2019. április 29.

Új szerzemények: Könyvfesztivál


Végetért az idei Könyvfesztivál. És ha nem is a már 10 fölötti beszerzett könyvvel de azért egy kettő nem maradhatott el. Azért megvan ennek is a feelingje. Legalább egyet úgy voltam vele muszáj.
Ez lett a vége :)


Nagyon köszönöm a Maxim kiadónak!



Végre megjelent a nagyon várt Perzselő menedék. Imádom Jamie McGuire írásait, így nem volt kérdés, hogy szeretném majd olvasni a könyvet. Csodás borítót kapott, a fülszöveg alapján pedig a történet is remeknek ígérkezik. Nemsokára kiderül :) 

Valamint szintén itt a kiadónál láttam meg egy amolyan fantasy történetet. A borítója fogott meg először, de elolvasva a tartalmat a történetre is kíváncsi lettem. 

Még egyszer nagyon köszönöm a Maxim kiadónak! 



Saját beszerzés pedig a Könyvmolyképző egyik újdonsága lett. Nem mondom, hogy nem volt kihívás megállni a vásárlást mert akadtak még jó könyvek. :D  De már ezeknek is nagyon örültem.

Amit én szereztem be a már említett egyik újdonsága a kiadónak. Megmondom őszintén nem is tudom hányszor néztem meg, tettem vissza és sétáltam el. Vi Keeland és Penelope Ward közös előző könyve a Nagyképű öltönyös nekem kicsit csalódás volt. Nem volt rossz de ezt a két nevet már ismerve tudtak volna ők sokkal jobbat. Ezért volt nem kevés kétségem.. De a borító nagyon bejövős lett. Ennek a résznek ráadásul a már a fülszövege is jobban tetszett mint az előző könyvüké. Hát belevágtam, csak addig piszkálta a csőrőm még el nem hoztam :D Aztán meglátjuk. Hazafelé tegnap egy picit tudtam olvasni belőle és kellemesen csalódtam. Eddig nagyon bejövős. Remélem így is marad :)





Valamint volt vasárnap délután egy Álomgyáros könyvbemutató. Végre megjelent ugyanis Borsa Brown írónő Gyalázat sorozatának második része, a Gyalázat és szenvedély. Ismét egy remek hangulató bemutatón vehettünk részt. És olvashatjuk a Gyalázat és hit folytatását. Én imádtam, szóval nagyon vártam a második részt. Bár megmondom őszintén agyalok rajta, hogy megvárom a harmadikat és csak előtte olvasom ezt el :D Akkor legalább nem kellene várni a folytatásra... De sanszos, hogy úgysem fogom kibírni :D 

Természetesen nem ez mind, csak egy jött velem haza de annyira szépek lettek. 

Nagyon köszönöm az Álomgyár kiadónak! 



Ki volt még kint? És miket sikerült beszerezni? :)



Valamint most már fogjuk rá nálam is jobb a helyzet.....remélem. Volt némi válság megint, így nem sok kedvem volt se írni, se olvasni mostanában. Ez itt is meglátszott és bocsánat. De összekapom magam és most már jönnek majd az értékelések. Ráadásul ebben még a Trónok harca is hibás. A barátnőmnek hála elkezdtem és teljesen a rabja lettem. Nem tudtam addig semmi mást csinálni amíg vége nem lett. De most már a végét járja a sorozat és az is csak heti egy résszel. Szóval semmi sem fogja elvonni a figyelmem és érkeznek a posztok :) 

R.Kelényi Angelika: Mennyie bűnök 2. részéről például. De érkezik majd Bella Andre - Csak rád gondolok című könyve is. És ha kivégeztem akkor az a bizonyos pilóta is :) 

Köszönöm, hogy itt vagytok! Addig is jó olvasást nektek is! Puszi!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése