2023. május 4.

Whitney G. : Two ​Weeks Notice – Felmondólevél


GYŰLÖLÖM, ​HOGY SZERETEM?

Tisztelt Címzett!

Jelen levelemben hivatalosan is bejelentem a távozásomat a Parker Internationaltől (és az arrogáns, lekezelő vezérigazgatótól), kéthetes felmondási idővel. Döntésem meghozatala NAGYON KÖNNYŰNEK bizonyult, hiszen az elmúlt két év kifejezetten pocsék volt. A világ legnagyobb szerencséjét kívánom a következő menedzserasszisztensnek (szüksége lesz rá), s ha a főnököm bármit kérne tőlem a következő két hétben, legyen szíves a tudtára adni, hogy rohadtul csinálja meg egyedül…

Tisztelettel (igazából nem is): Tara Lauren

Ilyen felmondólevelet kellett volna küldenem a főnökömnek, mert a hivatalosabb változatot, amelyikben „hálás vagyok minden lehetőségért”, és „megtiszteltetés számomra az összes gyümölcsöző tapasztalat” – nos, azt visszadobta a szexi, önelégült félmosollyal, ami a védjegye. És hozzátette, hogy „határozottan javaslom, olvassa el az apró betűs részt a szerződésében”. Tehát úgy is tettem.

És most rájöttem, hacsak nem adom elő, hogy meghaltam, nem mérgezem meg, vagy nem találok módot a lehetetlen szerződésem újratárgyalására, akkor kénytelen leszek New York egyik legidegesítőbb és legkönyörtelenebb vezérigazgatója keze alatt dolgozni. De aztán késő este felhívott egy sürgős ajánlattal…

Hihetetlenül szexi és pimasz, feszültséggel teli könyv, melyben a drámai és forró jeleneteket lélektani összefüggések is gazdagítják.

ÜDÍTSD FEL VELE A LELKED!


Nem terveztem, de muszáj picit mesélnem nektek erről a könyvről. Elég érdekes a sztorink. 😂

Kezdem azzal, hogy elolvasni sem volt tervben, nemhogy még írjak is róla. 

Őszinte leszek, az írónő itthon megjelent első regénye az Alapos kétely anno gyorsan, a fülszövege első mondatával elrúgta nálam a pöttyöst. Elég sok ilyen könyvet olvastam, ami ilyen erotikus témájú. Futottam bele sok, számomra már néhol vulgáris, túlságosan szókimondó regénybe. Azért legyen már egy szint. Sajnos, sok olyan van, ami már kb. egy rossz pornófilm szint. Néha lehet még azok is színvonalasabbak mint egynémelyik ilyen regény. 

Szóval én már ott leírtam a szerzőt. 

Erre most rendeltem a kiadótól 2 csodás élfestett könyvet. Ismét volt egy Szeretetcsomagos akciójuk. Ilyenkor lehet igényelni egy kupunkódot, amit rendelésnél fel lehet használni és kapsz egy ajándék könyvet. Az én csomagomban a Felmondólevél volt. 

Őszintén, picit letörtem. Jajj mondom. 😅

Nekünk is volt a boltban, rémlett a fülszövege is, de most elolvastam újra. Na jó mondom, ajándék lónak ne nézd a fogát alapon, elkezdem. Belenézek, max ha beigazolódik a véleményem, lerakom. 

Hááááát. Halkan jegyzem meg...... Nem tudtam letenni. Az ideig év egyik újabb kellemes meglepetése volt számomra.


Igaz az első oldalaknál volt még némi félsz bennem. Nekem kicsit Cyrus Reend feeling volt A becstelenből. Tipikus férfi szemszöggel indul. Hát mit ne mondjak, pár oldalon keresztül hagyott némi kívánnivalót Preston stílusa. Jó oké betudtam annak, hogy férfi. Nem is akármilyen. Természetesen a leírások alapján egy multimilliárdos, okos, kemény férfi. Aki nem mellesleg állati dögös és szexi. 

Ugye ezt nem nehéz elképezelni? 

Na de folytattam. 

ÉTetszett. Nagyon is. 🙈

Az főleg jó pont volt, hogy Preston és Tara szemszögén keresztül is átélheti az olvasó a sztorit. Az mindig sokat ad hozzá ha mindkét fél szemén keresztül látjuk a dolgokat. Nem utolsó sorban ennek a szexi alfahímnek jó volt belelátni a fejébe. 

Ha kívülről egy kemény, morcos és irdatlan seggfejnek is tűnik néha, azért sokszor lejött, hogy egy jó humorú fickóról beszélünk. Igaz legtöbbször szegény Tara kárára volt jó a humora. Az mindenesetre lehengerlő amit letett az asztalra. Saját erőből. Irdatlan sokat dolgozik. Igaz legtöbbször pont ennyire irgalmatlanok az elvásárai is az alkalmottai felé. Hol érthető, hol nem. 

De ha jobban megismeri az olvasó, én például megkedveltem. Pláne mert bele láttam az ő fejébe is és tudtam, hogy az első, a találkozásuk pillanatától ott volt benne, hogy odáig meg vissza van Taraért. 

Aki pedig azt kell mondanom tökéletes pár volt egy ilyen kaliberű férfi mellé. Akitől mindenki csak retteget és menekül a közeléből. Tara nem. Ő felvette a kesztyűt, keményen képes volt megmondania  frankót a főnökének, akitől mindenki más rettegett. 

Imádtam ezt benne! Mondhatnám, hogy egy igazi tökös csaj. Aki tényleg legalulról, egy már majdnem lehetetlen élethelyzetből kezdte. És hová jutott. Pokolian sok és kemény munkával persze. Mi tagadás sokszor azért Preston..... háááát. Még azért én is csodálkoztam, hogy Tara eddig bírta mellette. 

Jó nyilván mindkettejük részéről ott volt az első pillantások óta fenálló vonzalom. 

Tipikus sztori azért. Fönök és az asszisztense. Utáljuk egymást, de közben kívánjuk is a másikat. Olvastunk már nem kevés ilyet. 

Mégis nagyon jó kikapcsolódást nyújtott a regény. Totálisan meglepődtem. 

Talán a sok nevetős, mosolyogtató pillanat is dobott a szitun. Imádtam a két lököttet. Mindketten tudják mit akarnak, elég keményfejűek és akaratosak. És ha egy ilyen férfi és egy ilyen nő akasztja össze a bajszát? Hajajjj.... 

Remek pillanataik születtek. Imádtam őket! Azt is, hogy viszonylag sokára történt köztük bármi konkrét. Persze a vonzalom, a szikrák végig, az elejétől ott voltak. Tetszett, hogy az ítélkezésem, feltételezésem ellenére a szerző viszonylag kevés szenvedélyes részt tett bele. Azt hittem tele lesz erotikus jelenetekkel. Persze volt benne, de nem túlzón. Lehet igaz szókimondóbban, de ez még épp határon belül volt. 

Csak úgy forrt a levegő kettejük között. Szócsaták, beszólogatások. Majd jöttek az érzelmesebb, lágyabb pillanatok. Mikor nem épp összecsaptak egymással. Nagyon jó volt ezt is végigkövetni. Hogy a viharosan induló és szinte javarészt ilyen jellegű kapcsolatuk azért miként fejlődőtt komolyabbra. Hogy miként ismertette őket meg egymással jobban az írónő. Jó volt látni amikor végre bepillantást engedtek egymásnak a másik életébe. Ami álltal mi is többet megtudhatunk róluk.


Igaz ehhez kellett egy kisebb, vagy inkább nagyobb csavar. 

Ez a szál is lerágott csont már, mégis valahogy illett ide. Az egész sztori az, de tudta úgy megírni a szerző, hogy nem volt unalmas. Cseppet sem. Sőt! Baromi jól szórakoztam olvasás közben. Új kedvenc párost is avattam. 

Violet lett az abszolút kedvenc. Odáig voltam érte. Azt kell mondanom kellett a sztoriba. Hogy megláthassuk Preston igazi énjét. Akiről az eleje óta keveset tudtam meg, csak homályos utálások voltak. Aztán pedig meglepetés meglepetés hátán. 

De tetszettek nagyon ezek a fordulatok. Hogy végre egy másik, eddig rejtett vagy lehet nem is létező oldalát ismerhettem meg ennek a férfinak. 

Tara is sokat változott. 

Nagyon szerettem mindezt végigkövetni. Igyekszem máskor nem ennyire ítélkezni, de na. Abból az említett fülszöveg első mondatából ki gondolná, hogy még jó könyve is lehet a szerzőnek? 😅😍💖

Mindenesetre, akárki is tette pont az én csomagomba ezt a könyvet, nagyon köszönöm neki!  Az olvasása álltal remek élményt kaptam. Millió ilyen regénnyel a hátam mögött már igazán ritkán lehet ilyenre bukkanni. Ami még ennyi minden után is úgy van megírva, hogy hamar megkedveljem a szereplőket, szórakoztasson a történetük. Amiközé némi komolyság is van csempészve. 

Összességében imádtam ezt a könyvet! A sztori nem volt igazán eredeti, mégis ahogy fűzte a szálakat, ahogy elhozta a karaktereket a szerző, az egész sztori megvett magának.

Egy színvonalas regény a maga műfajában. Rengeteg nevetéssel, szenvedély, szerelem, szeretet. Titkok, félelmek, fájdalmak. Sok-sok szakmaiság. Mindent remekül tár elénk a szerző, hogy egy igazán szórakoztató olvasmányt kapjunk. 

Én új kedvencet avattam.  Ahhoz képest, hogy eszemben sem volt a szerzőtől olvasni. Nagyon köszönöm az élményt! Akönyvet a  kiadónak! 💖📖


Idézetek: 

" A győztesek sohasem adják fel, és akik feladják, sohasem győznek… " 

------------------------------

"– Tudja, ha én vezérigazgató lennék, és volna egy alkalmazottam, aki utál, akkor egyszerűen elengedném.

– Miss Lauren, ha én így tennék, akkor már egy alkalmazottam se maradt volna. " 

--------------------------------

"− Ha most rögtön felvágnánk a mellkasát, biztosra veszem, hogy szív helyett pénztárcát találnánk benne.

– Ön szerint Armani vagy Gucci pénztárca lenne?  " 

---------------------------------

" Minden egyes nappal és perccel, amit együtt töltöttünk, egyre kibírhatatlanabbá vált a vonzalmam iránta. " 

-----------------------------------

"– Miért reszket?

– Ez az első napom, uram – felelte. – Úgy hallottam, hogy maga a sátán reinkarnációja, és önnek dolgozni olyan, mint a földi pokol, ezért szeretnék jó benyomást tenni. " 

------------------------------------

"Az ő programja az enyém is. Az ő élete az én életem, és már nem is tudtam különválasztani a kettőt. " 

------------------------------------

"– Vár még valamit tőlem?

– A szád jó lenne.

– Nem fogok szexelni veled, amikor dolgozom.

– Hangszigeteltek a falak – doboltam az ujjaimmal az íróasztalon. – Tudod, mert te csináltattad meg újra a szigetelést.

– Azért, hogy ne kelljen többet hallanom, ahogy az irodádból kiabálsz nekem.

– Akkor ez egy nemleges válasz a szádat illetően?

– Ez egy olyan válasz, hogy délután találkozunk.  " 


Értékelés: 




A könyvet IDE kattinva beszerezhetitek. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése