2019. május 22.

Vi Keeland & Penelope Ward - Szívtipró pilóta

Pénz ​vagy szerelem? Melyiket válasszuk?

Az olvasó fejben talán azonnal megválaszolja a kérdést, gondolván: ez pofonegyszerű. 
Számomra viszont nem az. Említettem, hogy egy csomó pénzről van szó? Rengeteg pénzről! 
El kell utaznom valahová, hogy ezt átgondoljam. Hirtelen ötlettől vezérelve útnak indultam, de amikor a repülőtér várótermében összefutottam a szexi Carterrel, a dolgok más irányt vettek. Túlfűtött beszélgetésbe elegyedtünk, aztán ő elhúzott. Azt hittem, többé nem találkozunk. A sors azonban másként rendelte. 
Meglepetés! Carter veszélyes pasi, és folyton ide-oda repül. Mágnesként vonzottuk egymást, de tudtam, hogy a dolog csak átmeneti lehet. Főleg, amikor meghallottam az előéletéről szóló pletykákat. De rákattantam a pasira, és semmi más nem számított. Tartottam tőle, hogy ebből óriási pofára esés lesz, mert valahogy a lelkem mélyén mégis arra vágytam, hogy én legyek az, aki megzabolázza ezt a szívtipró pilótát. 
A legkevesebb, amit elmondhatok, hogy valóban a hetedik mennyországba repített. 
De egyszer minden jó dolog véget ér, nem igaz? Csakhogy a mi kalandunk olyan véget ért, amire egyáltalán nem számítottam.




Nos erre lehetne azt mondani, hogy így kell ezt csinálni. A szerzők előző közös könyve a Nagyképű öltönyös nekem sajnos annyira nem jött be. Tekintve, hogy melyik két írónőről is beszélünk, akkor azt mondtam, hogy tudnának ők ketten sokkal de sokkal jobbat is összehozni.

Igazam is lett. Jobb későn, mint soha :) Mert most ezzel a történettel, a Szívtipró pilótával elhozták nekünk azt a sokkal jobb regényt. Sőt!

Egyenesen imádtam. Hatalmas kedvenc lett. Így kell ezt csinálni!

Pedig magára a történetre, a sztorira nem igazán lehet azt mondani, hogy hű mekkora újdonság és sehol nem olvastunk még ilyet, mert nem így van. Mégis ahogy szőtték a szálakat, ahogy megalkották a karaktereket tökéletesen egyedivé varázsolták a történetet. Egy olyan sztorit kaptunk Vi Keeland és Penelope Ward írónőktől amit képtelenség letenni.

" Nem csak láttuk Riót, hanem át is éltük. Úgy éreztem, ha lenne előttem festővászon, az ereimből egyenesen rá tudnám csurgatni a szépséget. Életem legelképesztőbb, legvérperzsdítőbb élménye volt! " 

Pedig ha tudnátok én hányszor letettem. Na, nem olvasás közben :) Mert ha egyszer elkezded, lehetetlenség abbahagyni.

A Könyvfesztiválra ha nem is óriási költekezésre, de idén volt időm is és már az érzés miatt is szerettem volna kinézni. Ez sikerült is. Még mindig ez az egyik nagy kedvenc könyves bulim. De vissza a lényegre. Egy igencsak nagy, mondhatni pokolian nehéz kihívás elé állítottam magam a Könyvfesztivál kapcsán. Nagyon maximum egy könyvet engedélyeztem magamnak. De ha nehezen is sikerült ezt teljesíteni. :)

A Szívtipró pilótával szemeztem, el sem hiszitek mennyit. Tekintve, hogy az előző már említett könyv nekem nem tetszett, nem ez volt az első számú jelölt arra az egy könyvre, ami hazajöhetett volna velem. Igencsak kételkedtem ebben.... Nem akartam megint ráfaragni. Meg sem tudom számolni hányszor álltam meg, sétáltam vissza és néztem meg újra és újra.

Igaz már a borító és a fülszöveg is sokkal jobbnak ígérkezett az elődjénél. Aztán ki tudja hányadik nézésre akkor azt mondtam, hogy már csak azért is hazajön velem! Így is lett. Kiolvasva a könyvet azt mondhatom, hogy a legjobb döntés volt.

" - Gondoltam, ma megosztozhatnánk az ágyon. Jól viselkedem, megígérem. De szeretnélek alvás közben átölelni. Az sem érdekel, ha ez úgy hangzik, mintha töketlen lennék, mert ez az igazság. 
Nem is kellett gondolkoznom rajta. 
  - Én is szeretném - feleltem. " 

Valami fantasztikus lett a sztori. Egy pillanatra sem, vagy ha mégis rákényszerültem akkor csak pokoli nagy erőfeszítés árán tudtam letenni. Annyira imádtam.

Ehhez nagyban hozzájárultak a karakterek. Ahogy sejthető főként a férfi főszereplő, Carter. ♥


Az pedig ennél a regénynél is egy hatalmas jó pont, hogy Carter és Kendall szemszögén keresztül is olvashatjuk. Ettől pláne még jobban szerettem.

Na, de akkor ismerjük meg jobban azokat a remek karaktereket.

Jöjjön akkor ha már említettem az a bizonyos Carter Clynes kapitány. Nos ami külsőre illeti a pasit, egy cseppnyi hiba sincs benne. A két írónő megalkotta nekünk a tökéletes álompasit. Ilyenkor kár, hogy csak ebben a történetben létezik. Egy irtó szexi, tüzes, dögös férfit kaptunk. Ahogy olvasod, a leírások alapján elképzeled... hát hmmm. Nem semmi :) ♥♥

Ráadásul egy pilóta. Hát kell ennél több, hogy minden nő odáig legyen érte? Ugye nem? :) Ráadásul mi olvasók is. Én rögtön belezúgtam a pasiba. Igaz ami már a tulajdonságait illeti bizonyos szempontokból tipikus férfi. Ilyen adottságokkal és, hogy bomlanak érte a nők ki is használja. Ha már repülés akkor a stewardess hölgyek sejthetjük, hogy előnyben vannak Carternél..... De végül is érthető.

" - Jól nézel ki, magabiztos vagy, vicces és pilóta. Ezt a kombinációt azzal lehetne még megfejelni, ha ritmusérzéked is lenne. 
  - Ó, van ritmusérzékem. De azt majd négyszemközt fogom bemutatni, ígérem. " 

Szexi, dögös, fiatal férfi akiért odáig vannak a nők. Remek munka ami csak még vonzóbbá teszi. Egy pilóta aki élvezi és kihasználja az életet. Mégis ahogy elkezdjük őt megismerni, a történetét, rájövünk, hogy amellett, hogy egy szívdöglesztő és néha arrogáns, nagyképű alak, az mellett egy édes pasi is. Segít ha valakinek szüksége van rá. Sőt. Amiket szép lassan megtudunk róla, hát még inkább beleszerettem. Édes, aranyos, gondoskodó. Igen, tisztában van az adottságaival és ki is tudja ezt mondani és használni de ezt sokszor poénosra is veszi. Remek a humora, hihetetlen egy pasi. És ha úgy alakul a helyzet akkor nagyon tud szeretni. Törődni, ott lenni a másiknak. Egy ilyen nőcsábász pasiról nem feltétlenül gondolnád... De biztos az is közre játszik, hogy ő megtalálta azt a párt akit neki szántak. Már csak a kérdés, hogy alakul ez a dolog.... :)

Nem mindig volt könnyű élete, de a szerzőknek hála és a két szemszöges részeknek tökéletesen megismerhetjük ezt a férfit. Ráadásul a munka volt a mindene eddig, az mellett megkapta azt is amit férfiként akart. El is volt ő így. De nem lehet, hogy ilyen egyszerű legyen a dolga.

A sors az útjába sodor egy lányt aki mindent megváltoztat. Egy nem mindennapi találkozás, egy közel sem átlagos és annál szebb, gyönyörűbb és aranyosabb kapcsolat kezdetét jelenti.

De jöjjön egy kicsi a másik kedvenc karakteremről is.

" - Néha azoktól a dolgoktól kell leginkább megszabadulnunk, amikhez a legjobban ragaszkodunk. " 

Kendall. Annyi biztos, hogy a személyében a két írónő megalkotott egy azonnal megkedvelhető, végig szerethető, fantasztikus csajt.


Kendall nagy terheket cipel, nehéz döntés előtt áll. Neki is voltak és vannak nehézségek az életében. Egy okos és erős nő. Igaz most nem éppen tudja mi lenne a helyes döntés...  Ez miatt határoz úgy, hogy mielőtt ezt meghozná utazgat egy kicsit.

Na így ismerhetjük meg őt. Azonnal megkedveltem. Amellett, hogy egy erős, okos nő, vicces és nagyon jó fej is. Ami a szívén az a száján. Egy kedves, jó humorú lány. Akinek most a legkevésbé az hiányzik, hogy egy szívtipró pilóta elvonja a figyelmét. Az meg pláne nem, hogy szerelmes legyen. Az csak bonyolítani az amúgy sem könnyű helyzetét.

De tudjuk, hogy az élet kiszámíthatatlan. Még ha nem is akarják, még ha igyekeznek is ellenállni a vonzásnak, akkor is állandóan egymás felé sodorja az élet. Vagy inkább viszi a repülő? :)

" - Tudod, lassan kezdek bízni benned, és már látom azt az embert is, aki a szívtipró pilóta álarca alatt rejtőzik. " 

Elkezdhetjük megismerni őket. Külön külön, majd egyre többet együtt is. Megkedveljük, megszeretjük őket. Egy nem mindennapi, vicces, szókimondó, szuper szócsatákkal tarkított találkozás és már kezdetét is veszi ez a csodás és hihetetlen utazás.

Carter és Kendall gyönyörű helyszínekre kalauzolnak el bennünket is. Miközben ők ketten, akiknél már az első találkozás alkalmával csak úgy forrt a levegő, képtelenek távol tartani magukat egymástól. Igaz Carter ezzel nem is igazán próbálkozik. Az élete miatt inkább Kendall. De vajon melyik nő képes Carter Clynes kapitánynak ellenállni?

Főleg ilyen mesés helyszíneken. Rio, Dubaj, Hollandia, Miami, Boston.  Ahol egyre jobban megismerik egymást, ahol lenyűgöző és hihetetlen élményeket szereznek együtt. Wow! Annyira imádtam olvasni róluk.

Azt, hogy rögtön megszerettem őket. Aranyosak, édesek és hihetetlenül viccesek. Az tuti, ha őket kettejüket összeeresztik akkor ott kő kövön nem marad. Eszméletlen jókat nevettem nekik. Kendall becenevén... és akkor ez még semmi. Állati jól szórakoztam. :)

" - Téged mi boldogít? 
  - Te - felelte habozás nélkül. - Te vagy az egyetlen személy, aki hosszú idő óta először boldoggá tett. És még elképzelni sem szeretném, milyen lenne elveszíteni. " 

És természetesen a párunk kezdett egyre inkább belebolondulni egymásba.. Ez ugye nem maradhat el :) A két szerző csodásan végigvitt bennünket ezen a szálon. Ahogy keverték a lapokat. Csupa izgalom és meglepetés a történet. Sosem tudhatod mi fog kettejükkel történni legközelebb. Megmutatja, hogyha a sors egyszer elrendelt valamit akkor az hihetetlen dolgokra képes. Annyira szerettem.

Remekül megmutatják nekünk miként ismerkednek meg, hogyan kezdődik ez a kapcsolat. Hogy miként alakul. Gyönyörűen megírt gyengéd, szerelmes pillanatok. A vággyal, szenvedéllyel, tűzzel teli erotikus percek sem hiányozhattak. Ahogy megismerjük kettejüket még ide is jutottak poénos pillanatok. De le a kalappal mert nem túlzón hanem pont úgy és annyi volt ezekből a bizonyos erotikus részekből amennyi pont tökéletes.


" - Caipirinha. 
  - Hmm. 
  - Hiányzik a nyögésed. Most jól begerjedtem. 
  - Remélem, hamarosan személyesen is hallatod. 
  - Ez az ígéret éltet, szépségem. " 

Imádtam olvasni a kettejük történetét.

Ami persze mint tudjuk nem lehet csak a szép és jó.....

Kijutott nekik a rossz emlékekből, sérelmekből, hazugságokból, titkokból és ármánykodásból is bőven.... . Nem osztottak mindig jó lapokat nekik. Meg kellett birkózniuk a saját érzéseikkel, a problémáikkal és utána itt voltak a kapcsolatukban felmerülő nehézségek. Egy egy ilyen várható lépés volt, mégis a kivitelezés és a végeredmény meglepő, fordulatos így sosem unatkoztam.

" - De nem azért mondtam el, hogy elszomorítsalak, hanem azért, hogy emlékeztesselek, az élet rövid. Az emberek fele azt tanácsolja, hogy kövesd az eszedet, a másik fele meg azt, hogy kövesd a szívedet. Szerintem, kövesd azt, amelyik nincs összezavarodva. Az erősebb végül majd meggyőzi a másikat, hogy álljon be szépen a sorba. " 

Az biztos, hogy Vi és Penelope ezúttal egy aranyos, poénos, gyönyörű, szenvedélyes, romantikus és néhol problémákkal teli és fájdalmas történetet alkotott meg nekünk. Mindezek és még más fantasztikus hozzávalók összekeverve a remek és imádnivaló karakterekkel és már kész is a Szívtipró pilóta. A könyv amiben minden a helyére kerül, tökéletesen kigondolt és befejezett.

Ez a bizonyos Szívtipró pilóta csodás helyszínekre repít el bennünket olvasókat. Mesés tájakra, lenyűgöző, gyönyörű és néha fájdalmas pillanatokat élhetünk át.

De higgyétek el, megéri felszállni erre a gépre mert egy mesés utazás vár rátok is. Én minden pillanatát magam előtt láttam, átéltem és imádtam! Köszönöm az élményt! ♥

" - Odavagyok érted, Carter. Sehol máshol nem lennék szívesebben, mint melletted, akárhová vezessen is a sors veled. " 

Hajrá mindenkinek! Az biztos, hogy ha elkezditek nem tudjátok majd letenni. Egy helyben kiolvasós könyv. Bárhol, bármikor. És az is biztos, hogy bármennyiszer :)




Értékelés:




És még egy kis Carter ;)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése