2018. február 10.

Bűnös örömök városa: Velence

Sziasztok!

Egy különleges poszttal érkezem :) Nem akárhonnan hanem egyenesen a már említett városból Velencéből.


Barátnőimmel Gabóval akit Ella Steel néven ismerhettek, valamint Zsúval aki Suzanne Wolf néven ír velük kirándulunk.

Egy különleges városba aminek ha felmerül a neve máris egy könyv jut eszünkbe. Nem is akármelyik történet. Na de erre mindjárt kitérek.

Róma után nálam jöhet minden ami Olasz így nem volt kérdés, hogy ez a hely is bakancslistás. Egyszerűen mesés! Imádom! Mindent megér ez a nap. Azért meg pláne mert a lányokkal lehetek itt.

És akkor jöjjön ismét a könyves része a dolognak.




Az egyik nagy kedvenc magyar írónőnk R.Kelényi Angelika regénye köt minket ehhez a városhoz. Ha Velence akkor Az Ártatlan sorozat és a Bűnös örömök városa. A sorozat második része játszódik ugyanis itt. Úgyhogy nem is volt kérdés, hogy Lorenzo Mariani utazik velünk. Vagyis haza Velencébe :)

Maga a hely pedig varázslatos. Csodaszép idő van, ja és millióan vagyunk :)




Ha még ezek után akad aki nem olvasta Angelika ezen sorozatát ne tessék habozni. Ugyanis valami bámulatos. A legfantasztikusabb történelmi regény. Miatta és főleg az ő regényei miatt imádom az ilyen témájú könyveket.

Tessék olvasni! Mi addig még barangolunk ebben a csodás városban. A helyszíneken amikről Angi regényében olvashattunk. A karnevál idején :) Hát kell ennél csodásabb hétvége?

Addig is ha kedvet kaptok az olvasáshoz itt vannak az értékeléseim a  sorozathoz:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése