2018. december 11.

Megérkezett a Simlis!

Bizooony :) Csodásabb nem is lehetne a napom! Megkaptam a karácsonyi ajándékom! Igaz kicsit korábban de sebaj :) Mert annyira vártam már!

Úgy alakult, hogy egy órával későbbi busszal tudtam csak hazajönni ma. De soha jobbat. Egész nap kapkodtam a fejem ha email érkezés hangját hallottam a telómon. Vártam hátha szólnak, hogy mehetek átvenni a könyvet. És az utolsó pillanatban. Nem is volt kérdés, hogy rohantam is :) Igaz mivel mi is kaptunk a boltba ma ott már azért megcsodáltam de azért na :D

Alig vártam, hogy hazaérjek és kibonthassam a sajátom.





És, hogy miket találtam benne? Nagyon szépen köszönöm Levente a csodás meglepiket még a könyv mellé.

Egy Simlises könyvjelző, az egyik kedvenc idézetemmel rajta. Imádom!  Egy kis édesség :) és még lapult ez az a dobozban. Már ezektől kinyúltam. És akkor még a könyvet meg sem néztem.

Akkor jött csak az ámulás :) Nagyon szépen köszönöm Levente! Nem igazán találtam szavakat amikor megláttam mit írtál nekem! Hihetetlenül boldoggá tettél! Köszönöm a szavaidat! Nekem a megtiszteltetés! Tudod, bármikor! ;)



Nálam ez a páros most vitt mindent! Így csak ajánlani tudom mindenkinek! Ezt olvasni kell! Köszönjük, hogy megírtad nekünk! És, hogy ilyen gyorsan a kezünkbe vehettük! Még egyszer gratulálok!


A véleményemet ITT olvashatjátok a Simlisről! Kapjon kedvet hozzá mindenki! Megéri mert fantasztikus! :)

Én esek neki újra!


Ha még nem szerezted be itt a lehetőség: KATT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése