2018. május 1.

Anne L.Green - Ördögi kísértés



Reggie Reynolds a Las Vegas-i rámenős csirkefogók gondtalan életét éli: szórja a pénzt és gátlástalan módon használja ki a nőket. Minden este hatalmas összegeket kockáztatva teszi meg a tétjeit a Bellagio kaszinó játékasztalainál. Az életet játéknak fogja fel, elszántan hiszi, hogy kivétel nélkül mindent ő irányít. Hozzászokott a fényűzéshez, és ahhoz, hogy neki senki sem mondhat nemet.

Egy napon azonban szembesül a visszautasítással, amikor Victoria Sawyer szemrebbenés nélkül fordít neki hátat. Abban a pillanatban, ahogy Reggie belenéz Vicky haragos, igéző zöld szemeibe, a játszma elkezdődik. Gyors, szenvedélyes, spontán és kíméletlen módon kívánja leigázni vágyai tárgyát. A csábítás hazai terep számára, és bármire képes, hogy minden megkezdett partiból nyertesen kerüljön ki. Egy olyan játszma veszi kezdetét kettőjük között, aminek a kimenetele azonban még előtte is homályos.

Reggie-t sokként éri, hogy az ő életét is egy felsőbb hatalom befolyásolja. Rá kell ébrednie, hogy ő sem mindenható. Azok a dolgok ugyanis, amelyek a felismeréshez vezető úton fontossá válnak számára, mint az egészség, a szabadság, a szerelem és a boldogság, pénzzel nem megvásárolhatók. Kemény leckét kap a barátságról, megbocsátásról, és arról, hogy az élet törékeny, és nagyon gyakran igazságtalan.



Mint minden ALG regénynél ismét kezdhetem azzal, hogy a drága írónő ezúttal is levett a lábamról. Te jó ég! Nem is akármennyire! Le a kalappal ismét! Egy újabb csodával kápráztatott el bennünket.

Végre megismerhettük a Las Vegas-i rossz fiút. Na azt nem mondom, hogy Andrew-t lecserélem rá de igen csak odatette magát Reggie. Sőt lehet mégis? Na jó nem :) Őt meghagyom másnak de ettől függetlenül imádom a pasit.

Már a bővített Sötétség fogsága után hihetetlenül vártam a történetét. És végre megérkezett az Ördög személyesen.

Nem volt kérdés már olvasás nélkül is így meg pláne, hogy egy újabb hamisítatlan ALG regényt kapunk. A tőle jól megszokott hozzávalókkal. Egy újabb fantasztikus történet.

Itt van végre személyesen a híres Reggie Reynolds. Las Vegas ördöge. És ez a pasi tényleg az. Legtöbbször tényleg nemtudod eldönteni, hogy felpofozd őt vagy inkább megcsókold. Nem is csoda, hogy Vicky meg van áldva a fickóval. Nem piskóta egy karakter lett. Tipikus rossz fiú, egy égetnivaló ördög. Egy olyan pasi aki nagyon is tisztában van az adottságaival és, hogy ez milyen hatással van a nőkre. Nem mellesleg igencsak fényes az anyagi helyzete. Mindezeket ki is használja rendesen. Jobban mondva ezeknek hála szinte semmit sem kell tennie és csak tapadnak rá a nők. Akiket ő is ki is használ. Tévedés ne essék ő is egy olyan Casanova aki már rögtön az elején nyílt lapokkal játszik. Rögtön letisztázza, hogy még csak véletlenül se akarjon tőle senki komolyat. Reggie Reynolds alkalmatlan a kapcsolatokra.

Eleinte tényleg ezt gondolnád. Mégis mind emellett, hogy igyekszik mindig ezt a laza, nem törődöm pasit adni mégis ott van azért az az oldala is aki képes törődni másokkal. Ez legyen akár egy testvér aki talán nem is annyira érdemli ezt meg, az édesanyja. Vagy egy nő. Bizony egy nő.

Mert talán mégis van az a nő akiért Reggie képes hajtani, változtatni és küzdeni. Ki hinné igaz?

Addig viszont igen rögös az út. Meg is érdemli, hogy Vicky ennyire megnehezítse a dolgát. Hihetetlenül jól szórakoztam az elején.

Vicky ugyanis tökéletes párja lett Reggie-nek. Nem az a tipikus ártatlan lány aki rózsaszín felhőkön lépked. Nagyon is a valóság talaján jár. Pokolian sokat kapott már az élettől és nem feltétlenül jókat. Ráadásul nem csak magáról kell gondoskodnia hanem egy nem könnyű esetű hugicáról is. Nem könnyű dolgokon kellett már fiatalon átmennie. És kell is. De le a kalappal előtte mert hihetetlenül erős nő. Aki mindent megtesz, hogy saját maga oldja meg a gondjait. Igaz néha nem könnyű lépésekre kényszerül. De ki mondta, hogy az élet könnyű? Mégis igyekszik helytállni. Egy olyan női karakter lett akit azonnal megkedvelsz.

Mindezeknek hála kemény és nem adja könnyen magát. Las Vegas első számú rossz fiúja Vicky személyében méltó párra akadt. A lány nem szív bajos. Nem riad vissza a gazdag ficsúrtól aki megszokta, hogy mindent megkap. Odamondja neki amit gondol. Ezekből kifolyólag akadnak igencsak vicces, beszólogatós pillanatok. Eszméletlenül jól szórakoztam kettejükön.

Reggie-nek is ideje megszoknia, hogy nem kap meg mindent rögtön. Vickynek is sokszor van mit átgondolnia. Az biztos, hogy ez a páros mellett nem unatkozik az olvasó.


Imádtam őket. A megismerkedésünk első pillanatától kezdve. Amikor már szikrázott körülöttük a levegő. Sejthető, hogy a páros melyik tagja ismeri ezt nehezebben be :) A beismerés és a beteljesülésig vezető út nem kicsit rögös de minden pillanatát élveztem. Ők aztán egy belevaló páros. Az első pillanatoktól kezdve megvan köztük a kémia még ha valaki tagadja is..... Reggie pedig eszméletlen egy pasi. Tényleg egy ördög. Na és mindezekből születnek fantasztikus percek. Odáig voltam értük. Nem kevés vággyal, szenvedéllyel teli pillanat jutott ki kettejüknek amiktől csak úgy perzseltek az oldalak. Tökéletesen megírva. Az írónő mint mindig remekül átadja ezeket a pillanatokat is.

Majd ahogy alakulni kezdett a kapcsolatuk még inkább imádtam őket. Írónőnk ismét remekül szőtte a szálakat. A kapcsolatuk mellett nem kevés izgalom is kijutott nekik.Na és persze nekünk is. Hol Reggie hol Vicky részéről. És mint várható Erzsó úgy kitalált mindent, hogy néha aztán volt pislogás. A szenvedély mellé jutott izgalom bőven. Hiszen Anne L.Green-ről beszélünk :)

Izgalmakkal és fordulatokkal teli a regény. Fantasztikus azonnal megszerethető karakterekkel. A főszereplőink mellett én nagyon kedveltem még Juke barátunkat, na jó legtöbbször. És persze Vicky barátnőjét. Na a húga nálam a nem éppen kedvelt kategóriába esett... Dylan fiúval együtt. De persze velük és így lett teljes a regény.

Csupa meglepetés, titkok, vonzódás, félelem, veszély. A pénz és hatalom világában. Szenvedély, vágy és szerelem. De vajon lehet e jövője a kettejük kapcsolatának? És mi van ha az élet még nehezebb akadályokat is gördít eléjük? Vajon lesznek e olyan fontosak egymásnak, hogy kiálljanak a másik mellett? A legtöbbször csak magára gondoló és önző Reggie például?


Ha elolvassátok a regényt kiderül. Semmiképp se hagyjátok ki! Bámulatos történet. Teljesen magával ragad. Ahogy belépsz a bűn és a szerencse játékok városába nincs menekvés. Megismerheted Reggie Reynolds életét. Az biztos, hogy nem is kis meglepetéseket tartogat. Néha kiakasztott a pasi, máskor pedig elolvadtam tőle. Az biztos, hogy hála Erzsónak Andrew-nak új ellenfele akadt :) Ráadásul az írónő nem kis csavarokat is tartogat nektek is! Az biztos, hogy mindig képes újat mutatni! Le a kalappal! Volt itt sírás, nevetés, boldogság, félelem. Minden. Köszönöm az élményt ismét Anne L.Green! Minden pillanatát imádtam! (Csak még így is kevés volt....bocsiiii de telhetetlenek vagyunk :)



Tessék elolvasni, csalódni nem fogtok! :) Ide azonnal a következő ALG regényt :)

Köszönöm szépen az írónőnek és a kiadónak a lehetőséget az olvasásra! 

Legvégére pedig ismét a borító: Szédületesen jó lett. Tökéletesen passzol az írónő stílusához és a sztorihoz is. És Reggie <3 Remek lett. Imádom!

Értékelés:










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése