2018. május 7.

Anne L.Green - Elfojtott indulatok

 
Hogy ki vagyok én? Ez igen egyszerű kérdés. Maya. Maya Cross. Egy felnőtt, saját akarattal bíró érett nő. Ja, és persze a híres szívtipró, Alexander Cross egyetlen szem kislánya. Hát nem mondom, hogy könnyű volt felnőnöm ezzel a hol áldásnak, hol átoknak megélt múlttal. Alex Cross! Hát igen! Kár, hogy én nemcsak azt az elbűvölő oldalát ismerhettem meg, mint annak idején a meghódított prédái. Valószínűleg dögös sármőrként elviselhetőbb és vonzóbb lett volna számomra, mint kamasz koromban apaként.

Anne L. Green a nagy sikerű Eltitkolt múlt és Elvarratlan szálak folytatásaként – olvasói kérésére – megírta Alex Cross lázadó lányának, Mayának rövid, ám annál humorosabb történetét. Megtudhatjuk, mi történik, ha egy olyan pasi keveredik a családba, aki már első ránézésre is igazi rosszfiú, akit semmi más nem érdekel, csak a csajok, a pia, a tetkói és a több száz lóerő a lába közt.




Egy újabb szösszenet a drága írónőnk tollából! És te jó ég de még milyen? Ide azonnal egy teljes könyvvel! Komolyan minden egyes oldalnál azt kívántam, hogy sose legyen vége. Bocsánat Erzsó de telhetetlenek vagyunk. :) Ha a Cross famíliáról van szó akkor főleg. Minden család tagot imádunk! 

Én igaz eddig ha választani kell akkor igaz csak halkan jegyzem meg Zsú barátnőm miatt, hogy Alex a nagy kedvenc. Na de ki nem imádja őt? Aidant is szeressük de engem most a Cross leányzó története vett meg teljesen! 


A hangsúly a Cross néven van. Maya ugyanis ha akarná sem tudná lemosni magáról, hogy Alex Cross lánya. Atya ég! Nem is csodálom, hogy apu ennyire próbálja védeni és védte mindig is a kicsi lányát. A nagytestvér úgyszintén.


Valljuk be van is miért félniük. Hiszen tényleg jól mondják az alma nem esik messze a fájától. És Maya tényleg Alex lánya. Nem kicsit hasonlít rá.
Egy igazi személyiség. Egy fiatal nő aki tisztában van az adottságaival, remekül végzi a munkáját az apja cégénél, erős, kimondja amit gondol, megszerzi amit akar. Röviden egy igazi Cross. 

Az első pillanatoktól nagyon bírtam őt. Nem egy olyan elkényeztetett csitri akinek gondolhatnánk azok alapján, hogy a híres apuci szeme fénye. Sőt! Igenis megdolgozik azért, hogy elismerjék és büszkék legyenek rá. Főleg az édesapja. Maya tesz ezért és jó is ebben. 


Imádtam az ő szemén keresztül látni ezt a kis szösszenetet. Hihetetlen egy csaj! Eszméletlen egy dumája és észjárása van. Az apja kiköpött mása csak nőben! Az biztos, hogy az írónő ismét egy azonnal megkedvelhető nem akármilyen karaktert alkotott. 

De ha már felmerültek Maya erősségei akkor ideje is volt, hogy mutasson valamit mert most valami nagyba készül vágni a fejszéjét. 

Egy szintén gazdag, senkire nem hallgató, motoros rossz fiút kellene meggyőzzön a munkája kapcsán. Na és ezekkel a jelzőkkel nagyjából jellemeztem is Maya párját Ian-t.

Az igazi rossz fiút. Fontos dolga lenne hiszen nem kis dolgot hagytak rá őt mégsem érdekli. Csakis a sebesség, a bulik na és persze a nők. 

Maya pedig ezt a pasit akarja megszerezni magának. Na persze csakis üzleti céllal. Hahhh! :) 

Az első pillanatoktól kezdve vonzódnak egymáshoz. Pedig ekkor még Maya csak is a munkára gondol. Oké fogjuk rá többé kevésbé. Mert ki tud ellenállni egy tetovált, hihetetlenül dögös pasinak? Még Maya sem. Legalábbis nem sokáig. 


Alkuk születnek, hogy mindenki megkapja amit akar. Vagy még többet is? Lehet e gátat szabni a kettejük között fellángolt szenvedélynek? Vajon meddig tudnak ellenállni? 

És ha ez még nem lenne elég akkor oda kell figyelni, hogy mit is művelnek Alex Cross mindenre figyelő szemei előtt..... De Alex ismét önmagát adja. Imádjuk a pasit! Ezúttal sem csalódunk benne. Végül mégis csak bebizonyítja ismét, hogy miért is vagyunk odáig érte. 

Igaz addig lehet kissé rögös Maya és Ian útja de minden pillanat megéri. 


Egy novella kezdésnek mégis ismét minden van benne ami kell. A Cross lány akit én rögtön megkedveltem, egy dögös tetkós pasival. Megspékelve szenvedéllyel, vággyal, némi bonyodalommal, egy aggódó apukával és szerelemmel. Na meg humorral, szócsatákkal! Tulajdonságaiknak hála nem kell sem Mayát sem Ian-t félteni!  És több nem is kell! Mindezt ismét Anne L.Green tálalja nekünk! Ezzel mindent elmondtam! 

Imádom Erzsó! MÉÉÉÉÉÉÉG! Soha nem lehet megunni az írásaid! Köszönöm, hogy ismét olvashattam és újra belepillanthattunk a Cross család életébe :) Minden percét imádtam! Az biztos, hogy ezt is olvasni kell! Maya és Ian újabb kedvenc páros! 

Hajrá Mindenkinek! Köszönjük Erzsó! <3

A borító pedig hmmm, imádjuk! Szuper lett! 


Értékelés: (Ami nem is kérdés :) 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése