2016. október 26.

Újabb nagyon várt könyv

Sziasztok!

Délután hála egy szegedi molynak egy újabb nagyon várt könyvvel gazdagodtam. Szerettem nagyon a sorozatnak az első két részét de van egy olyan érzésem, hogy ez lehet a nagy kedvenc.

Kylie Scott Stage Dive sorozatáról van. A végre megérkezett harmadik részről ami a Lead Szóló címet kapta. Borítót ismét imádom, a fülszövegről már ne is beszéljük.

Egy kis ízelítőként nektek is :

A Stage Dive énekese, Jimmy Ferris megszokta, hogy azonnal megkap mindent, amit csak akar – egész eddigi élete a vad bulizásról és könnyű csajokról szólt. Végül azonban túltolja a rock n’ rollt, és az elvonón találja magát, utána pedig megkapja személyi asszisztensnek Lenát, akinek egyik legfontosabb feladata megakadályozni, hogy visszaessen. 
Lena nem hajlandó elviselni szexis főnöke allűrjeit, és annak ellenére, hogy az első pillanattól kezdve szinte izzik körülöttük a levegő, elhatározza, hogy a kapcsolatukat szigorúan szakmai alapon tartja. Jimmy azonban túlságosan messze megy, és a fenegyerek hirtelen rádöbben, hogy nagyon könnyen elveszítheti a legjobb dolgot, ami az életében valaha történt. Vajon meg tudja győzni makacs asszisztensét, hogy vállalják a kockázatot, és hagyja, hogy a szíve vezesse?






És a sorozat eddigi részei. Hát nem szépek? :) 


Igaz ezt a hosszú hétvégére szántam, de sajnos úgy tűnik képtelen vagyok addig várni. De akkor legalább így jöhetnek az elmaradások amiket meg akartam csinálni. Anne L. Green új könyvének értékelése érkezik valamint Laurelin Paige Hudsonja is kap értékelést. Valamint írogatni is szeretnék végre. Szóval akkor jövök. Addig is jó olvasást és miegymást nektek is :) 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése