2016. március 28.

Újabb hírek

Bizony. Újabb remek hírekkel jövök. Anno amikor megszűnt az Ulpius kiadó nàluk is sok sorozat maradt fèlbe amit szerettem, szerettünk. Bàr szerencsére màs màs kiadóknál de lassan mind új gazdàra találnak :) 

Ezúttal is kèt ilyen könyv jön. Az egyik Georgia Cates sorozata. 


Itthon kèt rész jelent meg. Pont a harmadik nem és úgy tűnik a Könyvmolykèpző vette meg a jogokat. Szóval remèljük nemsokára érkezik a règóta vàrt harmadik rész.
__________________________

A másik említett könyv pedig Jodi Ellen Malpas új könyve: 

 ő lenne az :)

Itthon az írónót A fèrfi sorozatáról ismerhetjük. Ezt a sorozatot az Ulpius mèg teljesen kiadta. Én szerettem ezt a sorozatàt szóval kívàncsian vàrom az új könyvèt is egy olyan kiadónàl akikről én eddig nem nagyon hallottam de éppen ideje volt. 

Tehát Jodi Ellen Malpas új könyve hamarosan a Művelt Nèp Könyvkiadó gondozàsában. Ha minden igaz június elejére igèri a kiadó a könyvet. 

Az említett már megjelent sorozata.
________________________

És szintén ennèl a kiadónál èrkezik még egy új könyv. Ami nekem nagyon Szürke de meglátjuk: 


Abby King a titkos fantáziájának él.
New York a West Industries jóképű és briliáns igazgatójaként ismeri Nathaniel Westet, de Abby többet is tud róla: a férfi egy gyakorlott, szexi domináns, aki új alávetettet keres magának. Abby, aki szeretné egyszerű könyvtárosi életét feldobni, és belevetni magát a gyönyörök világát, felajánlja magát Nathanielnek, hogy teljesítse be legtitkosabb vágyait.
A Mesterrel töltött egyetlen hétvége után Abby már tudja, hogy még többet akar, és ezért hajlandó alávetni magát Nathaniel feltételeinek. De a gyönyör ellenére, amit a vállalkozó szellemű Abby kap, a szabályok mögé rejtőző Nathaniel mindvégig hideg és távolságtartó marad.
Ahogy Abby egyre mélyebben bonyolódik bele a hatalom és szenvedély szívfájdító világába, attól fél, hogy Nathaniel szíve sohasem lesz elérhető számára – a sajátját pedig aligha tudja megmenteni…
Tara Su Me kábító és botrányos Alávetett-trilógiája világszerte milliókat tett a rabjává…
ETTŐL A KÖNYVTŐL AZT MONDOD MAJD: „MINEK AZ ÖTVEN MICSODÁJA?”
– Southern Fiction Review

Ő lenne az. Jelenjen mèg és meglátjuk tényleg olyan jó e :) attól tartok könyvekben gazdag nyàr elé nézünk. Ami nem is baj mert addigra nekem is ismét szabad a vàsár.

9 megjegyzés:

  1. Remek híreket hoztál! Köszönöm!

    VálaszTörlés
  2. Remek híreket hoztál! Köszönöm!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én köszi,hogy itt vagytok. Remélem még sok jó hírt kapunk :)

      Törlés
  3. Rákérdeztem a könyvmolyképzőnél, 2017re mondják A szerelem szépségét. :)

    VálaszTörlés
  4. A legfantasztikusabb hirek koszonom !!!!❤️

    VálaszTörlés
  5. Nincsmit. Remélem sok jó hírt kapunk még. Könyvekben nem lesz hiány.

    VálaszTörlés