszöveg alapján kiderülhet az olvasó számára, hogy ami magát a sztorit illeti, nem kell egy akkora eget rengető újdonságra számítanunk. Eléggé elcsépelt. Mégis imádom egy-egy szerzőben, hogy mindezek ellenére mégis képesek egy igenis szerethető és élvezhető történetet adni nekünk. 

Ez így volt ebben az esetben is. Emily és Jay azonnal megszerethető karakterek lettek. Két igen erős személyiség. Annyi volt ami nem tetszett benne, hogy az összes erotikus jelenet után ők már rögtön összevesztek valamin és nekiálltak balhézni. Ez kicsit uncsi és bosszantó volt. Igen, két akaratos emberről beszélünk, nem véletlenül mondják, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Nos kettejüket azért igenis végül rávitte az írónő, hogy megoldják mindezt. 

Ennek ellenére remek volt a sztori. Beszippantott és élveztem. Azt ahogy találkoztak, majd újra összesodorta őket a sztori. Kissé tipik, de összességében tetszett ahogy alakította a szerző. Jókat nevettem azért nekik. A sok, néha felesleges drámázásaik mellett akadt rengeteg jó egymásnak beszólogatós, szócsatás pillanat. A szenvedélyes, szerelmes részeket remekül adta vissza a történet. 

Jó volt mindkét karaktert külön megismerni. Hiszen azért ha volt is amiben hasonlóak voltak, a jövőre vonatkozó terveik közel sem egy irányba mutattak. Mégis jó volt végigkövetni ha változik ez, akkor miként. Tetszett amit végül kaptam. A Miles fivérek azonnal elrabolták a szívem. Szerettem Jay karakterét is, de mivel már itt is egész sok szerepet kapott és megismerhettük Tristant, nekem eddig ő a szerelem. 


A megszálló

A ​bestsellerszerző T. L. Swan Miles fivérek-sorozatának második forró részében a férfi szexi, gazdag és a nő legnagyobb ellensége.

Sosem volt még ilyen jó érzés utálni valakit. Tristan Milesszal akkor találkoztam először, amikor fel akarta vásárolni a néhai férjem cégét. Áradt belőle az erő, arrogáns volt, és már-már idegesítően gyönyörű – minden porcikámmal gyűlöltem. Az évszázad csodájaként három nappal később megkeresett telefonon, és randira hívott. Inkább a halál, minthogy egy ilyen férfival randizzak – bár el kell ismernem, hogy jól esett az egómnak.
Az év fénypontja volt, hogy elutasítottam.

Hat hónappal később meghívott vendégként előadott egy franciaországi konferencián, amelyen én is részt vettem. Továbbra is dühített a túlzott magabiztossága, de ezúttal meglepően vonzónak és szellemesnek találtam. Amikor rám nézett, a torkomban dobogott a szívem. Nem, nem szabad!
Ez az ember egy nőcsábász dögös öltönyben, én pedig egy özvegy vagyok, akinek van három nehezen kezelhető fia. Csak legyen vége ennek a konferenciának!
Mert mindenki tudja: Tristan Miles mindig megkapja, amit akar – és most engem akar.

Jobban belegondolva, tökéletesebb címet nem is kaphatott volna a könyv. 

Hát nem is tudnám megmondani melyik történet volt az, amin ennyit nevettem volna. Vagyis inkább sírva röhögtem sokszor. 

Persze ez a történet is tartalmazott komolyságot. Hiszen a hősnő Claire, elvesztette a férjét és itt maradt három fiúval. Akadt jó pár szívszorító és sírós pillanat. Amikor komoly döntéseket kellett hozni, érzelmi hullámvölgyek. 

Mégis itt a szerző abszolút a humorra helyezte a hangsúlyt. Egek. Imádom! Oda meg vissza vagyok ezért a könyvért. Irtó jól szórakoztam míg olvastam. 

Nem véletlenül lett Tristan akkora kedvencem az első részben. Itt aztán pláne megmutatta magát. Egy férfi, aki tud vicces lenne, ugyanakkor érett és komoly is. Szüksége is van rá, hiszen pont róla nem gondoltam volna, hogy egy nála pár évvel idősebb, özvegy és 3 gyerekes anyukába szeret bele. Hiszen itt volt nem kevés töprengős pillanat neki. El kellett ugyanis gondolkodnia, hiszen ha akarta Claire szívét, akkor kapott még mellé a csomagba három másikat is. Na jó egy Vaú nevű kutyával és egy Muff nevezetű macskával együtt. 

Tetszett ahogy végigvitte a sztori a gondolatait. Miközben a humor mellé természetesen volt itt sok-sok vágy, szenvedély, szerelem. Lassan alakuló érzelmek, amik eleinte brutális lánggal égtek. Claire és Tristan között.... hűha.... nem semmi volt a kémia. 🔥

Ugyanakkor szerettem végigkövetni miként is birkóznak meg a komolyabbra forduló érzéseikkel. Claire, a fiúk. Ez a három srác. Azt a mindenségit. Rohadt jól szórakoztam. Tristan, Claire, a srácok és az állatok. Hozzá jön még a többi Miles fivér. Mindezek kiadtak egy zseniális, brutálisan szórakoztató regényt. 

Ami az mellett, hogy szórakoztat és megnevettet, gondokozásra késztet. Hiszen sajnos olyan élethelyzeteket mutat be, ami nem ritka. Az olvasó is akaratlanul eltöpreng, együtt érez a családdal, akiket veszteség ért. Miközben láthatjuk miként alakulnak a szereplők gondolatai. Közben sok fájdalom is akad, félelem, könnyek, kétségek. 

Mégis iszonyatosan szerettem ahogy a szerző végül alakította Tristan, Claire és a család sorsát. Nagyon szerettem mindannyiukat. Velük nevettem, velük sírtam. Inkább a boldogabb és jobb pillanatok voltak nagyobb arányban. 

Ha szeretnétek egy jót szórakozni, miközben komolyabb témák is előkerülnek, ha kíváncsiak vagytok Tristan sztorijára, egy család sorsának alakulására, nehézségeire és boldogságaira, akkor ezt a kötetet se hagyjátok ki! Nekem szerelem volt! 


A casanova

A kedvenc hobbim felhúzni Elliot Milest. Elég a főnököm elképesztően helyes arcának látványa, és máris előbújik belőlem a szarkazmus. Kiérdemelte a Casanova becenevet –
de ha milliónyi nő akarja iszonyatos személyisége ellenére is, akkor velem mi a gond?

Utálom a saját szerelmi életemet, ezért egy randiappra regisztrálok álnéven, ahol egy Edgar nevű férfival kezdek beszélgetni. Nem igazán az én típusom, és a világ másik oldalán él, de összebarátkozunk, és elkezdünk bízni egymásban.

De a munkahelyemen is egyre furcsábban alakulnak a dolgok. Elliot egészen… figyelmes lett. A tekintetét egyre többször felejti rajtam, és olyan tüzet érzek benne, amit ezelőtt sosem. Akkor döbbenek le igazán, amikor azt mondja nekem, hogy a sérülékenységemet vonzónak találja. De mikor tűnhettem én előtte sérülékenynek?

Elszörnyedek… lehetséges, hogy a főnököm olvassa az Edgarnak írt üzeneteimet? Basszus, a munkahelyi e-mailemet használtam volna a regisztráláshoz?

Tudja, hogy valójában mit gondolok róla? Előbb halok meg, minthogy bevalljam neki!
Vagy még rosszabb: lehetséges, hogy a férfi, akit egész életemben megvetettem, az a pasi, akibe beleestem a neten?

Kezdem azzal, hogy nagyon szerettem ezt a kötetet is. Noha itt már akadt egy-két momentum, amiért nem voltam oda. Na de hamarosan erről is. 

Elliot is belépett a kedvenc pasijaim közé. Noha eddig Tristan, Jay és ő került most a harmadik helyre. Szimpatikus volt, humoros, aranyos pasi. Szexi és dögös. Akárcsak a testvérei, ő is egy igazi gazdag plaboy. Vagyis ugye két testvérére már nem mondhatóak ezek a jelzők. Alapvetően kedveltem, de itt már be is jön a két dologból az egyik, ami annyira nem tetszett. Nem is magával az írással volt baj, szimplán nekem nem jött be a kedvenc festőjével kapcsolatos szál. Na ott nem nagyon tetszett ahogy Elliot kezelte a szitut. Még akkor is, ha igen, volt valami a magyarázatában, de rohadtul rosszul esett és jóformán nekem is úgyanúgy fájt a szívem, mint Kate-nek. 

De azért persze helyre állt itt minden. Nem árulok el szerintem nagy titkot, ha azt mondom hogy a szerző ismét remekül megadta a happy end-et a párosunknak. Itt is voltak persze bonyodalmak, érzelmi hullámvasútak, félelem, fájdalom, könnnyek. 

Talán nem olyan mély és durva sebek jellemezték a karaktereket és az életüket, mint az előző kötetben. Maxi lángon éget a kettejük közti tűz. Tipikus utáljuk egymást pár, akik között azért ott van a kémia. Aminek persze nem is sokáig tudnak ellenállni. Mégis az ismerős kapcsolati minta ellenére ezúttal is tudta úgy alakítani a szereplőit az írónő, a fordulatokat, a cselekményeket, minden érzést amit közvetített a sztori, hogy hasson néha újdonságként és végig élvezhető legyen. 

Ha már a páros közti kémia, itt jön be a másik dolog, ami nem annyira tetszett. Itt egy kicsit mintha nekem több lett volna az erotika. Néha ezeken már át lapoztam. Jól voltak megírva ezúttal is, de most picit sokalltam. 

Kate is kedvencem lett. Nemsemmi egy csaj. Ő aztán nem szívbajos nemet mondani és visszaszólni Elliot Miles-nak. Egy igazi belevaló, jó fej csaj. 

Ami ezúttal sem hiányzott az a humor. Azta mindenségit... Az állatok.. Főleg a kacsák. Hát ott végem volt. Halálra nevettem magam. Természetesen a Miles fivérek közös jelenetei is vittek mindent. Jó volt a korábbi megszeretett kedvencekről ismét olvasni. 

Összességében ezt a két kis hibát leszámítva, ismét azt kaptam amit vártam. Egy szórakozató történetet. Ami hol humoros, jókat lehet nevetni. Hol pedig komoly és néhol fájdalmas. Mindegyik érzést rendkívül jól adja vissza a szerző. Mindent át lehet élni Kate és Elliot párosával. Ismét egy szép szerelem története, ami sosem volt zökkenőmentes. Mégis megéri kideríteni hová fut ki ennek a két embernek a kapcsolata, akik ki nem állhatják egymást.....

Én nagyon szépen köszönöm a példányt és, hogy elolvashattam a Maxim kiadónak! 💕




Ha kedvet kaptatok és szeretnétek beszerezni őket, akkor KATT IDE.    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése