2019. május 14.

Új szerzemények

A könyvek csak szaporodnak, ilyen ütembe még olvasni sem lehet :) Na de igyekszünk. Érkezett hát hozzám haza néhány nagyon várt, fantasztikus könyv a napokban.

Elsőként vasárnap kaptam két csodaszép és remek könyvet. Személyesen Tomor Anita írónőtől. Az Álomgyár kiadó tavaszi turnéja ismét járt Szegeden és ennek kapcsán volt itt az írónő is. És megsúgom aki netán szeretett volna de nem tudott elmenni az eseményre,  akkor a Szegedi Álomgyár könyvesboltunkban minden könyvéből hagyott dedikált példányt :)

Nem olyan régen olvashattam Anitának hála a legújabb Sugar Daddy című regényét. Ami nekem hatalmas kedvenc lett. És mivel hamarosan, pontosabban júniusban érkezik az új könyve amihez már van két rész így ezeket kaptam meg Anitától!

Nagyon szépen köszönöm a könyveket Anita! A kedves szavakat bele, a könyvjelzőket. Nagyon örültem, hogy ismét tudtunk találkozni, sőt nem keveset beszélgetni is. :) Remek délután volt. Köszönök szépen mindent!

Így tehát Tomor Anita Álmodtam már rólad és a Még mindig rólad álmodom című gyönyörű könyvei lettek az enyémek. Szóval hamarosan velük is érkezem :)








Valamint véééégre megjelent.... annyira vártam. A Szerelem első érintésre. Ahhoz képest mennyire nem akartam egyáltalán elkezdeni se a sorozatot annyira szerettem meg. Imádom. Itt van végre Kendall Ryan írónő legújabb könyve, immár a harmadik rész a Szeress és hazudj sorozathoz.

Az első két részben Sophie és Colton Drake történetét ismerhetjük meg. A maradék kettőben pedig a két másik Drake fiú kap főszerepet. Ezúttal Pace Drake. Imááádom! Csak halkan jegyzem meg, hogy már ki is olvasva. Sokat mondok ha 3 óra és annyi neki. Fantasztikus ahogy ír a szerző, imádom az írásait. Ő lett még egy új szerzemény. És annyira szép maga a könyv is :)

Köszönöm az Álomgyár kiadónak!




A negyedik pedig, így a sorozatot, hogy megszerettem a könyvek sem hiányozhatnak. Igaz a tegnapi 8.évad 5.része után van bennem egy óriási kérdőjel..... mert ez a legutóbbi rész... hát no comment... De azért elkezdtem beszerezni a könyv verziót is mert az sem maradhat el.
Így van már itthon egy kis Trónok harca is :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése