2016. január 29.

Borsa Brown Maffia sorozat

A mai nap legjobb híre sőt nemcsak a mai napé. Molyon akadtam rá éppen miközben a Megjelenésre várva zónában barangoltam és hirtelen nagyon happy lettem.

Mégpedig a nagy kedvenc Maffia sorozatomról van szó Borsa Brown tollából :) Tudjuk, hogy az írónő befejezte a 3 részes sorozatot amit imádok is:


Megláttam ugyanis egy borítót ehhez a sorozathoz. A három részt a női főszereplő Suzanne szemszögéből olvashattuk. Ebből a borítóból pedig hirtelen nekem úgy jött le, hogy ez Massimo szemszöge lesz és meg is kérdeztem erről az írónőt: 

" Nem Massimo szemszög lesz csak. Bővített kiadás lesz plusz jelenetekkel és pár fejezettel, amit Massimo mesél"

Szóval választ is kaptam a kérdésemre amit köszönök drága Borsa :) nagyon örültem volna persze csak Massimonak is mert egyes húzásai ellenére ha nem is mindennel értek egyet amit tett én nagyon megszerettem a fickót. És persze az egész sorozatot. Szóval nagyon örülök, hogy kapunk belőle is, beleláthatunk majd a fejébe és lesznek még plusszok is. Imádom a sorozatot szóval ennél jobb hírt nem is kaphattunk volna. Nagyon várom.

A borítókat is láthatjuk már íme: Nagy változás az eredetiekhez képest amiken nem láthattunk egész alakban modellt a képen mindig csak az aktuális részhez illő részlet képet. Ezeken pedig a szereplőkkel találkozhatunk. Nekem nagyon tetszenek a borítók. Az eredetiket is szeretem de ezek még jobban tetszenek.

 Szóval ők lennének azok :)


Nagyon várjuk. Köszönjük a meglepetést az Álomgyár kiadónak és az írónőnek! 

Aki esetleg nem olvasta molyon lessen rá a történetekre mert megéri. Az értékeléseimet is olvashatjátok itt:

A maffia ágyában:
http://moly.hu/ertekelesek/1572035

A maffia ölelésében:
http://moly.hu/ertekelesek/1572039

A maffia szívében:
http://moly.hu/ertekelesek/1719933




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése