2016. március 12.

Az èv legjobb híre

Sziasztok!
Mint a cím is mutatja a legjobb hírrel jövök amit kaphattam/kaphattunk. Mert szerintem rajtam kívül mèg sokan örülnek neki.
Pedig kicsit kezdtem depis lenni mert lassan àprilis ès jön a kedvenc könyves bulim a Könyvfesztivàl. Amire a màjusi utam miatt nemtudok menni. Igaz az totàlisan kàrpótol de èvek óta az amolyan közös rituàlè a baràtnőmmel. Na de a mai hír annyira a feldobta a napom, hogy màr semmi miatt nem bànkódom. Sőt nagyon boldog vagyok.

Na de nem húzom az időt tovàbb.

Volt a Crossfire sorozat mellett amit imádok egy màsik sorozat ami mèg ezt a sorozatot is űbereli nálam mègpedig az egyik nagy kedvenc írónőm Nalini Singh Angyali vadász sorozata.

Màr jó ideje, hogy megszűnt sajnos az itthoni kiadója és nem kaptunk több könyvet. Eddig senki sem akarta àtvenni. Eddig.

Ma ugyanis arra a hírre jöttem fel, hogy végre van kiadója és érkezik a folytatàs.
Ennèl jobb hírt nem is kaphattunk volna. Szerintem sokatoknak ismerős Nalini neve akinek pedig mègsem hàt hamar tessék pótolni.

"ÓRIÁSI HÍREK! Az előző bejegyzésünkre magáról Nalini hivatalos facebook oldaláról érkezett komment, amelyben azt írják, hogy a Guild Hunter, azaz Angyali Vadász sorozatnak immár VAN MAGYAR KIADÓJA! 
grin hangulatjel 
(Azt hiszem, ez megérdemli a csupa nagybetűt, ugye? :D) Dátumot még nem tudnak mondani, mert nagyon friss a hír, de most már biztos, hogy meg fog jelenni magyarul a 6. kötet, az Archangel's Legion ("az arkangyal hadserege"), csak győzzük kivárni!"


Aki szeretné követni a híreket:

                    KATT

A kiadó nevét mèg nem láttam de akàrki is vette àt imádom. Ès nagyon vàrjuk. Addig is lesz idő egy újra olvasásra :)

Igaz nàlam most az itthon mèg nem jelent meg ès soros 6.rèszt olvasom de alig vàrom, hogy a magyar kiadásos könyv is a polcra kerüljön a többi mellè. Vélemèny azèrt ahogy befejeztem jön majd róla. 

Az èn drágaságaim: 


Ha màr Nalini akkor egy remek ajàndék tőle hàla a barátnőmnek. ♡

Egy autogramm nekem az írónőtől. Mègpedig a kedvenc részem külföldi borítójára. Imádom Raphaelt, de mellette nekem Dmitri a màsik pasi akit imádok. A Sötèt Nagyúr ♡

A kedvenc idézetem erre: 

"– Harangvirág – idézte fel az Erotique-ban hallott szót. – Cuki név.
– Én Dimitrit Sötét Nagyúrnak hívom.
(…) – Most pedig, cuki Harangvirág – lassan tovább simogatta Honor bőrét –, mondd el a Nagyúrnak, mit tudtál meg. "

Ès mivel màjusig nincs vàsàrlàs addig itt a remek alkalom egy újraolvasàsra. Ez számomra legalábbis egy olyan sorozat amit bármikor. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése