2016. október 19.

Kézben a legújabb ALG :)

Sziasztok! 


Végre valami jó is történt és volt ami miatt vártam a mai napot. Ma kaptam kézhez ugyanis egy fantasztikus csomagot. Mégpedig az író nő barátnőmtől. 

Jöjjön is néhány kép, hogy melyik könyvről is van szó: 



Bizony ám a legújabb Anne L. Grenn könyv. Amit nagyon szépen köszönök a kiadónak valamint Neked Anne :) 

Hétvégére terveztem az olvasását sajnos a munka és tanulás mellett így is nagyon kevés az időm de úgy érzem nem fogok tudni addig várni vele. Igaz jobban szerettem volna ha egy ültő helyben kitudom olvasni mert tuti, hogy nem nagyon fogom tudni letenni de mivel hétköznap esek neki muszáj lesz. Ami nagy kihívás lesz ahogy ismerem magam. De ennek is megvan az előnye, egy kicsit tovább tart mintha egyben olvasnám ki :) Nagyon vártam ezt a könyvet szóval nagy az öröm, hogy a kezemben tarthatom. És persze nagyon kíváncsian esek neki :) Az eddigiek ismeretében amit tudunk a történetről és olvastunk részleteket belőle biztos ismét nagy kedvenc ALG könyvet avatok. 

Szenvedély ​​nélkül lehet élni, de vajon érdemes?
Jason Scott az FBI kommandós alakulatának tagjaként élte nem éppen hétköznapi életét. Egy napon azonban, egy balul elsült akció után, minden a darabjaira hullik körülötte. Létezésének új értelmet keresve elvállalja egy befolyásos szenátor lányának védelmét, ám hamar rá kell döbbennie, hogy nem kell a csatatérre lépnie, hogy kemény küzdelmeket éljen át.
A szépséges és lázadó Nina legfőbb szórakozása testőrei megleckéztetése. Mindennapi csatározásaik ellenére mindketten érzik, hogy lassan feltámad bennük az egymás iránti fékezhetetlen vágy, míg végül a lány egyszer csak meglátja a felszín alatt rejtőző valódi Jasont, és ráébred, hogy ő sokkal több mint egy testőr.
Heves ellenállásuk dacára hatalmába keríti őket a szerelem. A sors azonban újra és újra próbára teszi őket: támadások, ármányok, sötét titkok kereszttüzében rá kell ébredniük: a szerelemben nincs megalkuvás.
Vajon mindkettőjük vonzalmát csak a szenvedély mozgatja? Vajon van jövője a szerelemnek a múlt árnyékában? 
Ha valaki még nem olvasta volna esetleg akkor kedv csinálónak itt egy fülszöveg :)
És még néhány kép. Kezdésnek a teljes gyűjteményemről:




  és dedikálva :) 

 

 valamint az ajánlóban is :) Mi köszönjük! 

Még egyszer nagyon köszönöm az Álomgyár kiadónak és sok puszi neked Anne <3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése