2018. május 11.

Érkezik az új Kathy Reichs!

Egy újabb fantasztikus regényről érkezett hír! Mivel jövő hónapban Könyvhét már vártam. Ez a sorozat az utóbbi időben ugyanis mindig ilyenkorra kapott új részt.

Ahogy a cím is mutatja végre érkezik egy újabb izgalmas Tempe Brennan regény. :) Végre! Imádom a sorozatot szóval nem kérdés, hogy mennyire várós!

A fülszöveg alapján ismét nem fogunk unatkozni ugyanis nagyon jónak ígérkezik. A borító pedig ismét bejövős. Imádom a borítókat amiket a Fumax csinál a sorozatnak.

Ha valaki szintén szereti a sorozatot akkor íme a következő rész ami immár a tizedik:

Érkezik tehát a Hamvadó csontok!Tempe Brennan törvényszéki antropológus elé váratlanul egy fiatal, alig tizenéves lány csontváza kerül. Ez azonban több, mint a szokásos megbízatásai egyike: gyermekkori legjobb barátnőjét idézi fel benne, aki minden magyarázat nélkül tűnt el az életéből. A lezáratlan múlt és a szakmai felelősség sem hagyja nyugodni – nem is beszélve a rejtélyes elváltozásokról, amiket a csontokon felfedez.

Az égkék szemű Ryan nyomozó eközben több eseten is dolgozik: három eltűnt személy és három azonosítatlan holttest után nyomoz. Mind lány és tizenéves. A munkájához szüksége van Tempe segítségére, noha kapcsolatuk a nő exférjének felbukkanása miatt a végéhez közelít.

Lehet, hogy a csontváz csak egy újabb az ifjú áldozatok sorában? Vagy Tempe túlreagálja a helyzetet, és nincs is kapcsolat az ügyek közt? Megérzéseit követve ismét saját kezébe veszi a nyomozást, miközben magánéleti viharai közt lavírozva próbálja elkerülni a teljes összeomlást.

A kutatás eredménye azonban felkészületlenül éri. Vajon fent tudja tartani szakmai távolságtartását és meg tudja oldani az ügyet, vagy végképp maga alá temeti őt a múlt?Na ki várja még? :) Aki pedig még nem olvasta a sorozatot akkor hajrá mert nagyon jó!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése