2018. október 4.

Anne L. Green - Arcátlan csábító

Minden történetnek több oldala van, ahogy minden embernek több arca

Olivia Clark évek óta behajtóként éli mindennapjait. Tartozások behajtása az élete, ami olykor magánnyomozással jár. Szereti a munkáját, de idővel kezd belefásulni, míg egy napon a barátnője a segítségét nem kéri. Valaki titokzatos módon visszaél a férje személyazonosságával. Olivia elszánt kutatásai egy rejtélyes férfihoz vezetnek, aki nagylelkűen felajánlja a segítségét.
Thomas, Carl vagy Niko? A valódi nevét senki nem ismeri, egy vérbeli kaméleon. Nem más ő, mint egy hivatásos csaló, aki a „munkája” során különböző személyiségeket vesz fel, mindig más-más figura bőrébe bújva. Igazi átváltozóművész, de az örökös szerepjátéknak köszönhetően már ő maga sem biztos abban, hogy ki is ő valójában.
A szálak egymásba futnak, a titkokról lehull a lepel, Olivia és Niko pedig zűrös csalási ügyek kellős közepén találják magukat.
De hogy ki melyik oldalon áll, abban már egyikőjük sem lehet biztos.

Az Arcátlan csábító a Csábító-sorozat első része. Olivia és Niko története az Érzéki csábító és a Végzetes csábító című kötetben folytatódik.


Annyit mondtam már előzetesben a kedves írónőnek, hogy az ő Arcátlan csábítója bizony engem is elcsábított. Nem is akármennyire! Ő tudja és aki ismer szintén, hogy nagyon szeretem Anne L.Green összes könyvét. Mégis egy különösen a szívem csücske. A sötétség fogságában és azon belül is Andrew!


Eddig nem akadt ellenfele! És itt a kulcs szó azon van, hogy eddig! Mert úgy néz ki ez a sorozat lesz a másik nagy szerelem. A középpontban Nikoval. Andrew és ő lesznek az én szívem csücskei! :)

De jöjjön is a lényeg!

Azt tudjuk, hogy az írónő ezúttal valós eseményeken alapuló regényt írt nekünk! Ő aztán tényleg ismeri ezt a világot, ezt a munkát! Pont ezért tudta tökéletes átadni az eseményeket. Végig a történeten érződik, hogy mennyire jól megvan írva, a leírások és magyarázatok. Minden ami ezzel a foglalkozással, a behajtással kapcsolatos.

Az biztos, hogy nem egy átlagos munka. Nem kevés kockázatot, veszélyt rejt. Ez a törékenynek tűnő fiatal nő, Olivia mégis kiváló abban amit csinál. Elsőre senki nem gondolná róla. Mégis le a kalappal előtte. Hiszen a munkája miatt mindenki elítéli, lenézi őt. Tényleg keménynek kell lennie annak aki helyt akar állni, főként ebben a férfiakkal teli szakmában! Ő mégis hihetetlen abban amit csinál. Erős és okos pedig egy gyönyörű, fiatal, szőke nőről senki sem mondaná ezt meg. Ha valaki hát ő akkor tud vigyázni magára. Legalábbis a legtöbb esetben.

Mindig is csak magára számíthatott. Van családja, mégis nem éppen tökéletes szinte semmilyen a kapcsolatuk. Nem véletlenül jött el otthonról, hogy új életet kezdjen New Yorkban. Le a kalappal előtte. Hihetetlenül erős, független, okos. Jó barát és kolléga. Az első pillanatoktól kezdve felnéztem rá és kedveltem őt.

" – Helló, Olivia! Itt az arcátlan csábítója – kacsintott rám magabiztosan az ajtófélfának támaszkodva. " 


De hiába erős és bírja egyedül, legbelül ő is vágyik arra, hogy valakinek fontos legyen, valaki törődjön vele és vigyázzon rá. Eddig nem szorult rá. Mégis ahogy akaratlanul is része lesz ezekben az érzésekben rájön, hogy bármennyire kemény is neki is kell ez. És ő az aki tényleg megérdemli ezt.

Nagyon kedveltem őt. Egy olyan női karakter aki nem lépked rózsaszín felhőkön, a sokszor kemény valóságot látja. Hihetetlen dolgokon megy keresztül de ha kitűz valami célt addig megy amíg el nem éri. Remek egy nő, nagyon bírtam. Ugyanakkor kedves és jó humorú is tud lenni ha valaki olyannal akad össze.

Főleg ha egy ilyen párt kap maga mellé. Nem akárkit! A Fantomot! Egy igencsak keresett személyt. Egy férfit akinek az az élete, a munkája, hogy mások személyiségét használja és mindent ami ezzel jár. Na ez sem egy átlagos élet, munka. Mégis Thomas, Carl vagy éppen Niko profi ebben. Eszméletlen a pasas. Kismillió arca van mégsem tudhatod soha melyik az igazi. Se család, se barátok. Ezzel az élettel nem igen egyeztethetőek össze.


Egyedül van neki ez mégis tökéletes. Hiszen mindig eléri, mindig megkapja amit akar. Legyen az munkáról vagy akár nőkről. De valljuk be ebben igen nagy szerepe van a külső adottságainak is. Hiszen egy irtó szexi, dögös pasit ismerhetünk meg a személyében. És ha nem éppen az eszével akkor már ezekkel a tulajdonságaival is képes bárkit elbűvölni. Nincs nehéz dolga.

Nem véletlenül vett le a lábamról engem is pillanatok alatt. Tényleg egy Arcátlan csábító! De annyira imádtam! Egy nem kicsit nagyképű pasi de valljuk be minden téren van mire annak lennie :D

" Tisztában voltam azzal, amivel a nők nem. Lehengerlő vagyok, és lehetetlen nekem ellenállni. Könnyű dolgom volt velük. Ez az áldásos adottságom adta meg nekem a függetlenséget és a szabadságot. " 

Eszes, dögös, a " munkájából" kifolyólag pénzes is. És még kismillió képessége van. Ő aztán tényleg sok mindenben otthon van. Főleg mert ehhez az élethez és, hogy eddig nem bukott le észnél kell lenni. Nem hibázhat. Ő aztán mindenre figyel. Nem véletlenül olyan jó. Mindig valaki másnak a bőrébe bújva él. Nem egyszerű élet, ő mégis megszokta! De lehet, hogy ideje lenne vagy elkezd vágyni valami másra?

És mint mindig a legjobbak is hibázhatnak. Ennek hála botlik egymásba Niko és Olivia. A lánynak fogalma sincs róla kivel sodorta össze az élet. Az első pillanattól megtetszett a férfinak és fordítva is, ha Olivia ezt próbálja is leplezni. Niko pedig egy csöppet óvatlan volt. A lány pedig kezdi összerakni a képet.

De elég sok minden történik velük.

" Jóképű, sármos széltoló, egy szeretnivaló gazember. Talán csak azért voltak ellentétes érzéseim, mert egy nőcsábász volt. De melyik ügynök nem az? " 

A saját munkájuk és más tényezőknek hála is az első találkozásból újabbak lesznek. Ha nem is akarják mert csak baj lenne belőle mégis állandóan egymásba botlanak. Amit egyszer a sors elrendelt......:)

Niko soha nem is próbálta leplezni, hogy Olivia milyen hatással van rá. Az első pillanattól kezdve levette a lábáról a lány. Törékenynek gondolta és meglepte őt Olivia munkája is. De ő hamar bebizonyította Nikonak, hogy tud vigyázni magára és nem akármennyire jó a munkájában.

Nagyon  hamar felfedik a lapjaikat egymás előtt. De a köztük kialakult vonzalom és az, hogy a férfi egyre többet tesz a lányért, egy ördögi körbe kerülnek.

Nem akarják mégis egyre jobban egymásba gabalyodik ez életük. A kialakult szenvedély és vágy amit egymás iránt éreznek és aminek nem engednek. Főként Olivia van ez ellen. De lássuk be, hogy egy ilyen férfi közelében nem mindig van esélye ellenállni. Ez pedig csak még tovább bonyolítja az életüket. Hiszen a férfit keresik, ő pedig tudja ki is valójában Niko. Vagyis lehet, hogy sosem tudhatja pontosan.

Mégis Olivia mellett Niko egyre többet mutat meg a valódi arcából és tulajdonságaiból.  Olyan dolgokat tesz amit eddig soha és mindezt azért mert betoppant az életébe ez a gyönyörű nő. A látszólag megszokott élete kezd fenekestül felfordulni. Mégis jó hatással van a férfira.

" Csillogó zöld tekintetétől nyelnem kellett egyet. Ez a csaj kicsinál. Egy pillantással a földbe döngöl. " 

Ahogy fennállt az esélye, hogy közelebb járhatnak hozzá mint kellene mindig kereket oldott. Niko most mégsem képes rá. Mindig van valami indok ami maradásra készteti. És valljuk be Olivia azért sokszor képes bajba is keveredni. Néha a munka néha pedig a magánélete miatt. És tényleg akármilyen erős is néha neki is szüksége van segítségre. Niko pedig mindig a legjobbkor van jó helyen.

Még jobban imádtam ezért a pasit! Fontos lesz neki Olivia, mellette van. Akármennyire nem akarja és persze könnyebb arra fogni, hogy ennek az az oka, hogy ez a lány az aki nem adja magát oda neki egy könnyen. Sőt sehogy se! Őróla nem varázsolja le a ruhát ez a szépfiú. Vagy dögös rossz fiú? Mert valljuk be a pasi igen jól tud érvelni az mellett amit csinál és néha neki is adhatunk igazat.

Mind kettejük élete miatt képtelenség lenne ez a kapcsolat. Főleg Olivia áll ellen teljes erejével. Már amennyire sikerül neki. Mert végül kezdi belátni, hogy neki is sokkal fontosabb ez az Arcátlan csábító mint gondolná.

Ez a találkozás, ez az alakuló kapcsolat mindkettőjükre óriási hatással van. Most ismerhetjük meg csak őket igazán. Nagyon szerettem azt amilyenné váltak a másik hatására. Akármennyire próbálják elkerülni szükségük van a másikra.

Ha az éremnek két teljesen különböző oldalán is állnak mégis az együttes tudásukkal, erejükkel hihetetlen dolgokra képesek. Imádtam őket együtt! Mindketten okosak, erősek, megkapják amit akarnak. És összerakunk egy ilyen párost? Lássuk be ebből születnek igazán érdekes, vicces, beszólogatós pillanatok. Eszméletlen jók voltak a közös jeleneteik.

Külön is nagyon megszerettem őket és tetszett ahogy végig követhetjük az életüket, de együtt még inkább. Eszméletlen jó páros. De mennyi az esély rá, hogy a kettejük élete összefonódhat? Úgy néz ki igen kevés. De sosem tudhatjuk mit hoz az élet.

Az írónő eszméletlen jól megalkotta a történetet. Bámulatos ahogy mindent átad az olvasónak. Minden pillanatát tökéletesen láttam magam előtt. Mintha én is ott lettem volna velük New Yorkban. Imádtam! Valós történéseken alapuló regény, szóval nem véletlenül. Le a kalappal!

És ahogy ebbe a kemény világba beleszőtte Olivia és Niko kapcsolatát? Wow! A legjobb! Ők ketten bámulatosak! Annyira megszerettem őket. Tökéletesen lettek ábrázolva a közös pillanataik. Csupa tűz és szenvedély. Vágy, erotika. Remekül tálalva. Érzelmek sokasága amit mi olvasók is tökéletesen át tudunk élni. Vidám és néha nehezebb pillanatokkal.

Sok sok csavarral. Titkokkal, váratlan fordulatokkal. Néha olyanokkal amikre esetleg lehetett számítani, máskor pedig csak pislogsz, hogy most akkor mi is történt?


Ide sorolnám ha már szereplők akkor Markot. Atya ég de utáltam! Nem semmi amit megírt az írónő ezzel a szállal kapcsolatban.Vele kapcsolatban megvoltak és megvannak a megérzéseim..... Andrea karakterét nagyon kedveltem. Egy hebrencs, kelekótya csaj de csakis jó szándékú és ott van mindig a barátnőjének. Nagyon bírtam őt. Akárcsak Simont Olivia főnökét.

Remekül megalkotta az írónő a karaktereit. Akárcsak az egész történetet. Nem semmi belegondolni, hogy ilyen dolgok megtörténnek. Minden téren le a kalappal előtte! Hogy leírta ezt nekünk. És még sok más hozzávalóval egy tökéletes regényt kaptunk tőle ismét.

Ahogy mondtam az elején egy új nagy szerelmet avattam ezzel a sorozattal. Szóval Andrew mellé Niko IS Lizzyé! :)

Imádom! Lehengerlő akárcsak a főszereplő csábítónk! Minden megvan benne ami kell! Egy újabb letehetetlen és hamisítatlan Anne L.Green regény! Gratulálok hozzá!

Nem is kérdés, hogy mindenkinek olvasnia kell! A tökéletes kikapcsolódás! Bámulatos karakterek, két teljesen különböző élet és világ amiket a sors mégis összefont. Megtűzdelve vággyal és szenvedéllyel, félelemmel, bánattal, problémákkal. Ezeket mind összegyúrjuk és itt ez a csoda! Az írónő ezúttal sem okoz csalódást! Sőt! És még közel sincs vége!

Zseniális amit alkotott! Annyi pici gondom van vele, hogy sorozatként várni kell a folytatásra! Mert ha egyszer elkezded az Arcátlan csábítót akkor nincs megállás! Pillanatok alatt elvarázsol és magába szippant! És kiolvasva nem akarsz más csak azonnal a folytatást!

Az új szerelem, köszönöm szépen Anne L.Green! Gratulálok ehhez! Az pedig nem is kérdés, hogy mennyire várom a következőt! Niko fiút ide azonnal! :)  Ne tessék habozni, irány beszerezni a regényt! Imádtam! Hajrá mindenkinek!


Köszönöm az élményt amit kaptam tőled ismét! Páratlan és csodálatos regény! Puszi!



Értékelés:



Hát nem gyönyörűek így együtt? :) 



1 megjegyzés: