2018. július 6.

B.Czackó Andrea: Pitypangtánc - Előolvasás

Köszönöm szépen a lehetőséget a kiadónak és az írónőnek!


Már most annyit mondhatok nektek, hogy remeknek ígérkezik. Ha nem is lenne lehetőségem így elolvasni már a borítójával megvettek! Gyönyörű lett! Akárcsak a történet amit rejt!

Ha kíváncsiak vagytok a történetre akkor a fülszöveg formájában itt egy kis ízelítő:

Van nemesebb ok a háborúra, mint a szerelem?
A tizenkét esztendős, nemesi családból származó Szereday Tinát meseszép ördögfiókának csúfolják , mert megveti a társadalmi képmutatást és szeret a cigányokkal szabad életet élni. A füzérradványi összejövetelen fiúbarátaival együtt keresetlen szemtanúja lesz a sármos Szapáry Félix gaz csábításának – csakhogy a behálózott hölgyet aznap jegyezte el valaki más.
Tinát éveken át kísérti a meglesett jelenet. Meghatározza viszonyát a férfiakhoz, elképzelését a szerelemről, hitét a kapcsolatok tisztaságában. Mígnem a Rudnyánszky sportdélutánon újra találkozik a megvetett Szapáryval – aki továbbra is csak úgy vonzza a nőket. A nővé érett Szereday lány is vonzáskörébe kerül.
Túl súlyos családi titkokon, túl a Monarchia bukásán, és az első világháború poklán, vajon megtalálják egymást a szerelmesek? Vagy megsemmisíti őket a változó világ?
Tina életét a világtörténelem napsütése színezi aranyra, majd a vihara szürkére, mint ahogy a bohém békeidőt felszámolja a Nagy Háború.

B. Czakó Andrea legújabb, történelmi hátterű romantikus regényében, a magyar történelem és magyar táj díszletei között hol a magasba emeli, hol a mélybe húzza le az olvasók szívét.

Ha nektek is megtetszett a történet akkor tessék előjegyezni :) 
KATT A KÉPRE! 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése