2018. február 3.

K.Bromberg - Vágy

Mi történik, ha foggal-körömmel kell harcolnod azért, hogy megtartsd az életedbe váratlanul berobbant igazit?
Colton elrabolta a szívemet. Nem akarta, és bizton állíthatom, hogy én sem, de így alakult. Betoppant az életembe, és rég halottnak hitt érzéseket gyújtott bennem lángra. Olyan vágyat ébresztett bennem, amelynek a létezéséről eddig fogalmam sem volt.
Rylee egyenesen a tárolóból toppant be az életembe. Úgy érzem, hogy sose leszek már ugyanaz, aki voltam. Rylee szemtanúja volt annak, ahogy a bennem élő sötétség időnként a felszínre tör, mégsem tágít mellőlem. Harcol értem. Kétség sem fér hozzá, hogy ő egy szent, én pedig a bűnös.
HOGY LEHET, HOGY PONT AZ A SORSFORDÍTÓ ÉJSZAKA – AMIT EGYIKÜNK SEM AKART – AD ERŐT AHHOZ, HOGY MINDENÁRON KÜZDJÜNK A MÁSIKÉRT?

HAJT MINKET A SZÜKSÉG, A TESTÜNK IZZIK A VÁGYTÓL, DE ELÉG EZ AHHOZ, AMIT ÚGY HÍVNAK: SZERELEM?

Nos az első részét imádtam a történetnek. Igaz jó pár évet kellett várni a folytatásra. Na de így elolvasva azt mondom, hogy még így is megérte. Ez valami fantasztikus lett. 

Az írónő ismét odatette magát. Ugyanúgy élveztem minden percét a történetnek. 

Azt tudjuk, hogy az első rész igencsak függő véges lett. Ami jó esetben azonnali folytatást követelne. Na de most végre megkaptuk. 

Rylee és Colton története végre folytatódik. Ezt a részt ha röviden jellemezni kellene akkor azt mondám: Se veled, se nélküled.....


Na de ez is olyanra sikerült, hogyha elkezded képtelenség letenni. Ismét nem csalódtunk az írónőben. Ugyanazokat a remekül megalkotott karaktereket kaptuk, fantasztikus leírásokat. Hihetetlen történéseket, továbbra is titok hegyekkel. Igaz ezeket szép lassan elkezdte felfedni előttünk. Szuperül kitalált mindent. Alapjában véve ami a bonyodalom részét illeti a dolognak nem mondom olyan hű de nagy meglepetésnek és újdonságnak. Mégis ahogy meg lett írva köré minden tökéletessé tette a történetet. Lehet sokaknak egy a tucatra újabb romantikus, erotikus regény. De szerintem cseppet sem. Pláne, hogy ennyit kellett várni a folytatásra. Ebben a témában is lehet újat mutatni és jót írni. Az írónőnek ez sikerült. Nekem nagy kedved a Szükség trilógia. 

Amiben ismét találkozhatunk a kedvenc rossz fiú autó versenyzőnkkel. Colton Donovan. Imádjuk a pasit. 

Igaz lehet nem véletlenül volt mostanság ez az utolsó sztori amit olvastam. Drága Zsú barátnőmnek mondtam ha Nate sztorija találó akkor ez nem tudom micsoda :D Maradjunk annyiban, hogy találó a sztori. Olvasni kell. 

Itt van tehát nekünk ismét Colton. Aki az első rész végén megpróbálkozik ellökni magától a nőt aki egyre fontosabb lesz neki. Hiszen minek neki barátnő? Neki senki se mondja ki, hogy szereti. Az egyezségekkel, az alkalmi nőkkel neki tökéletes az élete. Híres autó versenyzőként persze ki is jut neki bőven a jóból. 

" Csoda, hogy beleestem ebbe a férfibe, akiben ennyi különböző tulajdonság keveredik, és ilyen sokféleképpen tud viselkedni?
Méghozzá zuhanórepülésben estem bele, esélyem sem volt megkapaszkodni.
Basszus, jó nagy szarban vagyok…. " 


Imádtam a pasit. De néha jól fejbe tudtam volna vágni. És ismét beigazolódik, hogy a férfiakkal csak a baj van :D Coltonnal is. Az első részben az ő életéről nem tudhattunk meg olyan sokat. Itt jön a dolognak a titkokkal teli része. Alap dolgokat persze, de senki sem tudja róla az igazat. Hogy miért él így ahogy? Miért kellenek neki az élvezetek, a veszély, az izgalmak? Hogy mit is akar elrejteni ezekkel?  Ebben a részben végre őt is jobban megismerhetjük. Vagyis mondjuk ki, hogy Őt ismerhetjük meg igazán. 

Azáltal is, hogy az ő gondolataiba is bepillanthatunk. Azt szerintem mondom sem kell, hogy azokat imádtam a legjobban. Sok mindenre elkezdett választ adni. Szép lassan megtudhatjuk ki is valójában Colton Donavan. Meg úgy alapból is mert jó belelátni a pasi fejébe :D 

Alapjában véve pedig mindezek ellenére, hogy távolról sem akar belemenni egy kapcsolatba, abba, hogy fontos legyen valakinek mégis odáig vagyunk érte. Mindent megkap amit akar. Híres, szexi pasi akit imádnak a nők. Ugyanakkor rengeteg félelem és fájdalom lakozik benne. Ebbe pillanthattunk végre bele mi is. Erre mondtam, hogy olyan nagy újdonságot nem tartogatott számomra mégis remekül lett kitalálva, megírva. 

Javarészt megtudtam őt érteni de néha annyira szerettem volna seggbe rúgni, hogy lássa azt ami a szeme előtt van és, hogy igenis fogadja el. Na de ami késik nem múlik. Ez mellett mégis néha tudott érzékeny, vicces és romantikus is lenni. Az érzéki és szexi rész pedig nem kérdés. Sokszor bámulatos tudott lenni a pasi. A házban élő gyerekekkel például. Nem véletlenül imádtam őt. 

Na nem mindig....

Rylee jól kifogta vele. Az nem kérdés, hogy a kémia igencsak erős kettejük között. Sőt. Bámulatosak ők ketten. Képtelenek távol maradni egymástól. Itt pedig mégis néha bejön a se veled se nélküled rész. Hiszen Colton bármennyire is próbálkozik szerencsére Rylee is erős és nem hagyja, hogy a pasi ellökje magától. 

" Ne feledd, mit szoktam mondani: ne add fel magad azért, hogy megpróbálj megtartani olyasvalakit, akit nem érdekel, ha elveszít téged. " 

Rylee ismét remek karakter lett. Továbbra is szerettem őt is. Voltak pillanatok amikor igencsak nagy erőről tett tanú bizonyságot. De ilyenkor jól tette amit tett. Egy erős és hihetetlen nő. Pokoli dolgokon ment keresztül de képes folytatni az életét. Pláne egy ilyen bonyolult hapsi mellet mint Colton. Már ezért le a kalappal előtte. A hivatása miatt pedig főleg. 

Imádtam ezt a részét is a történetnek. A srácokat, Rylee kollégáit. Ahogy mindezt belecsempészte a történetbe az írónő. A házat, a gyerekeket. Hogy miként is voltak ők hatással mind Rylee-ra mind pedig Coltonra. Vagy éppen kettejükre együtt.


Colton barátját is nagyon bírtam Becks-t :)  Remek pasis részek, monológok sikerültek ezekből. Így szerencsére a sok megpróbáltatás, szenvedés mellé igencsak jutott a történetbe vidámság, vicces, beszólogatós pillanatok. Rylee barátnője Haddie is remek karakter lett. Nagyon bírtam a csajt. Sőt! Róla akár egy saját sztorit is szívesen olvasnék. Tippjeim lennének hozzá! 

Nem utolsó sorban pedig itt van az említett kémia :) Az egyik kedvenc párosom ők ketten. A pasi aki nem akar kapcsolatot, szerelmet. Mindenáron próbálkozik távol tartani, ellökni magától Rylee-t. Akadnak itt ezeknek hála nem éppen kellemes pillanatok. Utálatos karakterek..... szerintem sejthető kire gondolok aki olvasta a történet első részét... De oké tudjuk, hogy ez is kell :D 

Sok szomorú, fájó pillanat. Mégis rengeteg szenvedélyes, forró, erotikus perc is. Pont kellő mennyiségben, tökéletesen megírva. Egy olyan párosról akik képtelenek távol maradni egymástól. Imádtam a közös pillanataikat. Az erotika mellett természetesen valaki....(Colton) bármennyire nem is akarja sokszor helyet kap a szeretet, a szerelem. 

Hogy aztán mennyire sikerül nekik amit szeretnének kiderül. Hiszen mindketten mást akarnak egymástól. Eleinte! Eljön e valaha az, hogy Colton és Rylee is ugyanazt akarják a kapcsolatuktól? Ha elolvassátok akkor kiderül. :) Az biztos, hogy megéri! Az egyik nagy kedvenc sorozatom lett már az első résszel is de ezzel vitte a prímet! Tessék elolvasni!

Egy nagy adag szenvedély, erotika, szerelem. Pokoli titkok, rengetek akadály de vajon képesek lesznek e legyőzni ezeket? Annyit mondhatok, hogy ismét le a kalappal K.Bromberg előtt! Egy remek folytatást alkotott az első résznek. Igaz ezek után, főleg a vége miatt csak remélni merem, hogy hamarabb kapunk folytatást mint legutóbb. Ha elolvassátok megértitek miért..... Ide a folytatást! Imádtam! Hajrá nektek is :)



Ja és így jobban utána nézve a sorozatnak nem kicsit vagyunk lemaradva. Ugyanis jócskán vannak részei a sorinak. És bejött úgy néz ki a kívánságom. Ugyanis kap egy sztorit majd Rylee barátnője Haddie is. :) Ennek örülök nagyon. Pláne, hogy ami a partnerét illeti majd azt is sikerült eltalálnom :D 







Értékelés: 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése