2019. május 10.

Tomor Anita - Sugar daddy

Lily ​egyetemre jár. Semmi más vágya nincs, csak az, hogy lediplomázzon végre és elkezdjen dolgozni. A lakbéren túl nem futja neki másra, nem költ luxusra, sem Louis Vuitton táskákra. Lottit, a barátnőjét viszont csak a Louis Vuitton táskák érdeklik. A régi pasija visszament Ausztráliába, ezért most új Sugar Daddyre vadászik, aki némi viszonzásért cserébe biztosít neki lakást és drága holmikat. Lilytől idegen ez az életforma, kirázza a hideg attól, hogy pusztán érdekből legyen együtt valakivel. Lottinak mégis sikerül valahogy rábeszélnie, hogy menjen el vele a bárba, ahol a potenciális jelöltekkel találkozik. Logan az a típusú pasi, aki tudja, mit akar. Ez azon a napon is így van, amikor ebédelni megy, és a mögötte lévő asztalnál fültanúja lesz két barátnő beszélgetésének. Gazdag, nagyon gazdag, és piszkosul jóképű. Épp olyan pasi, akit az egyikük keres. Neki viszont a másik lány kell. Ajánlatot tesz Lilynek, felkínálja, hogy lesz a Sugar Daddyje, ha beleegyezik, hogy lefekszik vele. Nem egyszer, hanem rendszeresen. A szabály egyszerű: megkap mindent, amíg vele van, de más pasival nem jöhet össze. Lily legszívesebben visszautasítaná, de Logan nem hagyja, hogy nemet mondjon. 
Vajon meddig tartható fenn egy üzleti ajánlat? És mi van, ha közben beleszeretsz a másikba?

Tomor Anita új regénye egyszerűen szenzációs. Magával ragadó és letehetetlen csakúgy, mint az előzőek, az Álmodtam már rólad, a Helló újra, kedves exem! és a Nyolc éjszaka. Súlyos függőséget okoz!


Nagyon szépen köszönöm a könyvet Tomor Anita írónőnek! 




Egy lehengerlő romantikus történet Tomor Anitától.

A történet aminek már a csodás borítója és figyelemfelkeltő címe sem hagy elsiklani a könyv mellett. És akkor még nem is olvastad :)

De ha már ez is megvan akkor egy újabb kedvencet avatsz :) Én így jártam a Sugar Daddy-vel.

" Nekem te kellesz, nem a pénzed! – visszhangoztak a szavai a fejemben. Imádom ezt a nőt! "

Egy fantasztikus, letehetetlen történet. Ami az elsőtől az utolsó oldalakig fogva tartott. Imádom az írónő stílusát, a leírásait, ahogy szövi a történet szálait, a karaktereit. A regényeiben minden megvan ami kell egy remek olvasmányhoz.

Na de akkor lássuk is picit bővebben.

Amit ennél a történetnél is külön imádtam és hatalmas plusz, hogy váltott szemszöges. Megismerhetjük a sztorit mind Lily, mind pedig Logan szemszögén keresztül is. Így kerek a történet. Ráadásul ki az aki nem szeret a pasik fejébe legalább ennyi időre bekukkantani? :)


" - Miért segítesz, ha tudod, hogy csak meg akarom fektetni a barátnődet? 
  - Egy, mert tudom, hogy nem fog menni, kettő, mert azt is tudom, hogy amint erre rájössz, akkor már nem csak egy éjszakára kell majd neked. Nem vagy te akkora seggfej, mint amilyennek előadod magad. " 

Megismerhetjük a női főszereplőt Lilyt. Egy fiatal nőt aki egyetemre jár, egy okos és független lányt. Akinek vannak elvei. Pont ezért eszébe sem jutna soha, hogy elfogadjon magának egy Sugar Daddyt. Majd ő megoldja a problémáit. Az első pillanatoktól kezdve szimpatikus volt a karaktere. Egy visszafogott lány, aki ugyanakkor ha úgy alakul akkor igenis képes odamondani a magáét a gazdag, dögös és nagyképű Logan Haysnek. Végig kedveltem Lilyt és kíváncsian vártam, hogy alakul a nem éppen mindennapi története.

És akkor itt van még nekünk a már említett alfahím: Logan Hays. Gazdag, elbűvölő, szexi, tüzes pasi. Egyik nő a másik után fordul meg az ágyában. Ami valljuk be egy ilyen kaliberű pasinál nem meglepő. Pénz, egzisztencia megvan. És ahogy az írónő lefesti őt nekünk, hajaj..... külsőre sem utolsó a pasi. Sőt! Pont ezért bolondulnak érte a nők, de ő egyenes pasi és megmondja, hogy csak semmi komoly. Nem éppen egy romantikus, szőke herceg fehér lovon típus. Vagy inkább BMW-n? :D Legalábbis most még. Mert ha az ő életébe is betoppan a tökéletes, neki való nő akkor ez igen hamar változhat. És bizony betoppan. Logan ráadásul igen eszes, hiszen ügyvéd. Jó karrier, híres, imádják a nők. Ráadásul eszméletlen jó a humora is. Hihetetlen a pasas. Pont ezért rabolja el már az első pillanatban nemcsak Lily de a mi szívünket is.

A találkozásuk után ugyanis Logan egy másik oldalát is megmutatja. Azt a férfit aki képes a gyengédségre, romantikára. Megismerhetjük azt a pasit aki fülig belezúg egy lányba. A nagy Logan... Hát mi tagadás érdekesen, már már viccesen indul a kettejük kapcsolata.

" Igaza van Lottinak. Kurvára bejön nekem. De el felejtenem! Nekem nem ilyen pasira van szükségem! " 

Hiszen Logan egyébként is de most meg pláne tudja, hogy mit akar. És ő mindig meg is szerzi azt. A módszerei pedig? Maradjunk annyiban, hogy igencsak fel tudja találni magát. Én imádtam a pasast.

A nagy nőcsábászt akinek nem kell komoly kapcsolat. De leveszi a lábáról egy kedves, gyönyörű nő. Onnantól pedig nincs megállás. Egy olyan nő aki már csak azért sem átlagos mert ő aztán nem omlik egyből a férfi karjaiba. Sőt! Esze ágában sincs foglalkozni a férfival. A felháborító ajánlatát pedig miszerint lesz a Sugar Daddyje esze ágában sincs elfogadni.

" - Mond igen! - kérte. 
  - Miért mondjak igent? 
  - Met ha most igent mondasz, az lesz életed legjobb döntése! Belém fogsz szeretni és többé soha nem fog más pasi érdekelni. " 

Az tuti, hogy érdekesen indul a párunk kapcsolata. Nem kell őket félteni az biztos. Remekül emberükre akadnak a másikban. Pláne, hogyha Lily el is utasítja őt akkor sem tagadhatja örökké, hogy azok a bizonyos szikrák már a legelső találkozás alkalmával jóformán mindent lángra lobbantottak.

A szerő bámulatosan alkotta meg a karaktereiket. Rögtön megszeretjük őket, velünk együtt merülünk el ebben a gyönyörű szerelmi történetben. Remek leírásokat kapunk róluk, a helyzetekről. Imádtam olvasni.


" - Haver, máris szimpatikus nekem a csaj! Baszki, nem hiszem el, faképnél hagyta a nagy Logan Hayst egy nő! "



A romantika, szenvedély, vágy, tűz, szerelem pillanatait káprázatosan adja vissza a történet. Pont úgy és annyi amennyi kell. A tökéletes romantikus történet.

Amit a további kedvelhető, nagyszerű karakterek dobnak még fel. Például Logan barátja, Josh. Maradjunk annyiban, hogy ezt a pasit sem kell félteni. Az biztos, hogy az ő történetét is szívesen elolvasnám :D :) Valamint Lily magyar barátnője, Lotti. Na ő is hihetetlen egy csaj, akárcsak Josh karakterét őt is nagyon bírtam. Azt tuti, hogy ők ketten remek segítői voltak Lilynek és Logannek.

Persze akadt olyan szereplő is akik hát... hogy is mondjam? Nem éppen lettek a szívem csücskei. De az biztos, hogy őket is remekül megalkotta Anita. Ahogy az egész történetet. És tudjuk, hogy ilyen karakterek is kellenek...

Hiszen nem lehet rögtön és végig minden szép és jó. Nincs szerelem problémák, titkok, félreértések és áskálódás nélkül. Az biztos, hogy kettejüknek is kijutott mindezekből. Nemcsak azt követhettük végig, hogy miként birkóznak meg a saját, új és hihetetlenül erős érzéseikkel, a kapcsolatukkal hanem még a gondokkal is meg kellett küzdeniük.

" Ned szerint Daenerys és Havas Jon a végén biztosan meg fognak halni. 
  - Gondoljatok csak bele! A címe is erről árulkodik: A tűz és jég dala. 
  - Na ne! Ha Robb Stark után Havas Jon is meghal, én magam fogom kinyírni George R.R.Martint. Havas Jon egy pasiisten, ő nem halhat meg - vetette közbe Cassie. " 

De maradjunk annyiban, hogy ezúttal sem csalódunk Anitában. Minden tökéletes a helyére kerül. Annyi talán, hogy én még az utolsó oldalak után is tudtam volna olvasni tovább :D

Vagy mondjam azt inkább röviden, hogy kevés volt? Esetleg egy második rész kedves írónő? :)

A Sugar Daddy egy elképesztő, csodás romantikus sztori. Egy újabb remek, varázslatos történet Tomor Anita tollából. A tökéletes olvasmány bárhol, bármikor, bármennyiszer.

Két főszereplővel akit azonnal megkedvelsz. Egy helyes, aranyos lánnyal Lilyvel. Aki ha kell akkor ki tud állni magáért és odaszólni a szexi, szívdöglesztő ugyanakkor nagyképű és lehengerlő Logannek. A férfit immár jellemeztük is. :)  Mégis sok gyengédség, szeretet, szerelem jellemzi a kapcsolatukat. Amiben az első pillantásoktól jelen van a vágy, sóvárgás, szenvedély, tűz.

" Az a csók. 
  Több mint jó volt. Sőt, fenomenális volt. Érzéki, szenvedélyes, vad és szexi. Olyan, amit alig hiszem, hogy könnyedén el tudok valaha is felejteni. " 

Vicces, beszólogatunk egymásnak párbeszédekkel. Remek barátokkal. Olyan elképesztő leírásokkal adja vissza nekünk az írónő San Francisco hangulatát, a helyszíneket, hogy mi az olvasók is ott érezhetjük magunkat. Nem véletlenül hiszen ő járt a regényének ezen helyszínén. Ezért is olyan tökéletesek ezek a részek is.

Utazzatok el ti San Francisco eme csodás helyszíneire Lily és Logan társaságában. Kövessétek végig a kapcsolatuk alakulását. Lehengerlő és tanulságos is. A tökéletes romantikus történet. Ami néha egy érzelmi hullámvasút, ami megdolgoztatja a kedvenceinket is, de higgyétek el megéri felszállni rá.



Hajrá mindenkinek!


Még egyszer nagyon köszönöm a könyvet drága Anita!


Értékelés:




Még pár kép :)








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése