2016. január 29.

Fifty Shades Darker

Bizony egy friss hír a Fifty Shades sorozattal kapcsolatban. Vagyis a filmes verzióival főleg. De azért pár szó majd a könyvekről is.

Mostanság kezdődik a második forgatása ami 2017 februárjában kerül majd a mozikba. És ma kaptunk is friss képeket a filmhez, filmmel kapcsolatban és egy hírt.





Mégpedig Dakotáról egy képet ahol ismét a megszokott Anastasia frizurával látható az eddigi rövidek és világosabban után.












Ami pedig a hír részét illeti megkaptuk a már sokat találgatott színész nevét, hogy vajon ki is a játsza az ellenszenves (számomra legalábbis tuti) karaktert mégpedig Christian sokkal idősebb korábbi partnerét ahogy Ana nevezi Mrs. Robinsont vagyis Elena Lincoln-t.

A színésznő pedig: Kim Basinger lesz.
Még emésztem a dolgot de lényegében ehhez a karakterhez számomra mindegy volt kit választanak mert a könyvekben sem volt szimpi szóval :D

Ami pedig a könyveket illeti épp a minap láttam Lírában, hogy már kaphatóak az új Szürke könyvek. Tudjuk ugye, hogy a Greyt már a Libri kiadó adta ki és, hogy tervezték a többi újbóli kiadását. Hát ezek meg is lettek. Borítók ugyanazok természetesen de a fordítás viszont új. Ez már a Greynél is feltűnt, hogy sokkal jobb a fordítás többnyire mint az első Ulpiusos kiadásoknál szóval az új könyvek is beszerzésre várnak majd :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése