2016. február 1.

Beszerzések

Sziasztok! Egy beszerzéses poszttal jövök :) ma járt nálam a postás és két remek könyvet hozott ráadásul egy fillért sem költöttem rájuk. Vagyis cseréltem őket :) Köszönöm Rácz Tibi :)



Szóval a két könyv itt látható. Az egyik egy kedvenc sorozatom új része Joss Stirlingtől a Lélektársak sorozathoz. Hiába vagyok úgy vele az utóbbi időben, hogy ezek a kis fiatalos, tinis történetek annyira már nem kötlek úgy tűnik néha akad valami nagyon jó ami kivétel. Ez a sorozat is ilyen, Nagyon szeretem az előző részeit és ez sem hiányozhatott a sorozatból. 

A másik pedig Lakatos Levente Szeress jobban könyve. Ezzel kapcsolatban többen mondták nekem, hogy elvileg a Barbibébi nélkül is olvasható történet. Remélem tényleg mert csak jókat olvastam róla. Igaz az a könyve nekem anno annyira nem volt szimpatikus már a főszereplő lányka sem pedig csak beleolvastam. Viszont Levente későbbi könyveit a Bomlást és az Aktust imádom amiken remekül meglátszik milyen remek író. Nekem ezek a felnőttesebb könyvei nagyon bejöttek. Remek könyveket kaptunk tőle. Szóval ezek fényében kíváncsi leszek erre is :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése