2019. május 3.

Bella Andre - Csak rád gondolok (A Sullivan család 8.)

Grayson Tylert három évvel ezelőtt egy személyes tragédia arra sarkallta, hogy maga mögött hagyja New Yorkot, és a kaliforniai partvidék vadregényes hegyei közt kezdjen új életet. Már majdnem sikerül elhitetnie magával, hogy többé semmi másra nem lesz szüksége az életben, csak a kék égre, a végtelen legelőkre és az óceán tajtékzó hullámaira, amikor egy szép napon betoppan az életébe Lori Sullivan. A családja körében csak Huncutként emlegetett lány szélviharként forgatja fel Grayson érzelemmentes, magányos világát, és a férfi menthetetlenül beleszeret. De Lorinak vajon sikerül-e meggyőznie a bizalmatlan Graysont, hogy neki adja a szívét, és elhiggye, az örökké tartó boldogság nem pusztán hiú ábránd?



A könyvet nagyon szépen köszönöm a Kossuth Kiadónak! 






Kalandozzunk el ismét San Franciscoba és annak csodás környékére. Ismét az írónőtől megszokott stílussal íródott remek történetet olvashatunk.

Nagyon vártam már ezt a részt, hiszen a Sullivan család apraja nagyját már megismerhettük. És meg is szerettük. De Sophie ikertestvérének, Lorinak a történetét még nem olvashattuk. Eddig.

Ez a könyv ugyanis az ő történetét hozza el nekünk.

" A férfi nem tudta, hogy megfojtsa vagy megcsókolja-e Lorit, és őszintén szólva fogalma sem volt róla, melyikre kerül majd hamarabb sor. "

Lori Sullivan, a huncut. Ezt a becenevet kapta és mint kiderül rá is szolgált.

Ha az ikertestvére Sophie az aki mindig megfontolt, nyugodt teremtés akkor Lori pont az ellentéte. Hirtelen képes beleugrani dolgokba, cseppet sem nyugodt - legalábbis eddig - nem az a típus aki sokáig képes egy helyben a fenekén megülni. Egy igazi lázadó természetű lány. Aki elég sokat beszél és mindig kimondja amit gondol. Legtöbb esetben egy életvidám és egy gyönyörű nő.

De egy nem éppen a lelkének használó kapcsolaton van túl ami miatt kerüli a férfiakat és egy kicsit el is menekül a világ elől. Jó lány, imádja a családját, a testvéreit, akik a barátai is. Ugyanakkor jól ismeri őket és pont ezért akar egy kis magányt, egyedül lenni. Egy ilyen helyzetben ez teljesen érthető is.

" Elvégre egy életre lemondott a férfiakról. Végérvényesen. 
  Többé nem bízott egyikben sem, amelyikhez nem fűzték rokoni szálak. Mind hűtlen, manipulatív szemétláda volt. Csakhogy ezt a fogadalmat kissé nehéz volt észben tartani, amikor az ember lánya 90 kiló tiszta izommal, metsző barna szempárral és sötét borostával keretezett szögletes állal kerül szembe. " 

Egy ilyen pillanatában fut bele - szó szerint - egy csodálatos farmon élő férfiba. Ő nem más mint Grayson.

Aki szintén sok nehéz pillanaton ment keresztül. Elvonultan él, állatai vannak, növényeket termeszt. Egy lenyűgöző farm tulajdonosa. Nyugalom és béke veszi körül és neki ez pont tökéletes. Nem keres ehhez társaságot. Maximum csak egy jó munkaerőt. Akire persze Grayson közel sem egy csinos, barna bombázót képzelne el.

De szerencséjére vagy szerencsétlenségére Lori elkeveredik hozzá és itt kezdődik csak a kettejük kalandja.

Lori az örökmozgó, vidám és huncut lány. Aki az átéltek hatására megkeményedett és szeretne egyedül lenni, pihenni.


És itt van Grayson. A szintén sokat megélt férfi. Aki kemény, szintén szókimondó és egyenes. Egy dögös, szexi férfi. Aki egyedül él és dolgozik a farmján. Aki ugyanakkor ha nem is szereti ha látják nála de képes odafigyelni a másikra, tud gondoskodó és egy irtó kedves, édes pasi lenni. Persze neki is könnyebb ezt az énjét a keménység, cinizmus és néha bunkóság mögé rejteni. Főleg mikor Lori szó szerint berobban hozzá, hogy akkor ő lesz az a kisegítő a farmon akit a férfi keres.

" A férfi a hajába túrt. A sötét hajtincsek kócosak maradtak a mozdulat nyomán. A francba. Még ez a mozdulat is szexi volt. " 

Hát valljuk be már az elgondolás is igen mókás. Grayson is így látja. De pont ezt kedveltem még Loriban. Hogy ha ő elhatároz valamit akkor véghez is viszi. Ha ránézésre csak egy csinos lányt látunk akiről azt gondolnánk, hogy csak a plázában való vásárlás megy neki rögtön képes bebizonyítani, hogy a kemény munka sem fog ki rajta. És jóformán ugyanúgy képes elvégezni mint egy férfi. Mert lássuk be Grayson már csak azért sem mindig kíméli őt. Hátha sikerül elüldöznie a lányt...

Jó próbálkozás. Mert Lorit nem abból a fából faragták, hogy feladja. Egyébként is egy olyan karakter akit rögtön megkedvel az olvasó. De ezek a tulajdonságok miatt pláne. A férfi még nem is sejti mibe vágta a fejszéjét.

Ráadásul ahogy várható az első pillanatoktól kezdve csak úgy szikrázik az amúgy is sokszor forró levegő kettejük között. Hamar rálátunk, hogy miért is akarja olyan nagyon a férfi elüldözni a farmjáról Lorit.

Mert rögtön vonzódni kezdenek egymáshoz. Igaz ők semmiért sem vallanák ezt be. És mivel már mindketten jártak rosszul ilyen téren egyiküknek sem hiányzik ez. De tudjuk, hogy az érzelmeknek nem lehet parancsolni.

" Csakhogy azt nem vette számításba, ahogy mindössze egyetlen fal választja majd el egy férfitól, akiről az égvilágon semmit sem tudott azon kívül, hogy morcos volt és szívdöglesztő. " 

Ilyen téren is a szokásos csodás történetet kapjuk, a megszokott stílusában az írónőnek. Forró és vérpezsdítő jelenetekkel. Ami tökéletesen megmutatja, hogy Lori és Grayson nem is olyan sokáig képes ellenállni egymásnak.

Szenvedély, vágy, erotika. Bámulatosan írja meg a szerző és szövi bele a történetbe ezeket a pillanatokat is. Remekül leírja a kettejük találkozását, a kapcsolatuk fejlődését. És azt is amikor megadják magukat a mindent elsöprő vágyaiknak.

Se nem túlzón, pont úgy és amennyi tökéletes a történetbe. Az is csodásan megírva. Ahogy azt Bella Andre írónőtől megszoktuk. A szintén megszokott módon miszerint mindkét fél szemén keresztül belepillanthatunk a történetbe. Imádtam!

" Lori úgy festett, mint egy gyönyörű boszorkány, aki élvezte a vihart, amelyet életre hívott. "


Vicces, sok beszólogatós pillanattal tarkított a történet. Eszméletlen jókat lehet mosolyogni Grayson és Lori párbeszédein. A kis belső monológjaikon. Nagyon élveztem.

Kellő mennyiségű a már említett tűz, vágy, érzéki pillanatok. Gyengédség, szeretet, törődés, szerelem. Egy tökéletes szerelmi történet.

" Érezte, ha nem vigyáz, Lori Sullivan minden mondattal, minden tál étellel és minden egyes mosollyal elrabolja majd apránként a szívét. " 

Amiben jelen van az a "kicsi" Sullivan család. Imádtam, hogy mindenki felbukkant. A jól megszokott Sullivan család összejövetelei. Na ott születtek csak igazán mókás és remek pillanatok.

Igaz ahogy említettem mindkettőjüknek kijutott a szenvedésből kapcsolatok terén. Ezekről is olvashattunk bővebben. Jobban megismerhetjük mindkettőjük múltját. Hogy mindezek a történések, érzések miként hatottak ki az életükre, az érzéseikre. És milyen hatással lesz mindez a további életükre. Az biztos, hogy nem mindig az a könnyű és vidám történet. De pont ettől izgalmasak, fordulatosak és élet szerűek a szerző történetei.

Remekül szőtte bele ezeket a szálakat, a bonyodalmakat. Hogy végigkísérhettük, hogy vajon Lori és Grayson engednek-e ennek a szerelemnek? Képesek túltenni magukat a saját fájdalmaikon, kételyeiken és bízni a másikban? Az biztos, hogy nincs könnyű dolguk. De csodás pillanatokat élnek át együtt. Láthatják úgy a másikat ahogy talán senki más nem.

" Nem maradhat, ha szeretné épségben megőrizni a szívének legalább egyetlen apró darabját, miután elhagyja ezt a farmot, és visszatér a valódi életbe. " 

Imádtam erről olvasni. Hogy két megtört ember miként képes ismét reménykedni, bízni valaki másban. Hogy miként engedik el a félelmeiket. Egy csodás kapcsolat történetét olvashatjuk.

Két azonnal megszerethető karakter. Vicces, aranyos pillanatok. A már jól ismert karakterek sem hiányozhatnak. Szenvedély, vágy, szerelem. Problémák, érzelmek sokasága amikkel a főszereplőinknek meg kell birkózniuk ha akarják ezt a kapcsolatot.

" Remek érzés lenne a férfit mosolyogni látni. Tudta, hogy nem lenne szabad ennyire vágynia rá. De sajnos sosem volt túlzottan megfontolt. Sokkal kalandosabb volt a szívét követnie. " 

Sok kérdésre keressük együtt a választ Lorival és Graysonnal. Miközben velük együtt követhetjük végig ezt a gyönyörű és néha fájdalmas kapcsolat alakulását. Ismerjük az írónőt és tudjuk is, de végül be is bizonyítja nekünk miért is szeretjük annyira a történeteit. Minden tökéletesen a helyére kerül.



Egy újabb elbűvölő romantikus történetet olvashatunk tőle. Egy hamisítatlan Bella Andre sztori. Ami remekül képes bárhol és bármikor kikapcsolni az olvasót. Csak ajánlani tudom mindenkinek!



Még egyszer nagyon köszönöm, hogy elolvashattam a könyvet a Kossuth Kiadónak! 


Hajrá nektek :)



Értékelés:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése